Bijzondere muurkunst: Zomer inspiratie! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Bijzondere muurkunst: Zomer inspiratie!

Stoa. Stoa.
Pattern Sheets: modern  door mo man tai, Modern
Loading admin actions …

We hebben er weer lang op moeten wachten (te lang) maar nu is het dan zo ver, de zomer is aangebroken. De zomer nodigt ons uit om het interieur te vernieuwen. Het liefst met frisse, vrolijke kunst, accessoires of meubels. In dit artikel gaan we je iets bijzonders laten zien, waardoor jij zelf heel gemakkelijk je woningen zomerklaar kan maken! Met de hieronder besproken patroonbladen kun je jouw interieur gemakkelijk een persoonlijk tintje geven. Oude kunst wordt gemakkelijk overgedragen op de muren van je huis, allemaal met behulp van een template. Je kunt uit veel verschillende kunstwerken kiezen, die telkens verrassend goed staan en gemakkelijk aangebracht kunnen worden door het eenvoudige point-to-point-systeem. Al benieuwd? Laten we snel gaan kijken!

Vermeer

Pattern Sheets: modern  door mo man tai, Modern
mo man tai

Pattern Sheets

mo man tai

Vermeer schilderde een meisje met mooie oorbellen. Dit schilderij is natuurlijk wereldberoemd. Maar het is niet exclusief te zien in het museum, want met dit nieuw point to point-systeem is het schilderij eenvoudig te transporteren naar je muur. Hier zien we een abstracte en schetsmatige versie van het beroemde schilderij van Vermeer. Deze muurdecoratie is eenvoudig aan te brengen en geeft veel sfeer aan je woonkamer. Het past goed naast de frisse bloemen en de rustiek kast eronder. Alles in dit interieur ademt frisheid en de sfeer van ontluikend leven. 

Abstractie

Pattern Sheets: modern  door mo man tai, Modern
mo man tai

Pattern Sheets

mo man tai

Hier zien we hoe er uit een realistisch schilderij een abstract werk wordt geabstraheerd. Het is eigenlijk heel eenvoudig: je moet gewoon de nummers volgen die in de handleiding worden aangegeven. Dit product is dus wat je noemt een DIY-pakket en is immens populair. Het sluit ook aan bij de heersende trends, waarbij het zelf maken van decoraties en design, kernwoorden zijn. Een realistisch schilderij is mooi, maar soms past een abstract werk beter bij je interieur. Dan is dit product een leuke uitkomst.

Voorbeeld

Pattern Sheets: modern  door mo man tai, Modern
mo man tai

Pattern Sheets

mo man tai

Hier krijgen we een beter beeld van de wijze waarop je het product zijn uiteindelijke vorm geeft. De gids geeft aan wat je moet doen en de templates laten het je nogmaals systematisch zien. Het kan niet verkeerd gaan en het is leuk om de decoratie in elkaar te zetten.

Konijn

Pattern Sheets: modern  door mo man tai, Modern
mo man tai

Pattern Sheets

mo man tai

Als je van dieren houdt, maar niet erg van realistische prenten, dan is dit beest een uitkomst. Door zijn abstracte ontwerp staat hij goed op de muur en geeft er een moderne vibe aan. De bloemen staan er natuurlijk goed bij, en iedereen weet dat konijnen dol zijn op bloemen.

Internet

Pattern Sheets: modern  door mo man tai, Modern
mo man tai

Pattern Sheets

mo man tai

Het internet is overal en heeft sinds het begin van de jaren '90 een uitzonderlijk snelle vlucht genomen. De digitale technologie heeft ons leven op vele manieren veranderd. Zelfs de taal en tekens die horen bij het net, en de computers die het genereren, komen als design terug in ons hedendaagse interieur. We zien hier het apenstaartje, dat door miljarden mensen gebruikt wordt om dagelijks mail te versturen. Als je er over nadenkt is het zeer indrukwekkend. Met dit product is het apenstaartje tevens een prachtige muurdecoratie, die duidelijk aangeeft waar het thuiskantoor zich bevindt. Denk niet dat je per se een futuristisch bureau in je kantoor moet hebben, want deze foto laat je zien dat een klassiek bureau er ook heel goed bij staat. 

Tot zover deze schitterende muurkunst! We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Alvast veel plezier met je nieuwe interieur! 

Een nieuwe zomer vraagt om een nieuw interieur! Wat dacht je van deze innovatieve lampen?

Op ons forum tref je experts die je vragen kunnen beantwoorden!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!