Een inspirerende houten prefab woning | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een inspirerende houten prefab woning

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne keukens van Casas Natura Modern
Loading admin actions …

Ben jij een van die mensen die enigszins neerkijkt op het begrip prefab woning? Al vaker hebben we op homify laten zien dat prefab woningen heel erg leuk kunnen zijn, maar als je nog niet helemaal overtuigd bent, dan hopen we dat deze prachtige modelwoning je over de streep kan trekken. Want sfeer en stijl zijn in dit huis namelijk meer dan voldoende aanwezig! En het leuke is dat jij dit huis in feite zo zou kunnen kopen. En dat alles van hout is gemaakt, is ook niet zo verwonderlijk als je je bedenkt als je weet dat de Spaanse bouwonderneming die deze huizen maakt Casas Naturas heet.

Een kant-en-klare proefopstelling

Een enkele keer zie je ze langs de snelweg of op een industrieterrein: (kleine) dorpen met prachtige proefopstellingen van huizen. En bij zo’n mooi geheel gaan we vandaag een kijkje nemen. Dat kant-en-klare geheel ziet er hier al in één oogopslag fantastisch uit. Een leuke houten bungalow met een leuke veranda op een fraaie witte stenen onderbouw. Een fraai geheel dat je overal zo kunt bouwen. In no time koop je zo je eigen leuke en inspirerende huis.

Karakteristiek huis

Voor we binnen uitgebreid gaan kijken, nemen we de achterkant van dit karakteristieke huis nog even in ons op. Wat een leuk ontworpen geheel! Zelfs een tuin is hier al aangelegd. En stel je voor dat je dit zou plaatsen op een ruime kavel in een mooie landschappelijke omgeving. Je eigen minipaleisje heb je dan gecreëerd!

Houten interieur

Had je verwacht dat de binnenkant ook van hout zou zijn? Je kunt de kleurstelling natuurlijk naar je eigen smaak inrichten, maar met al dat hout doet dit interieur het ontzettend goed. Een leuke rustieke sfeer is daardoor ontstaan, maar deze wordt op zeer eclectische wijze aangevuld met meer moderne en klassieke geïnspireerde meubels.

Zitten en eten

We bekijken de woonkamer en eetkamer nog even van de andere kant. Door een leuk kastje is een duidelijke afscheiding ontstaan voor het gedeelte om te zitten en om te eten. Verder zie je dat dit huis al is voorzien van ingebouwde verlichting en, erg handig, zonnewering. Op die manier kun je de lichtinval van je huis perfect reguleren en is het nooit te licht of te donker. En een erg goed idee is het ook om lichte meubels te plaatsen in een ruimte als deze. Met het hout vormt het op die manier een zeer fraai contrast.

Verhoogde keuken

Misschien zag je net al een opstapje in de woonkamer? Deze leuke verhoging leidt je naar de prachtige verhoogde keuken. En die keuken mag ook gerust inspirerend genoemd worden. Een modern ontwerp dat het fantastisch doet in de houten omgeving. En vooral de leuke bad die hier is gemaakt is een ontzettend leuk plekje. ’s Ochtends even snel ontbijten kun je op deze plek of je laat je gasten hier plaatsnemen as je zelf lekker aan het koken bent. En vind je ook niet dat het hout zo ontzettend veel sfeer geeft?

Romantische slaapkamer

De slaapkamer is de meest romantische plek in de bungalow geworden. Het is net of je hier in een cottage kunt slapen. Een mooi bed, leuke klassieke nachtkastjes en vrolijke lampjes maken deze ruimte helemaal compleet. Al met al een leuke afsluiter van onze rondgang door dit leuke huis. En je kunt het natuurlijk helemaal naar jouw smaken en wensen in gaan richten als je besluit om dit kant-en-klare geheel aan te schaffen. Het overwegen is het in ieder geval zeker waard!

Wil je meer huizen zien waar hout een grote rol speelt? Begin je zoektocht dan zeker bij dit project!

Zie jij een huis als dit wel zitten? We zijn benieuwd!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!