Modern huis voor liefhebbers van elegantie! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Modern huis voor liefhebbers van elegantie!

TILL BEHNE TILL BEHNE
modern door homify, Modern
Loading admin actions …

Mensen verwarren eenvoud wel eens met saaiheid. Maar door veel verschillende dessins, kleuren en materialen in je interieur te integreren, creëer je niet altijd een mooi geheel. Het kan juist voor overkill en chaos zorgen waardoor je je niet prettig voelt in de ruimte. Gelukkig is het de professionals van HomeKoncept wel gelukt om een prachtig modern huis te ontwerpen voor liefhebbers van simpele elegantie.

Exterieur

modern door homify, Modern

We beginnen aan de buitenkant van dit ongebruikelijke huis. Het wordt gekenmerkt door unieke oplossingen en een unieke afwerking waardoor het zich onderscheidt van andere huizen. Alles aan het huis heeft een moderne touch. De combinatie van wit en zwart en het natuurlijke hout is een waar schot in de roos. Dit familiehuis is een droom voor alle liefhebbers van goed ontworpen architectuur.

Achterzijde

modern door homify, Modern

Hier zien we dit geweldig huis van de achterkant. Indrukwekkend, nietwaar? De ontwerpers hebben zich heel goed gerealiseerd dat je op een warme zomerdag niets liever wil dan ontspannen in de zon. En dus is er een heerlijk plekje ingericht waar dat kan. Ook is er een zwembad voor de nodige verkoeling.

Woonkamer

modern door homify, Modern

Eenmaal binnen wordt in de woonkamer meteen al duidelijk dat we met een zeer elegant interieur te maken hebben. Dit is de plek waar je met vrienden en familie heerlijk kan ontspannen, onder meer bij de open haard. Er is gekozen voor een zeer ruime bank, waardoor altijd iedereen een fijne plek heeft om te zitten.

Eetkamer/keuken

modern door homify, Modern

Deze ruimte is helemaal volgens de huidige interieurtrends ingericht. Een open ruimte waar verschillende functionaliteiten worden gecombineerd. De witte glimmende vloer sluit naadloos aan op de muren, waardoor de fraaie meubels er mooi uitgelicht worden.

Slaapkamer

modern door homify, Modern

De slaapkamer is bij uitstek een plek waar je tot rust komt na een dag hard werken. Zoals je ziet, worden hier geen felle kleuren gebruikt. Dat komt het tot rust komen alleen maar ten goede. Deze slaapkamer heeft alles wat je van een slaapkamer mag verwachten, hij is groot er is een comfortabel groot bed en verder alleen wat essentiële meubelstukken zodat je hier perfect tot rust kan komen.

Plattegrond begane grond

modern door homify, Modern

Dit is de plattegrond van de benedenverdieping. Hier kan je mooi zien hoe alle kamers ten opzichte van elkaar zijn gepositioneerd. Ook zien we dat er een ruime garage is waar maar liefst twee auto's in passen.

Plattegrond eerste etage

modern door homify, Modern

En dit is de plattegrond van de eerste etage. Hier zien we nog diverse slaapkamers en een badkamer. En natuurlijk de toegang tot het fantastische dakterras. Hier heb je een geweldig uitzicht op de fraaie omgeving.

Meer foto's van dit project kun je hieronder bekijken.

modern door homify, Modern

modern door homify, Modern

modern door homify, Modern

modern door homify, Modern

modern door homify, Modern

modern door homify, Modern

modern door homify, Modern

Wil je nou zelf ook zo'n prachtig huis laten bouwen? Deze professionals kunnen je daarbij helpen. Inspiratie voor de moderne inrichting van je nieuwe huis kan je hier op doen. En in dit Ideabook lees je wat de voordelen zijn van het wel of niet inschakelen van een architect.

Geef je mening over dit project hieronder in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!