Tijdloze woning met een klassieke stijl | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Tijdloze woning met een klassieke stijl

Stoa. Stoa.
Klassieke huizen van Müllers Büro Klassiek
Loading admin actions …

Open, licht en volop ruimte voor het jonge gezin, zo omschrijven wij het huis dat we je in dit artikel laten zien. Tijdens onze wandeling zul je schitterend design zien, mooi ontworpen ruimtes en comfortabele meubels. Werkelijk alles wat de bewoners begeren op woongebied valt in dit huis te ontdekken. Kijk met ons mee en laat je inspireren!

Betrouwbaar en sterk

De woning komt sterk en betrouwbaar over. Het terras is overdekt en sluit qua vorm goed aan bij de strakke vormen van de woning. We zijn gecharmeerd van de raampartijen die de gevel openen. Binnen zul je dan ook een zee aan daglicht zien. Fijn om in te wonen! Je bent via de schuifpuien snel buiten en ze stellen je ook instaat om in de lente en zomer de frisse wind binnen te laten komen. Een garantie voor een geweldige sfeer. Laat je inspireren door een expert als je je woning laat verbouwen.

Eetkamer

Een lekker ontbijt of een goed diner, alles wat je wilt kun je hier ondernemen. Zelfs werken aan tafel met een laptop is hier heel goed te doen. Dat komt door de open sfeer en de goede lichtval. Je hebt hier alle ruimte! De pilaar in het midden van de kamer geeft een mooie look aan de ruimte. Ook de donkere vloer en de witte wanden dragen hun steentje hieraan bij. Het is mooi om in deze kamer hier en daar felle kleuren te gebruiken, dat komt echt over!

Open ruimte

Hier zien we de kamer vanaf de andere kant. Het valt nu echt op hoe groot de ramen zijn en wat hun invloed is in de kamer als het om de lichtsfeer gaat. Links zien we ook een keukeneiland met een strakke look die precies past in de setting. De bewoners hebben zeker gevoel voor stijl! Zo’n eiland ziet er niet alleen heel mooi uit, het biedt je ook veel praktisch voordeel als je met meerdere mensen staat te koken, bijvoorbeeld voor het kerstdiner. Een geweldige manier om vorm te geven aan je keuken. Extra mooi is de keuken hier omdat deze grenst aan de eetzone, deze zones lopen in elkaar over. Dat is echt gezellig! Wij zijn fan van deze woonkamer!

Leeszone

De bewoners zijn echte leesfanaten, ze werken er per maand zo een aantal romans doorheen. Dan is een grote boekenkast als deze geen overbodige luxe. Deze kun je opleuken (niet dat de kast van zichzelf niet leuks) door persoonlijke accessoires erin te zetten. Er is veel ruimte voor boeken, die zorgen door hun gekleurde kaften ook nog eens voor een uitstekend design. Zet een stoel in de hoek bij het raam en je hebt van deze overloop met boekenkast opeens een leeszone gemaakt. Het daglicht is er hier goed voor, want de ramen laten het licht ruimschoots naar binnen stromen. Dat is een van de belangrijkste kenmerken van deze woning: de openheid van het interieur naar de omgeving waarin het huis gebouwd is. Laat je inspireren door een expert.

Plattegrond

Aan de plattegrond kun je direct zien hoeveel ruimte de bewoners tot hun beschikking hebben. Er is zelfs een garage waarin de bewoners hun mooie bolide kunnen stallen: wel zo veilig! Het is overigens een keurige wijk hoor, waar deze woning gebouwd is, maar veiligheid staat voorop! We zijn enthousiast over het feit dat we je deze woning hebben kunnen laten zien omdat het een van de mooiste is die we recentelijk tegengekomen zijn. Het is een familiehuis met veel moderne gemakken, maar opgetrokken in een klassieke stijl. Dat is volgens ons een gouden combinatie. Ben je opzoek naar meer mooie ideeën voor je woning? Check dan snel deze bijzondere woning. 

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!