Grote gezinswoning met een statige look | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Grote gezinswoning met een statige look

Stoa. Stoa.
Klassieke huizen van Müllers Büro Klassiek
Loading admin actions …

We zijn vandaag extra enthousiast, omdat we je een excentriek huis kunnen laten zien. De bewoners van deze woning hebben een uitgesproken eigen smaak, daar zijn we zeker van. Wat we ook zeker weten is dat dit een woning is die veel mensen zal aanspreken. Daarom willen we deze vandaag graag aan je laten zien. Dit is nu typisch zo'n huis waar meerdere stijlen in gecombineerd worden, om vervolgens een geheel nieuwe stijl te vormen. Het gaat hier om een huis in een moderne, minimalistische stijl, maar met een klassieke, statige twist. Elke liefhebber van eclectische design moet echte even naar de bijzondere inrichting van dit huis kijken. Kijk snel met ons mee en laat je inspireren! 

Gevel met statige look

Het is direct duidelijk dat dit een woning is die bedoeld is voor mensen met een uitgesproken en vooral ook eigenzinnige smaak. Het is net alsof we bij een landhuis op een landgoed aankomen dat al sinds de 18e eeuw bestaat. Hoewel er toch ook een modern aura vanaf straalt. Misschien ziet het er een beetje gek uit (ook wel weer heel leuk), maar dat kleine terrasje midden op het grote gazon heeft een grote aantrekkingskracht op ons. Je voelt je supervrij op dat kleine stukje aarde, denken wij. Samen met een expert ontwerp je snel een droomwoning. 

Oud en nieuw

In deze woonkamer komt de oude wereld weer even om de hoek kijken. We bedoelen dat deze moderne kamer een klassieke twist heeft. Vooral de prachtige gordijnen, de kroonluchter aan het plafond, het tapijt op de grond en de sofa's rond de salontafel, geven deze kamer een look die zou passen bij een woonvertrek uit een 19e-eeuws appartement in een wereldstad, zoals Parijs of Berlijn. Een ding wat natuurlijk zeer modern is in deze context is de televisie. Ook de vloer heeft een moderne twist. De raamkozijnen hebben weer die authentieke, statige touch. Het is een bijzondere verzameling van stijlen in deze woonkamer! Laat je woning bouwen door een originele architect.

De keuken

Van de statige woonkamer zijn we naar de eigentijdse keuken gegaan. Het ontwerp is strak, fris en echt van deze tijd. Toch vinden we de keukenkasten en het -eiland (vooral de basis) weer een vrij traditioneel (en een beetje landelijk zelfs) design. De vloer de glazentafel zijn 100% modern. Let even op de afzuigkap en de ovens die in de wand zijn ingebouwd, die zijn industrieel en zouden niet misstaan in een 5-sterrenkeuken!

Chillen

In deze kamer kun je slapen, chillen en bijkomen van een werkdag of -week. Het daglicht val de tijdloze kamer binnen en maakt dat je hier heel gemakkelijk een boek kunt lezen. De zachte sfeer maakt deze kamer erg geliefd bij de bewoners. 

Statige hal

Het is niet voor niets dat de bewoners geregeld enthousiast gasten over de vloer hebben. Ze worden namelijk allemaal welkom geheten in deze statige hal. Het beeld links en de bos gedroogd riet rechts zorgen voor een natuurlijke setting waarmee echt een verhaal verteld wordt. Wat dat verhaal precies is laten we maar even bij de mensen zelf, want dat mogen ze zelf ontdekken. 

Gezellig

De woning heeft een interessante look overdag, maar zeker ook in de avond. Hier zien we hoe mooi het licht naar buiten straalt. Hiermee krijgt de woning een benaderbaar en huiselijk aura. Een woning waar je als gast in de avond durft aan te kloppen! 

Garderobe

Deze garderobe vinden we de meest excentrieke kamer van het hele huis. Hier kun je geen tijdperk aan ophangen, het is tijdloos op een eclectische manier, denken wij. Typische een design voor de liefhebber. Dit design heeft personality! 

Veel woonruimte

We sluiten af met deze plattegrond van het huis. Nu krijgen we een mooi overzicht van het totaal. Let ook even op de vierkante meters woonoppervlakte die dit huis rijk is. Ongelooflijk! Aan het einde van deze tour hopen we dat je net zo enthousiast bent als wij. Blijf ons volgen voor meer mooi woondesign

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!