Een creatief huis vol met originele ideeën | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een creatief huis vol met originele ideeën

Johan van Dijk Johan van Dijk
Klassieke studeerkamer van Müllers Büro Klassiek
Loading admin actions …

Op zoek naar iets anders dan anders? Dan ben je bij dit bijzondere huis aan het juiste adres! De buitenkant is al leuk om te zien, maar eenmaal binnen komt de creativiteit je met allerlei originele ideeën tegemoet. Een echte kunstenaarswoning zou je kunnen stellen en voor zowel ons als jou een grote inspiratiebron. Het geheel is leuk ontworpen door de experts van Müllers Büro en deze Duitse architecten weten als geen ander hoe ze verschillende stijlen prachtig met elkaar kunnen combineren. Kijk daarom lekker met ons mee en wie weet ziet jouw huis er straks wel net zo bijzonder uit.

Een charmant houten huis

Een eerste blik op deze woning laat ons een charmant houten huis zien. Een leuk geheel met een landelijke uitstraling die perfect past op de plek waar die gebouwd is. De strak aangelegde tuin geeft een eigentijds randje aan het geheel. En dat geldt eigenlijk ook voor de woning zelf. Ondanks de zeer landelijke stijl ziet het er heel fris en modern uit. Maar veel van de geheimen van het huis blijven vanuit dit perspectief nog verborgen. Ideaal voor de privacy, maar voor ons als nieuwsgierige kijkers iets minder leuk. Tijd dus om even verder rond te neuzen!

Verborgen terras

Dit terras ligt lekker verborgen en verscholen en vormt daarmee een plek met heel veel privacy. En als je goed kijkt zie je dat er ook nog een groot dakterras te vinden is. De simpele tuin is eigenlijk ook prima op deze plek: die zorgt voor nog meer aangename rust. En hier zie je goed dat het huis op bijzondere manier gebouwd is. Meerder bouwvolumes zijn als het ware aan elkaar vastgeknoopt.

Heerlijke woonkeuken

Het centrale verbindingsstuk van het huis biedt plaats aan de fraaie woonkeuken. Een hele gezellige en inspirerende plek waar je als wilt de hele dag door kunt brengen. De keuken heeft een leuk kookeiland dat hier op gezellige wijze lekker vol staat met allemaal leuke potjes en flesjes. Geen strak opgeruimd geheel, maar een ruimte waar geleefd wordt en vooral ook genoten kan worden. En als je ’s avonds niet voldoende hebt aan je blote oog om de sterrenhemel te kunnen zien, dan pak je de telescoop er gewoon bij.

Corridor van glas

We zien de leuke eetkamer nog een keer, maar nu met de blik op de ‘grote’ kant van het huis gericht. Door aan beide kanten openslaande deuren te plaatsen, is een soort van corridor van glas ontstaan. En dat zorgt voor heel veel licht en een ideale manier om naar zowel de voortuin als de achtertuin te kunnen lopen. Maar wat voor leuks is er eigenlijk achter die andere deuren te vinden?

Originele woonkamer

De zeer originele woonkamer mag gerust zeer artistiek genoemd worden. Eigenlijk is het meer een atelier en het vermoeden dat hier een kunstenaar woont, is nu wel bevestigd! Je ziet het terug aan de zeer originele ideeën. Want wie had gedacht dat spaanplaat in een huis als dit een leuk effect zou geven. Zeker als je het combineert met een leuk bloemetjesbehang.

Rustiek en creatief

Als je de andere kant van de woonkamer en het atelier bekijkt, dan zie je ook een bijzondere combinatie van een rustiek en creatief. Dat laatste kun je niet echt in een stijl vangen, maar hier lijkt haast een eigen stijl gecreëerd. En de hal ziet er dan gelijk weer een stuk moderner uit. In deze combinatie een prima oplossing!  Wij vinden dit dan ook een zeer grote inspiratiebron voor een alternatief ingericht huis.

Wil je nog zo’n creatief en interessant huis bekijken? Sla dan dit huis ook niet over.

Ook lekker geïnspireerd geraakt? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!