Creatieve ideeën en handige tips voor het inrichten van woonkamer en keuken | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Creatieve ideeën en handige tips voor het inrichten van woonkamer en keuken

Stoa. Stoa.
Woonkamer + keuken Amstelveen Moderne woonkamers van Baden Baden Interior Modern
Loading admin actions …

Zin in Dutch design? Dan zit je hier helemaal goed, want vandaag gaan we je iets bijzonders laten zien. We gaan het werk van Baden Baden Interior onder de loep nemen. Dit is een klein woonwarenhuis en ontwerpstudio in Amsterdam, met een verrassende en uitnodigende badkamer en interieurwinkel van 380m2. Het assortiment wisselt regelmatig en bestaat uit een eclectische mix van meubelen, design, kunst, sierobjecten en accessoires. Iedere liefhebber van goed design vindt bij hen het neusje van de zalm. Het is ook mogelijk een afspraak te maken bij Baden Baden Interior, voor advies of een exclusief ontwerp van de Baden Baden Studio, dat is een inhouse-ontwerpstudio. Het kan bij zo'n ontwerp gaan om de inrichting van een enkele ruimte, maar ook om een heel huis, waarbij de studio zowel particulieren als zakelijke klanten bedient, en wel op nationaal en internationaal niveau! Baden Baden Interior gaat flexibele samenwerkingsverbanden met diverse specialisten aan, zodat zij altijd in staat zijn om maatwerk te leveren en turn key-projecten (je hoeft zelf niets aan het huis te doen, alleen maar de sleutel om te draaien) uit te voeren. Hoogwaardige, toegankelijke producten en laagdrempeligheid staan bij Baden Baden Interior hoog in het vaandel. Verder blinkt het bedrijf uit door hun klantvriendelijkheid en servicegerichte denken. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan met ons mee naar de ideeën voor de woonkamer en keuken.

Woonkamer

Woonkamer Baden Baden Interior Moderne woonkamers van Baden Baden Interior Modern
Baden Baden Interior

Woonkamer Baden Baden Interior

Baden Baden Interior

We betreden het huis dat Baden Baden Interior volledig ingericht heeft, de bewoners hebben er niet naar om hoeven te kijken. Natuurlijk zijn de ideeën van te voren met hen besproken, waarna de ontwerpstudio er mee aan de slag ging. Het valt direct op de de meubels in de woonkamer zich vrij laag bij de grond bevinden, dit doet ons denken aan de jaren '60 en '70. De meubels in de kamer hebben natuurlijke, moderne kleuren en een hedendaagse vormgeving. Hun geringe hoogte zorgt voor een sfeer van huiselijkheid. Let ook op de industriële bijzettafel naast de sofa, die contrasteert op bijzondere wijze met het roze kleed. De hanglamp boven de bank zorgt samen met de grote ramen voor het nodige licht, waarin je comfortabel kan genieten van een goed boek of een levendig gesprek.

Andere hoek

Woonkamer Baden Baden Interior Moderne woonkamers van Baden Baden Interior Modern
Baden Baden Interior

Woonkamer Baden Baden Interior

Baden Baden Interior

We zien de woonkamer nu vanuit een andere hoek, en dit toont ons nog meer interessante zaken. Wat dacht je van die ontzettend leuke zetel onder het raam en de schitterende vazen en accessoires onder de hypermoderne tv? De industriële bijzettafel heeft zichzelf vermenigvuldigd en staat nu ook tegen de wand. De ramen die we op de vorige foto zagen waren vrij modern, het raam waar we nu tegen aankijken heeft een meer ouderwets karakter en past erg goed bij de lage meubels in deze woonkamer. Het raam zorgt voor de nodige huiselijkheid. Het topstuk van deze kamer is natuurlijk de haard, die in de avonden en in de winter de woonkamer verwarmt en vult met een gevoel van geborgenheid.

De eetkamer

Woonkamer Baden Baden Interior Moderne woonkamers van Baden Baden Interior Modern
Baden Baden Interior

Woonkamer Baden Baden Interior

Baden Baden Interior

Het nuttigen van het ontbijt of diner is een delicate kwestie, want de setting waarin zo'n maaltijd plaatsvindt is even zo belangrijk als het gerecht zelf. Baden Baden Interior ontwierp daarom deze schitterende eetkamer, waarin de maaltijd met het gezin zich telkens voltrekt in een prachtige ambiance. De grote tafel biedt plaats aan zes mensen en is gemaakt van hoogwaardig hout. Zowel de stoelen als de tafel hebben een minimalistische vormgeving die perfect past bij het ontwerp van de ruimte, dat dezelfde ingetogen vormgeving heeft. De grote ramen, die vanaf de vloer tot aan het plafond reiken, bieden een grandioos uitzicht, waardoor de grenzen tussen binnen en buiten lijken te verdwijnen. In weer en wind, door alle seizoen heen, kun jij vanuit het comfort van deze eetkamer genieten van de natuurlijke schoonheid van de tuin. De decoratie op tafel, de prachtige oranje bloemen, brengt de natuur bij je thuis en zorgt direct voor de nodige fleurigheid in de kamer.

De keuken

Keuken Baden Baden Interior Moderne keukens van Baden Baden Interior Modern
Baden Baden Interior

Keuken Baden Baden Interior

Baden Baden Interior

Voor de keuken heeft Baden Baden Interior gekozen voor een zogenaamd keukeneiland, dat een centrale plek in de ruimte inneemt. Het eiland biedt de bewoners veel bewegingsruimte, erg makkelijk als je met meerdere mensen aan een gerecht werkt, bijvoorbeeld voor een familiediner. De ruimte in de keuken wordt efficiënt gebruikt, zo is er de grote inbouwkast, waarin de magnetron en oven geplaatst zijn, maar waar ook veel opbergruimte in aanwezig is. In het vak boven de kast kun je decoratieve objecten plaatsen, zodat jij de keuken een extra persoonlijke touch kunt geven. Evenals in de vorige ruimtes, zien we ook hier een ingetogen ontwerptaal, die voor een rustige sfeer zorgt. De planten in de vensterbank zorgen voor een gezellige en huiselijke sfeer die mooi samen gaat met het ouderwets ogende raam.

Wereldwijs

Woonkamer Baden Baden Interior : modern  door Baden Baden Interior, Modern
Baden Baden Interior

Woonkamer Baden Baden Interior

Baden Baden Interior

In het zojuist getoonde design van Baden Baden Interior zien we verschillende stijlen uit diverse periodes terug. Het eclectische karakter van dit design is tegelijkertijd verfrissend en temperamentvol. Er spreekt veel persoonlijkheid uit het interieur, dit wordt onder andere bereikt door de prachtige decoratieve objecten. We zien er hier een aantal op de foto. We herkennen direct het Afrikaanse masker, dat precies past bij de achtergrond en de primitieve sculptuur die naast het masker staat. De kleur van de wand, de objecten en de huiselijke sfeer in de kamer, resulteren in een authentieke uitstraling. Deze prachtige woning bewijst dat een creatieve samenwerking tussen de bewoners en de ontwerper tot geweldige resultaten kan leiden.

Tot zover deze prachtig ingerichte woning. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Alvast veel plezier met je nieuwe interieur. 

Wil je meer projecten zien van Baden Baden Interior? Bezoek dan hun homify profiel.

Zoek je een nieuwe bestemming voor je dakterras? In dit artikel zie je hoe jij van het dakterras een prachtige wellness maakt!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!