Voor en Na: een kleine verbouwing maakt een wereld van verschil | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: een kleine verbouwing maakt een wereld van verschil

Johan van Dijk Johan van Dijk
van Venduta a Prima Vista Minimalistisch
Loading admin actions …

Bij de meeste Voor en Na’s die je op homify kunt vinden, zie je grote en ingrijpende verbouwingen die van verwaarloosde huizen weer prachtige paleisjes maken. Maar een verbouwing hoeft niet altijd zo groots te worden aangepakt om een groot verschil te maken. De kleine verbouwing die is uitgevoerd naar aanleiding van de plannen van de Italiaanse home stagers Venduta a Prima Vista is daarvan een schitterend voorbeeld. Een wat somber klein appartement is namelijk heel erg leuk geworden om in te wonen. En dat is grotendeels aan een verfrissende nieuwe inrichting te danken. Laat je lekker inspireren door alle veranderingen!

Voor: klein en somber

De inrichting van dit kleine huis heeft al plaatsgemaakt voor het uitvoeren van de ideeën, maar je ziet gelijk hoe klein en somber het hier is. Stel je dan ook nog eens voor dat er meubels in deze ruimte staan. Je houdt amper plek over om te leven! De donkere vloer en de gele muren zorgen dat het hier erg donker is. En dat moet in een kleine ruimte al helemaal niet het geval zijn.

Na: ruim en licht

Je kunt je bijna niet voorstellen dat de oppervlakte van deze woonkamer exact hetzelfde is gebleven, maar toch is dat het geval! Het enige wat eigenlijk veranderd is, is de kleurstelling van de muren. Grijze en witte tinten zorgen namelijk voor een veel betere stroomlijning van het licht. De oude vloer is zelfs blijven liggen, al is die wel van een iets lichtere lak voorzien. Met leuke moderne meubels is een heel fris en nieuw geheel ontstaan en daar worden wij in ieder geval erg vrolijk van.

Voor: deprimerende badkamer

De oude badkamer laat ook weer zo’n deprimerende omgeving zien. Groene tegels, een donker kozijn en de kleine rode tegeltjes achter het toilet zorgen samen ook weer voor zo’n donker gevoel. En dat terwijl het grote raam toch eigenlijk voor heel veel licht in deze ruimte zou moeten zorgen. Het enige wat wel mooi is, is het fraaie uitzicht. Maar laten we eerlijk zijn, voor het uitzicht kom je natuurlijk niet in de badkamer.

Na: ideale aankleding

Misschien dacht je wel dat in de badkamer toch wel wat verbouwd moest gaan worden. Maar dat is nou juist het leuke van een home stager: met kleine middelen weet deze expert een compleet andere sfeer te creëren. En die ideale aankleding is hier gevonden. Een groot wit gordijn maakt het lekker licht, zeker in combinatie met een grote spiegel. Een leuk tafeltje en wat kleine accessoires maken alles zeer gezellig af.

Voor: van de keuken geen spoor te bekennen

We willen je de oude keuken laten zien, maar van die oude ruimte is geen spoor te bekennen! Het enige wat we je kunnen laten zien is een donkere en sombere muur. Zou dit verloren hoekje tot een klein kookparadijsje omgetoverd kunnen worden? Laten we eens kijken of dat zo is!

Na: fraai keukenblok

Het is hier zeker gelukt om een leuke keuken te plaatsen. Al is het geheel vrij klein, het is van alles gemakken voorzien die je nodig heeft en is vooral heel erg sfeervol geworden. Want zeg nou zelf: hier word je toch ontzettend vrolijk van? Vooral het unieke design van de keukenkastjes geeft een hele eigen sfeer aan dit geheel. En de leuke kleine eethoek met gezellige stoeltjes, maakt het helemaal af. En zo zie je maar hoe het mogelijk is om op heel eenvoudige wijze een wereld van verschil te kunnen maken. 

Wil je meer eenvoudige manieren zien om je huis lekker op te frissen? Neem dan ook zeker hier even een kijkje!

Ook enthousiast geworden door dit leuke project? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!