Voor en Na: een totale verbouwing in slechts 5 weken

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Voor en Na: een totale verbouwing in slechts 5 weken

TILL BEHNE TILL BEHNE
verbouwing Amsterdam Noord:  Eetkamer door Studio Kuin BNI,
Loading admin actions …

Verbouwingen en complete renovaties duren altijd langer dan je vooraf hoopt. Maar dat is gelukkig niet altijd het geval. Vandaag bekijken we een complete verbouwing van een eengezinshuis in Amsterdam Noord. Het resultaat is prachtig en het duurde slechts 5 weken om dit te realiseren. De interieurarchitecten van Studio Kuin hebben hier puik werk verricht. Laten we snel gaan kijken.

Voor: eetkamer

bestaande situatie:  Keuken door Studio Kuin BNI,
Studio Kuin BNI

bestaande situatie

Studio Kuin BNI

Wat de bewoners in de oude situatie vooral stoorde, was de steunpilaar die midden in de eetkamer/keuken stond. Dat moest aangepakt worden. Maar er kwam ook een nieuwe entree, een nieuwe badkamer, een nieuwe vloer door het hele huis en een compleet nieuw verlichtingsplan.

Na: eetkamer

nieuwe kast in eetkeuken:  Eetkamer door Studio Kuin BNI,
Studio Kuin BNI

nieuwe kast in eetkeuken

Studio Kuin BNI

In de nieuwe situatie is de storende paal midden in de kamer er niet meer. Hierdoor is de ruimte meer een eenheid. Tegen de achterste muur van de ruimte is een prachtige, op maat gemaakte kastenwand geplaatst. Dat ziet er niet alleen geweldig uit, maar dat ruimt ook lekker op.

Na: entree

helder en lichter entree en veel doorkijk:  Gang en hal door Studio Kuin BNI,
Studio Kuin BNI

helder en lichter entree en veel doorkijk

Studio Kuin BNI

De entree is een van de vele hoogtepunten in dit totaal verbouwde huis. Het is er erg licht en de deuren met stalen kozijnen en veel glas geven het geheel een industriële look. Daarnaast creëert het een open sfeer en kan je alle ruimtes inkijken. Ook zorgt het ervoor dat het daglicht door het hele huis schijnt.

Na: kinderkamer

kinderkamer:  Kinderkamer door Studio Kuin BNI,
Studio Kuin BNI

kinderkamer

Studio Kuin BNI

Op de bovenste verdieping zijn twee fantastische kinderkamers gerealiseerd. Dankzij de grote ramen is het hier ook ontzettend licht. Net als in de rest van het huis, ligt hier fijne gietvloer. En een kek behangetje op de muur zorgt voor een stoere uitstraling.

Na: kinderkamer 2

kinderkamer:  Kinderkamer door Studio Kuin BNI,
Studio Kuin BNI

kinderkamer

Studio Kuin BNI

Hetzelfde geldt voor deze tweede kinderkamer, dit keer uitgevoerd in roze en dus mogen we aannemen dat deze voor de dochter des huizes is. Ook dit is een ruime lichte kamer met veel leuke accessoires die de kamer het nodige karakter geven.

Zie jij zo'n complete renovatie van je huis ook wel zitten? Roep dan de hulp in van een van deze professionals. Voor de inrichting kun jij hier inspiratie opdoen. En in dit Ideabook laten we je nog een zeer geslaagde Voor en Na zien.

Geslaagd of hadden ze beter meer de tijd kunnen nemen? Geef je mening in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!