Voor & Na: Van een oude flat naar een hypermodern appartement | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor & Na: Van een oude flat naar een hypermodern appartement

Stoa. Stoa.
Eclectische badkamers van 3rdskin architecture gmbh Eclectisch
Loading admin actions …

Vandaag gaan we iets bijzonders zien, we tonen je de wonderbaarlijke transformatie van een flat, deze werd gerealiseerd door het Weense architectenbureau 3rdSkin Architects. De flat heeft een flinke renovatie gehad, waardoor het een hypermodern appartement geworden is. Als je een nieuw huis koopt, dan kun je het beste direct schoonschip maken en het helemaal naar wens inrichten, want als je er eenmaal woont breek je niet zo snel meer een douche of keuken weg. We nemen je vandaag mee naar het verleden en heden van dit schitterende appartement, zodat je kunt zien hoe groot de architectonische metamorfose werkelijk is. Kijk met ons mee en laat je inspireren.

Voor: De oude keuken

Hier zien we een keuken die decennia geleden helemaal hip was, maar nu duidelijk zijn beste dagen heeft gehad. Het ontwerp is al lang geleden uit de mode geraakt, waardoor het nu een setting is die goed past in een museum, maar niet meer in een hedendaagse keuken. De kleuren zijn opzichtig en vulgair, precies de smaak van het verleden. Het materiaal draagt bij aan een onrustige blik en de kleurstelling is op zijn minst hyper te noemen. Tijd voor een frisse wind. Kijk met ons mee!

Na: De nieuwe keuken

Heldere kleuren en een futuristisch design maakt de sfeer in deze keuken helemaal van deze tijd. De bijzondere structuur van de balustrade doet denken aan een trap en bootst de takken van een boom na. In het midden van het appartement bevindt zich een bar die bijna de gehele breedte van het appartement beslaat, dit zorgt voor een gezellige sfeer waarin je met een gerust hart vrienden kan uitnodigen om een borrel te komen doen. Het keukenblok heeft een klassiek en groot werkblad, waardoor je eenvoudig met meerdere mensen kunt koken: handig als je een feestmaal moet bereiden en je wel wat extra handen kunt gebruiken.

Kleur, vorm en licht

Frisse kleuren geven het interieur een futuristisch uiterlijk. Ook de minimalistische vormgeving van het interieur draagt daar aan bij. Neon is op het eerste gezicht een gedurfde keuze, maar wordt hier slim gebruikt om specifieke gebieden te markeren. We zien een mooi spel tussen licht en schaduw, donkere en lichte oppervlakken. Dit spel van kleur, vorm en licht geeft deze ruimte een bijzondere aura. De abstracte vormen zien we overal verschijnen en ademen een zekere tijdloosheid.

Oude badkamer

Het ontwerp van de oude badkamer was nogal praktisch: wit sanitair meubilair, de tegels kennen een dambordpatroon en het vertrek had slechts een beperkte ruimte. In deze badkamer douchte je even snel; niet een plek waar je graag langere tijd ontspant; daarvoor is de kamer veel te ongezellig. De stijl van de badkamer was uit de mode en dit bleek voor de nieuwe bewoners een probleem. Hun motto was: als je dan een huis koopt, maak het dan direct helemaal naar wens. Op de volgende foto zie je of dit gelukt is!

De nieuwe badkamer

De badkamer is niet herkenbaar! waar hij eerst ongezellig en zakelijk leek presenteert hij zich nu als een royaal oord van ontspanning, het is een complete wellness geworden. De vloer en een deel van de wand zijn nu bedekt met hout, zodat de kamer een natuurlijke look heeft. Vergelijk dat maar eens met oude situatie. De climax in de badkamer is de douche en het bad, deze kunnen worden gescheiden van de rest van de ruimte door middel van een gordijn. Het bad neemt de centrale plaats in deze badkamer in en staat garant voor heerlijke ontspannen uurtjes. Dat wordt genieten!

Tot zover dit bijzondere project. We hopen dat je geïnspireerd bent. Alvast veel plezier met je nieuwe interieur. 

Altijd al in stijl de wereld willen doortrekken? Dat kan nu in deze zelfvoorzienende ecologische woonwagen. 

Boek je vakantie alvast op La Palma. Kom mee voor een tour door één van de schitterende villa's!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!