Mobiel wonen: zelfvoorzienend en vrij | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Mobiel wonen: zelfvoorzienend en vrij

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van Wohnwagon Modern
Loading admin actions …

Gigantische huizen, luxe villa's, penthouses in extreem formaat: allemaal goed en wel, maar hoeveel ruimte heb je eigenlijk echt nodig om te leven? Onze experts van Wohnwagon worstelden met deze vraag en kwamen met een fris antwoord op de proppen: 25 vierkante meter is meer dan voldoende. Maar we hebben het niet over een permanente woning, maar over een mobiel, modern en innovatief huis. Zelfredzaamheid, vrijheid en natuurlijk leven: met het mobiele huis hebben zij een  vorm van huisvesting ontwikkeld die zelfs enige luxe biedt. Het huis is luxe, maar minimalistisch. Wij laten je de details van dit briljante project zien!

Groen wonen

De woonwagen,zoals dit mobiele huis genoemd wordt, ziet er aan de buitenkant heel stijlvol uit. Met zijn gebogen vormen en lichte hout maakt hij een aantrekkelijke, vriendelijke en uitnodigende indruk. Het design is tijdloos te noemen: het is een echte blikvanger. Maar deze woonwagen is veel meer dan een hip houten huis op wielen: hij is gemaakt van lokale en natuurlijke materialen, zoals lariks en spar. Het platte dak heeft een fotovoltaïsche installatie, waardoor zonneenergie gebruikt kan worden in deze woonwagen.

Bijzonder interieur

De binnenbekleding van het mobiele huis bestaand uit houtvezelplaten en klei gips, een combinatie die er niet alleen mooi uitziet, maar ook vocht regulerend is. De temperatuur in het huis is goed, er zijn opslagmogelijkheden en het huis is voorzien van milieuvriendelijke technologie, waaronder zonne-energie en een compostbak.

Zelfvoorzienend leven

Je woont in een mobiele woning, onafhankelijk van extern water en elektriciteit. Het mobiele huis kan volledig zelfstandig opereren dankzij een uitgekiend systeem. Er is een eigen stroom en warmtelevering, watercirculatie en een droogkast. Het platte dak verzamelt regenwater, dat vervolgens wordt gefilterd. Dit water wordt opgevangen in een tank en wordt vervolgens gebruikt in de douche, waterkranen en geïsoleerde boiler. Het water wordt verwarmd door het zonnepaneel. Als de zon schijnt zorgt een elektrisch verwarmingselement ervoor dat het water in de tank warm wordt, de overige stroom wordt opgeslagen in een accu. De woonwagen is verkrijgbaar in drie varianten – BASIC voor verminderd gebruik in de zomer, MEDIUM voor het gebruik van maart tot oktober, en een variant die gedurende het hele jaar operationeel is.

Gezellig

Het leven is gezellig in een woonwagen als deze. Na een tijdje wordt het echt je mobiele tweede huis, want hij heeft een kantoor en zelfs een logeerkamer. Dit ecologische vakantiehuis is erg geschikt om in te ontstressen. Hier kun je met het hele gezin genieten van het vrije leven.

Mulitfunctioneel

Wie relatief weinig ruimte tot zijn of haar beschikking heeft moet hier het maximale uithalen door een praktische indeling. Multifunctionele verplaatsbare meubels helpen het leven in de woonwagen gemakkelijk te maken, zorgen voor voldoende  opslagruimte en veel woongenot. Hier zien we een bed dat weer weggeschoven kan worden, waardoor er overdag meer leefruimte is. Handig en mooi!

De douche

Het mobiele huis heeft zelfs een douche!  En wat voor één! De stijl en comfort in deze douche is werkelijk ongekend, minimalistisch en fijn. Het ontwerp is tot de essentie beperkt, dat betekent dat deze woonwagen een rijdend oord van ontspanning is. Een woonwagen staat vaak synoniem voor afzien, maar dat is in dit geval gelukkig niet aan de orde! Geniet van het vrije en natuurlijke leven, maar met het comfort dat je thuis ook hebt. Supermooi en bijzonder dit mobiele huis! 

Tot zover het mobiele huis. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Blijf ons volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste trends. 

Zin in de zomervakantie? Doe hier alvast inspiratie op met 5 topvilla's in Mexico! 

Het forum is dé plek om je vragen aan onze interieurexperts te stellen!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!