6 trendy containerhuizen (gebouwd met een klein budget) | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

6 trendy containerhuizen (gebouwd met een klein budget)

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
Moderne huizen van homify Modern
Loading admin actions …

In een tijdperk waarin de huizenprijzen enorm stijgen is het de taak van innovatieve architecten om een passende oplossing te vinden voor families met kleinere budgetten.

Deze gedachtegang heeft ervoor gezorgd dat de fantastische container woningen die we je vandaag tonen zo enorm populair zijn geworden. In plaats van gewoon maar wat containers op elkaar plaatsen en mooie interieurs te creëren en met elkaar in verbinding staande ruimtes, zijn de architecten van deze projecten veel verder gegaan en hebben enorm verrassende en uitnodigende huizen gecreëerd waarin je niet alleen maar kunt wonen maar ook echt kunt genieten. We zijn ervan overtuigd dat je containers in een heel ander licht zult zien na het lezen van dit artikel, dus kom mee en bekijk ze van dichtbij!

Totaal wit

Wanneer het idee van een containerwoning je aanspreekt maar je niet weet of je ze mooi genoeg vindt, werp dan eens een blik op deze helder witte versie. Elke centimeter van deze kleine woning ziet er chic en stijlvol uit. We denken niet dat je een goedkope woning met een prachtig groot terras zoals deze graag aan je voorbij zou willen laten gaan.

Donker en goddelijk

Moderne huizen van homify Modern

Is deze woning niet fantastisch? De uitstekende hoek van de eerste verdieping zorgt voor een bijzonder en ruim huis met een semi traditionele layout. Dankzij de slaapkamers die op de eerste vedieping zijn gesitueerd en de algehele industriële esthetiek, zorgt de strakke finish van de containers voor een bewuste glanzende look. Er is zelfs een terras dus het ontbreekt deze woning aan niks behalve dan bakstenen en specie!

De plattegrond van de begane vloer

modern  door homify, Modern

Een algehele open layout op de begane grond maakt duidelijk dat deze woning een echte sociale plek is. Een eetkamer, functionele keuken, zitgedeelte en toilet, alles wijst erop dat deze woning niet gewoon maar een 'basis' ontwerp heeft omdat deze slechts van gerecyclede scheepscontainers is gemaakt! 

De lay-out van de eerste verdieping

modern  door homify, Modern

Het is verrassend dat er zelfs ruimte is voor twee grote dubbele slaapkamers plus nog een extra badkamer en dakterras! Wat je krijgt voor je geld bij deze huizen is ronduit ongelofelijk en laat traditionele bouwprojecten ver achter zich!

Geweldig in duotone!

Het grote voordeel van scheepscontainer woningen is dat je echt anders en uniek kunt zijn in je esthetiek. Door twee verschillende kleuren scheepscontainers te gebruiken zoals hier hebben de architecten een monochroom droomhuis zoals geen ander gecreëerd en de toevoeging van kunst aan de buitenzijde is inspirerend! Stel je eens voor hoe geweldig deze woning er van binnen uitziet! 

Allemaal op een rij

Wanneer scheepscontainer huizen eenmaal zijn herkend als goede optie om te wonen dan is de impact van een aantal naast elkaar ronduit geweldig. We zijn zeer onder de indruk van dit lokale initiatief waarbij gekozen is om meer gebruik te maken van de geweldige esthetiek die deze metalen ruimtes bieden door de regenboog te omarmen en te experimenteren met kleur. Je kunt niet ontkennen dat het effect verbazingwekkend is!

Alles is mogelijk!

Moderne huizen van homify Modern

DIT is nu nog eens een fantastische containerwoning die de droom in vervulling laat gaan voor iedereen die graag op het platteland wil wonen! Het is weliswaar geen houten blokhut maar met deze zonnige kleuren versmelt deze woning eveneens in de omliggende natuur met een natuurlijke gratie en charme die je onmogelijk kunt imiteren! De oranje accenten zien er geweldig uit!

Buitengewoon modern

Wow! Scheepscontainers kun je gemakkelijk aanpassen en transformeren tot wat je maar wilt en deze woning is echt een plaatje! Met platina coated metaal en geanodiseerde platen die de buitenzijde bedekken zorgt dit stoere contrast voor een nog veel moderner huis dan losse containers op zich. Wanneer kunnen we erin trekken?

Wil je nog meer goedkope prefab huizen zien? Bekijk dan ook dit Ideabook: prachtige moderne prefab huizen voor elk budget.

Een combinatie van hout en anthraciet grijs aan de buitenzijde.. prachtig!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!