Top 5 van de week: Baden in zonnestralen en schuilen in bunkers | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5 van de week: Baden in zonnestralen en schuilen in bunkers

Edwin Pesschier Edwin Pesschier
Shawfield Street Klassieke slaapkamers van Ardesia Design Klassiek
Loading admin actions …

Het is weer tijd voor het overzicht van de meest populaire artikelen van de afgelopen week. Deze week was u vooral geïnteresseerd in ons overzicht van vijf bijzondere dakterrassen uit binnen- en buitenland. Verder valt op dat we twee artikelen in de lijst terugvinden waar de nadruk ligt op het minimalisme. Daar waar we op het dakterras heerlijk kunnen genieten van de prille lentezon vinden we op plaats vier ons artikel over de bunker in Vuren terug, tijdens een verblijf in deze ondergrondse ruimte zult u weinig zonlicht tegenkomen! Lees verder en ontdek de de vijf populairste artikelen en ideeeen van deze week.

1. Vijf inspirerende dakterrassen uit binnen- en buitenland

Zou het te maken hebben met de vondst van het eerste kievitsei? Of het eerste zonnige weekend van het jaar? Wij denken van wel. Als we binnen de grenzen van onze woning van de zon en de buitenlucht willen genieten denken we al snel aan onze tuin. Het is echter niet altijd mogelijk om een tuin aan te leggen. Geen nood want u kunt altijd nog denken aan een dakterras. Op de foto hiernaast zien we een dakterras in Utrecht, aangelegd door de specialisten van ScottishCrown. Omringd door natuurlijke materialen en overgoten door zonnestralen brengt u hier uw tijd door. Dakterrassen zijn er echter in verschillende soorten en maten, neem daarom vooral de tijd om ook de andere dakterrassen te ontdekken. 

2. Minimalistische Keukens: Rust en Reinheid

Zicht vanuit keuken op eetplaats en middagterras. van aHa-architecten gcv Minimalistisch
aHa-architecten gcv

Zicht vanuit keuken op eetplaats en middagterras.

aHa-architecten gcv

Er is blijkbaar veel interesse voor minimalistisch design, getuige de populariteit van dit artikel. De keuken is daarnaast ook nog eens een ruimte waarin je rustig moet kunnen werken. De inrichting moet praktisch zijn en de keuken moet makkelijk schoon te maken zijn. Een minimalistische keuken biedt u al die dingen, en staat natuurlijk ook erg mooi en hip. Het is het vertrekpunt voor dit artikel, waarin wij een aantal minimalistische keukens voor u op rij gezet hebben.

3. Minimalistisch Design voor Thuis

Shawfield Street Klassieke slaapkamers van Ardesia Design Klassiek
Ardesia Design

Shawfield Street

Ardesia Design

We blijven ons nog even richten op het minimalisme. De stijl die tegenwoordig erg populair is beperkt zich namelijk niet alleen maar tot de keuken. Op de foto hiernaast zien we bijvoorbeeld een mooi voorbeeld van een slaapkamer die op minimalistische manier is ingericht. Een hectische slaapkamer vol rommel en felle kleuren is ook niet echt bevorderlijk voor de nachtrust. We hebben de keuken al voorbij zien komen en we kunnen hiernaast een slaapkamer zien. Natuurlijk is de stijl ook toepasbaar op de andere vertrekken van uw woning. Neem daarom dit artikel over minimalistisch design voor thuis eens goed door! 

4. homify 360°: Bunker in Vuren

Bunker in Vuren (The Netherlands) Industriële huizen van B-ILD Architects Industrieel
B-ILD Architects

Bunker in Vuren (The Netherlands)

B-ILD Architects

Iets heel anders op plaats vier. In deze homify 360° nemen wij u mee naar de bunker in het Gelderse Vuren. Het Belgische architectenbureau B-ILD werd gevraagd om de bunker zo aan te passen dat deze bewoonbaar zou worden. Het project was onderdeel van een reclamecampagne waarbij mensen een weekend in de bunker zouden kunnen overnachten. Naar aanleiding van het succes van deze verbouwing heeft men in overleg besloten om de gemaakte aanpassingen en interieurkeuzes te behouden. Het resultaat van de verbouwing is zowel verrassend als imponerend. Altijd al willen weten hoe het is om in een bunker te overnachten, dan is dit artikel wat voor u!

5. Fris Nederlands Design: Het is Tijd voor de Lente!

Pieces of π: modern  door Dik Scheepers, Modern
Dik Scheepers

Pieces of π

Dik Scheepers

Ons laatste artikel maakt duidelijk dat de lente een hot item is op dit moment. Logisch ook na de donkere en koude wintermaanden. Diezelfde winterdagen vormen echter de ideale periode voor ontwerpers om te dromen van het voorjaar, en om deze dromen uit te werken in frisse en bloeiende ontwerpen voor de nieuwe lente. We trakteren je in dit artikel op een paar heerlijk frisse voorjaarsontwerpen voor het nieuwe jaar.

Heb je de top 5 van vorige week gemist? Kijk dan snel hier en blijf op de hoogte van de laatste trends!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!