Droomhuizen: vijf toppers in Mexico | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Droomhuizen: vijf toppers in Mexico

Stoa. Stoa.
Mariposa House Tropische huizen van arqflores / architect Tropisch
Loading admin actions …

Onze droomhuis-serie neemt je regelmatig mee naar naar verre vreemde landen waar toonaangevende architecten moderne villa's, landhuizen en majestueuze huizen tot leven gewekt hebben. Of het nu in Spanje, Italië, Brazilië, Japan, Duitsland of Zwitserland is, we nemen je mee en laten je de mooiste bouwkundige werken zien. Vandaag gaan we naar Mexico, waar vijf absolute droomhuizen op je wachten! Veel plezier en laat je inspireren!

Puur natuur

Narigua House Moderne huizen van P+0 Arquitectura Modern
P+0 Arquitectura

Narigua House

P+0 Arquitectura

Casa Narigua werd door P + 0 Arquitectura gebouwd in de noordelijke Mexicaanse deelstaat Nuevo León. Omringd door de majestueuze bergen van de Sierra Madre Oriental en het bos. Wat een gebied om te ontdekken! Tegen deze unieke achtergrond werd dit bijzondere droomhuis gebouwd. Het idee is dat de natuur en het gebouw op natuurlijke wijze in elkaar opgaan, dat het gebouw zo min mogelijk inbreuk maakt op de natuur, terwijl het huis op hetzelfde moment voldoet aan de eisen van het moderne leven. De architectuur is hier één met de natuur en gaat er als het ware een dialoog mee aan.

Luxe villa

Bij de Casa Mariposa ontspringt een roos, een luxe villa, die het gehele jaar door voor een bepaalde periode te huren is. Het is een gigantisch huis met zes slaapkamers, zeven badkamers, een spectaculair zwembad en een adembenemend uitzicht op de oceaan. Dit geweldige droomhuis biedt alles wat je maar kunt wensen: gezelligheid, comfort, luxe, een romantisch ambiance en zelfs zwemfaciliteiten. Als je dit huis ziet krijg je spontaan zin om een vakantie te boeken! 

Stedelijke villa

In Mexico City hebben de architecten van het gerenommeerde Serrano Monjaraz Arquitectos een luxe eengezinswoning gecreëerd, die niet alleen een centrale ligging heeft, maar ook een supermooi modern design. Deze grote ramen en elegante delicate vormgeving zorgen op elk moment voor een een optimale, natuurlijke verlichting in huis. De helderheid van dit schitterende droomhuis is echt ongelooflijk en in combinatie met de excellente vormgeving resulteert dit in een aura dat direct een diepe indruk op de bezoeker maakt. Dit huis is een lucide droom!

Transparantie

Moderne huizen van ZD+A Modern

In de Mexicaanse hoofdstad vinden we ook dit indrukwekkende droomhuis, dat werd gebouwd door CSP Desarrollo + Arquitectura. Openheid en transparantie zijn duidelijk de sleutelwoorden geweest bij de bouw van dit droomhuis. Deze luxe gebouwen worden gekenmerkt door grote ramen, open leefruimtes en diverse buitenruimtes, waarin de natuur een integraal onderdeel van het woonconcept is. Vooral in de avond heeft het huis een magische aura dat de hele buurt verlicht.

Mix van materialen

Dit laatste Mexicaanse droomhuis staat in San Luis Potosí, in het hart van het Mexico, en is gebouwd door de architecten van PA ARQUITECTURA. Tijdens de bouw lag de nadruk op de harmonieuze verbinding tussen het interieur en het exterieur van het gebouw,  voor beide delen werden dezelfde materialen gebruikt, namelijk natuursteen, roodbruin fijn hout en glas. Deze combinatie spreekt tot de verbeelding. Er is zelfs een zwembad in de tuin, waar je heerlijk met familie en vrienden van kan genieten. De openheid, en daarmee de verbinding tussen binnen en buiten, komt tot stand door de bijzonder grote ramen. Let ook even op de subtiele spotjes in de dakrand, deze geven deze rand welhaast de functie van een lijst om een kunstwerk. 

Tot zover de schitterende droomhuizen. Van een droom kun je heel wat opsteken, so be inspired!

Soms is het lastig om een grote kamer gezellig te krijgen. Wij geven je hier een aantal handige tips hoe je de kamer eenvoudig gezellig en comfortabel kunt maken.

Op ons forum kunnen experts je advies geven bij het inrichten van je kamer!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!