Coole designwinkel in Tokio | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Coole designwinkel in Tokio

Stoa. Stoa.
Minimalistische huizen van 水谷壮市 Minimalistisch
Loading admin actions …

Om dingen te verkopen, moet je aan bepaalde criteria voldoen. Een goed verhaal alleen is niet genoeg, een product moet zich ook bewijzen en moet overtuigend zijn. Het product moet op een goede manier worden gepresenteerd, zodat de mensen kunnen zien hoe goed een product werkelijk is. De kunst van de presentatie van goederen heeft wereldwijd de aandacht en is steeds belangrijker geworden. Een essentieel onderdeel van deze presentatie is de juiste belichting, dit geldt zeker voor een fysieke winkel. In de winkel, die we hieronder aan je laten zien, is deze presentatie werkelijk op een schitterende manier aangepakt en daarmee een voorbeeld voor vele commerciële ruimtes, waarin men iets presenteert. Laten we eens kijken naar een schitterende designwinkel in Tokio.

Ontwerp

De Japanse ontwerper Soichi Mizutani is een ware kunstenaar en ontwerpt naast presenteermeubels ook huizen en particuliere meubels. Zijn ontwerpen en ideeën worden sterk beïnvloed door het traditionele, minimalistische Japanse design. Als we voor de ramen van de winkel staan, is de structuur van de faciliteit onmiddellijk duidelijk. De structuren vormen wanden met organische vormen en creëren een uniek gevoel van ruimte. Het interieur bootst een museum na, waar we vaak dezelfde sfeer aantreffen. Op deze minimalistische manier worden waardevolle kunstwerken ook vaak geëxposeerd. De spiegel in de winkel creëert een optische illusie de ruimte groter laat lijken.

Uitvoering

De vorm van het gebouw waarin de winkel is gevestigd heeft de vorm van een klassieke vierkant. De organische wand past daar perfect bij. Als je goed naar de wand kijkt, dan bestaat de organische structuur uit geometrische figuren, namelijk aan elkaar geplakt driehoeken. De organische en natuurlijke structuur bestaat uit geometrische structuren, en dit zorgt voor een bijzonder contrast. De houten blokken, vervaardigd uit ecologisch hout, steken met hun natuurlijke kleur mooi af bij het monochrome interieur. De schoenen vallen door hun felle kleuren extra goed op in deze designwinkel in Tokio.

Structuur

In deze grotachtige winkel vinden we een kleine smalle doorgang, die leidt naar de particuliere zone en het magazijn. De winkel heeft een slimme lichtregelaar, waardoor de sfeer in de zaak bepaald kan worden. Het kunstlicht zorgt ervoor dat de structuur op bepaalde punten wordt benadrukt, waardoor een prachtig spel van licht en schaduwen ontstaat, dit is op deze foto goed te zien. We zien op de wanden verschillende tinten van wit en grijs. Het geheel doet nogal digitaal en kunstmatig aan, en past daarmee binnen de huidige trends van de moderne binnenhuisarchitectuur.  

Werking

De rustgevende wanden, met hun grijze en witte tinten, zorgen ervoor dat de kleuren van de goederen mooi uitkomen. Op deze manier wordt er voldaan aan de eisen om producten op een goede manier te kunnen verkopen. De producten worden op een goede manier onder de aandacht gebracht en springen zo duidelijk in het oog. Het wordt direct duidelijk wat de kwaliteit van de producten is. De details en afwerking zijn goed te zien, door de juiste belichting in deze zaak. Het is een winkel die zeker een prijs verdient en door zijn ontwerp een inspiratiebron kan zijn voor vele andere winkels. De inrichting, en met name het concept van deze winkel, is zeer leerzaam, want de winkel laat mooi zien dat natuurlijk hout prachtig samen kan gaan met een monochroom design. Ook wat betreft de belichting kun je iets van deze winkel opsteken. De opgedane ideeën pas je gewoon toe in je interieur.

Tot zover de bijzondere designwinkel in Tokio. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Blijf ons volgen, zodat je telkens op de hoogte bent van de nieuwste trends. 

Zoek je royaal woongenot? Lees dan dit artikel over 5 paleiselijke huizen! 

Op ons forum tref je experts die je kunnen helpen met je interieurontwerp!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!