Een superzonnig vrijstaand huis | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een superzonnig vrijstaand huis

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van illichmann-architecture Modern
Loading admin actions …

Wat is een vrijstaand huis waard als het niet voldoende zonlicht krijgt? De eigenaren van het huis stelden zich deze vraag waarschijnlijk ook, waardoor ze uiteindelijk een huis lieten bouwen dat vooral veel zon moest vangen. Dit huis is een familiehuis voor vijf mensen en het volgt de stand van de zon. Dit laatste zorgt ervoor dat op elk moment van de dag het huis veel natuurlijk licht krijgt. In de ochtend valt het licht voornamelijk de slaapkamer en de keuken binnen, terwijl de woonkamer gedurende de hele dag baadt in het zonlicht.

Zelfs in de kelder van het huis valt het zonlicht naar binnen! Aan de oostzijde van het gebouw werd een atrium gerealiseerd, waardoor het huis een schitterende privé buitenplaats kent. Het huis werd ontworpen door de ontwerpers van Illichmann-architektur en laten zich met de realisering van dit huis van hun beste kant zien!

De buitenkant van het huis laat een sterke verbondenheid met de natuur zien, de tuin en de gevel lopen in elkaar over. 

Laten we snel een tour doen door het huis!

Avond kiekje

Hier zien we de prachtige avond sfeer die het huis omringt. We kijken hier naar de noordgevel, waar de hoofdingang zich bevindt. De voordeur wordt beschermd door een afdakje. Het ontwerp van dit gebouw ademt een sfeer van veiligheid, je voelt je hier ook veilig! Naast veilig, is het gebouw van de buitenkant ook erg mooi. Dit gebouw maakt direct een goede indruk!

Blik vanuit het oosten

Hier kijken we naar de oostelijke gevel van het Weense familiehuis dat in de periode 2011-2012 werd gebouwd. Het gebouw is in harmonie met de omringende natuur, dit komt met name door een houten gevel. Alleen de noordgevel heeft een pleisterlaag, die een solide indruk maakt, zoals we zullen zien op de volgende foto. Alle andere buitenmuren zijn gemaakt van grijs hout. Het platte dak en de verschillende grote ramen zorgen voor een modern en gezellig uiterlijk.

Open woonkamer

De gezinswoning is qua ontwerp erg open. De verschillende kleuren in het huis zorgen voor de markering van verschillenden gebieden. Voor de woonkamer werd warm rood en oranje gekozen. Deze kleuren zorgen voor de nodige gezelligheid en brengen comfort in de open woonkamer. De royale ramen, die we overal in het huis tegenkomen, zijn er om een verbinding met de buitenwereld te leggen. Natuurlijk kan er door deze ramen veel zonlicht het huis binnen vallen, waardoor het leefklimaat in huis optimaal is.

Blik op de gallerij

De inrichting is uniek en tegelijkertijd subtiel. Het zijn voornamelijk de lichte kleuren die een persoonlijk tintje aan de ruimte geven. De muur heeft een delicate mintgroene kleur die als het ware wordt overgenomen door de stoel, de vloerlamp en het dressoir. De galerie is helemaal wit gelaten, zodat de ruimte extra ruimtelijk is. Op de begane grond naast de woonkamer en de keuken vinden we ook een bijkeuken en een studeerkamer. Wat een ruimte! De slaap- en de badkamer vinden we op de bovenverdieping.

Terras

Het terras ligt op het zuiden, waardoor je daar de hele dag van de zon kunt genieten. Een weelderige groene omgeving nodigt je uit om te genieten en te ontspannen.

Laatste blik

Hier kijken we vanuit het zuidoosten naar het Weense huis. Op deze foto zie je hoe zeer het huis in harmonie is met zijn omgeving. De moderne strakke elementen van het gebouw worden door de visuele uitstraling van de tuin wat afgezwakt, maar steekt er door zijn natuurlijkheid toch bij af. De houten gevel brengt uiteindelijk alle elementen op het perceel samen. Dit alles resulteert in een geweldige présence.

Tot zover de tour door het huis. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij! Veel plezier alvast met je nieuwe interieur. 

Met kandelaars creëer je een romantische sfeer, zie hier een aantal prachtige exemplaren!

Op ons forum tref je experts die je tips kunnen geven over het ontwerp van je interieur.

Avond kiekje

Hier zien we de prachtige avond sfeer die het huis omringt. We kijken hier naar de noordgevel, waar de hoofdingang zich bevindt. De voordeur wordt beschermd door een afdakje. Het ontwerp van dit gebouw ademt een sfeer van veiligheid, je voelt je hier ook veilig! Naast veilig, is het gebouw van de buitenkant ook erg mooi. Dit gebouw maakt direct een goede indruk!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!