Top 5 van de week: weg met die spullen! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5 van de week: weg met die spullen!

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
Klassieke woonkamers van Münchner home staging Agentur GESCHKA Klassiek
Loading admin actions …

Ook deze zondagmorgen presenteren we je de vijf toppers van afgelopen week. Mocht je er een paar gemist hebben, ga er dan lekker voor zitten en neem ze op je gemak door. 

Lees bijvoorbeeld ons populairste artikel over 20 dingen die je beter kunt wegdoen, en check meteen of jij ook moet starten met opruimen en weggooien. De overige artikelen zijn ook zeker de moeite waard, zoals een huis dat op het eerste gezicht een saaie bunker lijkt, maar eigenlijk een prachtige woning is!      

Waar wacht je nog op? Lees ze allemaal! 

1. Deze spullen moet je wegdoen

van toki Scandinavisch

Er zijn spullen die niet echt een toevoeging zijn aan een stijlvolle inrichting. Soms ben je je hier niet eens van bewust omdat je deze spullen al hebt sinds je studententijd of hebt meegenomen vanuit je ouderlijk huis. Zo kan het gebeuren dat je hetzelfde merk serviesgoed dat je moeder of grootmoeder had wilt kopen. Het kan ook zo zijn dat je meubelstukken kiest omdat je thuis altijd al dit soort meubilair had of de muren van de slaapkamer in precies dezelfde kleur wilt hebben. 

Daarom hebben we een overzicht gemaakt van de dingen die je anno 2016 rustig kunt wegdoen waardoor je huis aan stijl en charme zal winnen. Aan het eind kun je vertellen of je het ermee eens bent of niet.  Klaar? Laten we beginnen!

2. Bunker? Nee, een schitterende woning!

Moderne huizen van homify Modern

Je komt soms woningen tegen die je soms verbazen. Dit is er zo een. Het is een woning met een bijzondere naam Objekt 336. Je vraagt je bij deze woning echt af of het nu een bunker is, want dat is de eerste gedacht die bij je opkomt als je het pand ziet. Vandaag gaan we uitzoeken hoe het in elkaar zit. 

Kijk met ons mee en laat je verrassen.

3. Maak jij deze fouten ook?

Niemand is perfect (wij zeker niet), we weten dat iedereen af en toe een foutje maakt bij het inrichten en decoreren. Toch is het misschien goed om ze toe te lichten, zodat we er toch iets aan kunnen doen.  

Kijk mee en check of jij deze fouten ook maakt!

4. Dit vinden je gasten niet leuk!

Riggsacre, Corbridge Moderne huizen van MWE Architects Modern
MWE Architects

Riggsacre, Corbridge

MWE Architects

Er zijn een aantal dingen waaraan gasten zich storen zonder dat je het doorhebt. Natuurlijk zijn er altijd een aantal mensen die geen dierenliefhebbers zijn en misschien een andere interieursmaak hebben, maar daar gaat het niet om. Gasten willen zich uiteraard comfortabel voelen en kunnen zich zelfs door een aantal dingen (die jij misschien over het hoofd ziet) niet op hun gemak voelen in je interieur.

Om dit te voorkomen bespreken we 10 situaties waarin een gast zich niet op zijn of haar gemak voelt. Lees mee en leer!

5. Dames, dit kan je beter niet in huis hebben…

In deze tijd willen vrouwen terecht gezien worden als onafhankelijk, sterk en zelfvoorzienend, maar er zijn een aantal interieur-details die deze idealen ernstig ondermijnen. Wellicht heb jij er een aantal van in huis? Een flink aantal van deze tips hebben betrekking op de slaapkamer, misschien ben je na het lezen wel geïnspireerd om je slaapkamer grondig aan te pakken. 

Wij van homify denken dat deze lijst van dingen die een vrouw niet in haar huis mag hebben vooral grappig is en misschien een heel klein beetje op de waarheid berust! Maar… houd er ook rekening mee dat we dit uiteraard niet helemaal serieus bedoelen.

Laten we even diep ademhalen en kijken waar je misschien best zonder kunt leven

Ben je al begonnen met opruimen? 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!