Dutch Dilight: Bijzondere lampen & accessoires | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Dutch Dilight: Bijzondere lampen & accessoires

Stoa. Stoa.
ROBUSTE ROSES van Dutch Dilight Landelijk
Loading admin actions …

Dutch Dilight is een Nederlandse ontwerpstudio die natuurlijke en stijlvolle lampen maakt. Ze ogen frivool en ouderwets, maar met een hedendaagse twist. Iedere lamp is uniek en met de handgemaakt, waarbij steeds ecologische materialen gebruikt worden, mede daarom verschillen ze steeds iets van elkaar.  Al met al is het 100% innovatief Hollands design! Het begon met een gevonden plankje in de moestuin door zoontje Flynn, 2 jaar geleden. Deze gebeurtenis veroorzaakte een kettingreactie van creatieve handelingen, en inmiddels verkoopt Dutch Dilight haar lampen van New York tot Sydney…   Een wereldhit dus! De ontwerpers van Dutch Dilight gaven hun baan op om hun creatieve producten in de markt te zetten. Vol overgave werken zijn aan hun creaties, die een bijzondere sfeer in je interieur genereren. Al nieuwsgierig naar dit Nederlandse topdesign? Laten we dan snel kijken!

Accessoires

SET THEM FREE van Dutch Dilight Landelijk
Dutch Dilight

SET THEM FREE

Dutch Dilight

We hebben het steeds gehad over lampen en verlichting, maar waar de ontwerpstudio Dutch Dilight ook in uitblinkt zijn schattige, creatieve en kleurrijke accessoires. Accessoires die je interieur een ware color boost geven. We hebben gekozen om je een über schattige creatie te laten zien: Set them free! Een bijzondere naam voor een decoratieve kunstvogel. De ontwerpers zijn wars van vogels in een kooitje. Maar zou de titel zo voor de hand liggen? Gaat dit werk niet ook over de ontwerpers zelf? Willen zij niet ook vrij zijn, en ongebonden aan regels over hoe een lamp eruit moet zien? Deze vogel zorgt voor veel sfeer en past precies bij de fantasievolle lampen van Dutch Dilight.

Dutch cowboys

DUTCH COWBOYS van Dutch Dilight Landelijk
Dutch Dilight

DUTCH COWBOYS

Dutch Dilight

Ook in Nederland hebben we cowboys, en één van hen woont hier. Dat is te zien aan de koeienprintbank en de bijzondere schapenvachtlamp die er naast staat. De Hollandse meester Vermeer hangt aan de muur en geeft de kamer een verkapt Oudhollands tintje. We hadden het zojuist over de ecologische materialen, die voor producten van Dutch Dilight gebruikt worden: daar zien we hier een voorbeeld van. De lamp is gemaakt van een stevige boomtak en is daarmee op en top ecologisch te noemen. De sfeer die met deze materialen gecreëerd wordt is ongelooflijk mooi; de lampenkap van schapenvacht heeft daar ook een schitterend aandeel in. 

Leeslamp

TABLE TIME van Dutch Dilight Landelijk
Dutch Dilight

TABLE TIME

Dutch Dilight

Deze lamp haakt aan bij een winterthema. Een Oudhollandse winter wel te verstaan. De boom heeft zijn groene kleur verloren en de wind is geur. Maar gelukkig staat de thee klaar en de muts zorgt voor de nodige warmte. Deze wollen muts is natuurlijk een unieke lampenkap die perfect past bij de tak. Samen vormen zij een leeslamp die ongeëvenaard is. De speelvormgeving is een absolute eye-catcher in je interieur. Met deze lamp heb je gegarandeerd een gespreksonderwerp tijdens een gezellige avond met vrienden.

Staande lamp

WARM WOOL van Dutch Dilight Landelijk
Dutch Dilight

WARM WOOL

Dutch Dilight

Deze lamp heeft drie schitterende lampenkappen met een variabele grootte. De kleuren variëren van donker tot fel en zorgen voor een bijzondere présence in je interieur. Ook deze lamp is gemaakt van ecologisch materiaal: wol en hout, waardoor hij zeer duurzaam is. Tegen de achtergrond van de grijze wand staat deze lamp zeer mooi. Maar als de avond valt, en het licht door de wollen lampenkapjes heen schijnt, dan zie je pas echt hoe mooi en uniek deze lampen zijn. De lamp doet ons denken aan de tijden van weleer, een effect dat wordt versterkt door het vintage tasje, te zien aan de rechterzijde van de foto.

Robuuste rozen

ROBUSTE ROSES van Dutch Dilight Landelijk
Dutch Dilight

ROBUSTE ROSES

Dutch Dilight

We sluiten deze tour langs de topontwerpen van Dutch Dilight af met deze robuuste rozen. Als er één lampenkap bij zit die ons meeneemt naar grootmoeders tijd, dan is het wel deze. De groene kleur en het tweedimensionale karakter van de afbeelding zijn daar mede voor verantwoordelijk. Deze lamp heeft verder een bijzonder gedetailleerde versiering, namelijk de zorgvuldig gewikkelde ecologische touwtjes er om heen, die de lichtbron een provisorisch karakter geven. De lamp heeft een speels effect in je interieur. 

Tot zover de schitterende ontwerpen van Dutch Dilight. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Alvast veel plezier met je nieuwe interieur. 

Op ons forum zitten experts voor je klaar om je te helpen met het ontwerp van je interieur.

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!