Woning waar je verliefd op wordt | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Woning waar je verliefd op wordt

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van 위드하임 Modern
Loading admin actions …

We zijn erg blij je deze minimalistische woning te kunnen laten zien. De minimalistische stijl staat erom bekend koel en berekend over te komen. Dat beeld kunnen we misschien in dit ideabook een beetje recht zetten. Het blijft natuurlijk een kwestie van smaak, maar toch we doen een poging. We nemen je mee naar het oosten, waar we een echte familiewoning voor je vonden, en nog wel in minimalistische stijl. Niet alleen de volwassen bewoners zijn er dol blij mee, ook de kinderen (die eigenlijk zo’n beetje de leukste kamer hebben) zijn erg dol op hun nieuwe huis. Kijk met ons mee naar de voorbeelden, volg ons op de tour om en door de woning. Laat je inspireren door het mooie design!

Eerste indruk

Op de zandgrond en het verdorde gras komen de natuurlijke tinten van de woning op een weergaloze manier naar voren. Is dit een koele minimalistische stijl? Wij durven het te betwijfelen. De gevel is een combinatie van drie basic tinten: hout, grijs en zuiver wit. De vorm van de woning is vrij laag, oogt solide en hypermodern. We zien vanaf deze afstand de ingang tussen de twee gevels. Een gang leidt ons naar de deur, die ons vervolgens naar binnen leidt. Laat je inspireren door een expert!

Modern

Eigenlijk is alles wat maar een beetje modern kan zijn hier aanwezig. Toch is er ook plek voor de wat meer authentieke ontwerpen, zoals de stoof. Omdat er kleine kinderen in het huis wonen is er een speciaal hekwerk gebouwd rond de stoof. Die zorgt voor een lekkere warme sfeer. Precies wat we nodig hebben in de winter! De houten vloer past door zijn lichte tint erg goed bij de zwarte schouw, het hekwerk en de zuivere wanden. Het opstapje leidt ons naar het andere deel van deze grote, open ruimte.

Keuken

We zijn erg dol op de keukentafel. Deze vormt het gezellige centrum van de keuken. Daar achter zien we de keuken me de mooi zwarte tegelwand. Dat is nu echt weer zo’n design dat je niet vaak tegenkomt. Dat zwart komt supersterk over! In deze keuken heb je alle moderne keukenapparatuur tot je beschikking, waardoor het koken extra leuk wordt. Een taart “nabakken”. van Heel Holland Bakt? Geen probleem, het resultaat wordt zo nog beter dan op tv! Laat je inspireren door een architect

Woonkamer

Natuurlijk mag er in deze grote woonruimte de woonkamer niet ontbreken. Deze heeft een vrij authentieke look. Het doet denken aan design uit de jaren ’60: laag en met gebruik van veel lichte houtsoorten. De wanden en de kunst boven de sofa is weer helemaal eigentijdse. Zo maak je een mooie mix van stijlen!

Speelkamer

We zijn aangekomen bij de mooiste ruimte van het huis: de speelkamer van de kinderen. Kinderen houden van een kamer waarin ze het gevoel hebben geheel in een eigen wereld ze zijn. Deze kamer past precies in hun straatje. Het donkere hout geeft een kasteelachtige look aan de ruimte. Erg fijn is ook het dak met de ramen: de zorgt voor veel openheid en daglicht. Zo bied je een gezonde kamer aan de kinderen waarin naar hartenlust gespeeld kan worden.

Overdekt

De verrassing is dat de grote speelkamer eigenlijk een grote overdekte buitenkamer is. De frisse lucht is hier dus ruimschoots voorhanden. Dus als het regent buiten kunnen de kinderen nog steeds buitenspelen zonder ziek te worden.

Slaapkamer

In deze slaapkamer is een hoogslaper gerealiseerd. Daarop ligt je kleine te dromen van de wereld die nog ontdekt gaat worden. De bakken onder de hoogslaper zijn zeer praktisch, daarin gaat het speelgoed. Zo houdt je de zaak strak en netjes. Niet dat de kleine daar nu echt omgeeft, maar als het netjes is, is er wel meer ruimte om te spelen. Het bureau onder de trap staat er alvast voor als het leren straks deel wordt van het naar school gaan. Met deze gezellige kamer sluiten we dit ideabook af. Hopelijk ben je geïnspireerd door deze ideeën en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!