Top 5 van de week: Inspirerende interieurontwerpen en architectonische hoogstandjes | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5 van de week: Inspirerende interieurontwerpen en architectonische hoogstandjes

Edwin Pesschier Edwin Pesschier
Moderne woonkamers van Alberto Campo Baeza Modern
Loading admin actions …

Elke zondag nemen we met jullie de meest populaire artikelen van de week door. De vijf artikelen vormen een bonte verzameling van stijlen en onderwerpen. We komen het moderne en minimale woonhuis in Keerbergen tegen maar ook ons artikel over de renovatie van een bouwvallige schuur in het Italiaanse Trentino-Zuid-Tirol. Het maakt dit overzicht extra leuk, lees het door en krijg van elke stijl en stroming iets mee. Laat je inspireren door zowel het strakke minimalisme als de rustige en idyllische plaatjes die we tegenkomen in ons artikel over strandhuizen. 

1. Leonardus Interieurarchitecten: Hollandse Meesters

Het meest populaire artikel van afgelopen week was ons artikel over het gerenommeerde bureau Leonardus Interieurarchitecten. Op de foto zien we bijvoorbeeld deze monochrome en minimalistische keuken, die precies bij de huidige trends op het gebied van de binnenhuisarchitectuur past. Door zijn essentiële design heeft hij ook een tijdloze kwaliteit, waardoor je er lange tijd van kunt genieten. Het blanke hout is een prachtige toevoeging aan de monochrome ambiance. Natuurlijk nodigt deze keuken je uit om met expressieve kleuren het canvas levendig te maken, die rol is weggelegd voor de bloemen in de vaas. We raden u aan om vooral ook de rest van het artikel te lezen. U zal er geheid veel inspiratie aan opdoen!

2. Voor & Na: Van bouwval tot modern huis in de bergen

De voor & na artikelen van homify behandelen projecten waarbij oude, vaak versleten gebouwen totaal gerenoveerd en opgeknapt worden. De resultaten zijn vaak verbazingwekkend. Afgelopen week stond dit schuurtje in het Italiaanse Trentino-Zuid-Tirol centraal. Het schuurtje kende een agrarische functie en was lange tijd niet onderhouden. Het Milanese bureau Supercake heeft het gebouw compleet onder handen genomen en daarbij rekening gehouden met de historie en oude functie van het gebouw, onder andere door het behoud van de al aanwezige materialen zoals het hout- en ijzerwerk. Het resultaat mag met recht bijzonder genoemd worden!

3. Een Moderne Slaapkamer: Een Gezonde Nachtrust

Bobbie van Allossa Industrieel
Allossa

Bobbie

Allossa

Op plaats drie vinden we ons overzicht van moderne slaapkamers terug. In dit artikel vinden we natuurlijk veel bedden en boxsprings maar speciale aandacht ging ook uit naar dit bijzondere lampje. Je hebt namelijk bedlampjes en je hebt bedlampjes van Studio Allossa. Dit exemplaar is erg bijzonder. Je waant je welhaast in een oude fabriekshal. De lamp past echter ook prima in een huiselijke ruimte, waarin een bijzondere vormgeving de toon zet. Bent u opzoek naar meer inspiratie voor het inrichten van uw slaapkamer, dan is dit artikel voor u op het lijf geschreven.

4. homify 360°: DM Residence in Keerbergen, België

DM Residence Moderne huizen van CUBYC architects Modern
CUBYC architects

DM Residence

CUBYC architects

Architectuur staat centraal op deze eervolle vierde plaats. In onze homify 360° artikelen verkennen we bijzondere gebouwen van binnen en buiten. Een van de homify 360° artikelen van afgelopen week ging over de bijzondere DM Residence in Keerbergen, België. Het ontwerp van dit huis komt van de hand van het Brugse architectenbureau CUBYC ARCHITECTS. Sereniteit vormt het vertrekpunt voor een groot aantal van hun ontwerpen, die uiteenlopen van woningen tot grote kantoorgebouwen. Bij het ontwerpen van de DM Residence hebben de architecten getracht om een vloeiende en continue ruimtelijke ervaring te creëren, waarbij de verschillende ruimtes aan elkaar gekoppeld zijn en met elkaar in dialoog gaan. Niet alleen ziet deze woning er van buiten wonderschoon uit, ook van binnen is het een genot voor het oog. Benieuwd geraakt? Ontdek en laat je inspireren door dit prachtig staaltje architectuur!

5. Een Huisje aan Zee: Frisse Inspiratie

Last but not least! Even heerlijk uitwaaien en tot rust komen met ons artikel over huisjes aan zee. Want wie wil er nou niet aan zee wonen? Wandelen lang de schitterende kustlijnen en genieten van de branding. Een huisje aan zee heeft daarnaast ook vaak een typische maritieme inrichting, die zowel helder als frist oogt. Ook als u niet aan zee woont kunt u zich laten inspireren door de tips uit dit artikel!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!