20 moderne, eenvoudige en fantastische keukens | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

20 moderne, eenvoudige en fantastische keukens

Johan van Dijk Johan van Dijk
modern  door Amarillo Interiorismo, Modern
Loading admin actions …

We hebben het misschien al wel 1000 keer gezegd en we voegen daar nog een 1001e keer aan toe: de keuken is vaak het warme en kloppende hart van je huis. Een ontbijt in de vroege ochtend, een brunch in het weekend en ’s avonds gezellig met het hele gezin of met een nog groter gezelschap eten. Jouw keuken moet dan ook een plek zijn in jouw stijl (en eventueel in die van jouw gezin). Weet je nog niet precies welke stijl je voor jouw nieuwe keuken wilt gaan gebruiken? Kijk dan meer naar dit leuke overzicht van 20 moderne, eenvoudige en fantastische keukens die ontworpen zijn door diverse experts.

1. Een stukje traditie in de moderne keuken

Traditionele elementen in een moderne keuken verwerken kan een schitterend eclectisch beeld opleveren. En in deze keuken is een sfeer ontstaan waar je erg vrolijk van wordt.

2. Multifunctioneel gebruik

Een moderne keuken zien we hier. Door de opstelling van twee aparte werkbladen kun je deze keuken multifunctioneel gebruiken. Terwijl je kinderen aan het bakken zijn kun jij zelf ook ongestoord koken!

3. Minimalisme in zwart en rood

Bij minimalisme denk je vaak aan weinig kleur. Maar het kan ook anders! Dit aangename contrast tussen rood en zwart laat dat duidelijk zien.

4. Natuurlijk hout voor moderne warmte

Moderne keukens kunnen soms een beetje kil zijn. Door natuurlijke houten keukenkastjes toe te passen ontstaat heerlijke moderne warmte.

5. Een goed alternatief voor het aanrechtblad: graniet

Wil je een goed alternatief voor een aanrechtblad van kunststof? Kies dan voor graniet! Ideaal om op te werken en het zorgt voor ontzettend veel sfeer en stijl.

6. Een mozaïek als achterblad

Wil je geen saaie tegeltjes als achterblad in je keuken? Kies dan voor een leuk mozaïek ontwerp!

7. Subtiele kleurverschillen in de kastenwand

Door subtiele kleurverschillen in de kastenwand toe te passen, is hier een zeer dynamisch beeld ontstaan. Want als alles donker was geweest op deze plek dan was het een wel erg somber geheel geworden.

8. Natuursteen voor een warm accent in de witte keuken

Natuursteen, in dit geval zowel op de vloer als het aanrecht zelf, kan voor een heel warm accent in de witte keuken zorgen.

9. Landelijke keuken in miniformaat

Heb jij het niet zo op al te moderne keukens? Kies dan voor een landelijke keuken in miniformaat als deze!

10. Klassieke elegantie met natuursteen

Een schitterende klassieke keuken met natuurstenen aanrechtbladen en een kookeiland. Erg leuk met de moderne touch van de afzuigkap.

11. Een modern kleurencontrast

We zagen rood en zwart al eerder voorbij komen. Ook hier zorgt het voor een modern kleurencontrast.

12. Met lichteffecten werken

Is er niet zoveel daglicht in jouw keuken? Zorg dan dat er met fraaie lichteffecten gewerkt wordt. Dit is een perfect voorbeeld!

13. Een levendig keukendesign

Door met contrasterende kleuren te werken kan een zeer levendig keukendesign ontstaan. Dit opvallende geheel is daarvan het levende bewijs.

14. Romantisch en elegant

Romantisch en elegant in een modern jasje? Deze keuken laat zien hoe je dat voor elkaar kunt krijgen.

15. Pure elegantie: steen, hout en metaal

Een eclectisch geheel maken van je keuken kan met klassieke, moderne en landelijke materialen: hout, metaal en steen zorgen hier voor de perfecte balans.

16. Met subtiele kleuraccenten werken

Ben je niet zo van de contrasten met kleuren? Door met subtiele kleuraccenten te werken kun je ook een heerlijk effect krijgen.

17. Leuke alternatieven voor de transparante keuken

Wil je een lichte en transparante keuken? Met deze leuke alternatieven kun je dan zeker uit de voeten!

18. Rood en zwart: tijdloos, modern en persoonlijk

We krijgen maar niet genoeg van rood en zwart. Op deze manier ontstaat een prachtig tijdloos, modern en toch persoonlijk geheel.

19. Perfecte proporties

Deze keuken laat perfecte moderne proporties zien. Een heerlijk dynamisch geheel.

20. Een leuke mix voor de moderne eetkeuken

Met een leuke mix voor de moderne eetkeuken sluiten we dit overzicht af. Heb jij je droomkeuken tussen al dit moois kunnen vinden?

Voor nog meer keukeninspiratie verwijzen we je ook graag naar dit overzicht.

Wat is jouw favoriete keuken? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!