Eigentijdse woning met een superstrakke inrichting | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Eigentijdse woning met een superstrakke inrichting

Stoa. Stoa.
Eclectische woonkamers van schröckenfuchs∞architektur Eclectisch
Loading admin actions …

Vergeet de oude interieurs en trends, dit huis laat zien hoe we in de toekomst gaan leven. Ga met ons mee op een wandeling door de woning en leer de minimalistische stijl kennen, die vermengd gaat worden met wat futuristische trekjes. Een blik in deze woning zal je hooked maken, dat weten we zeker. Check it out, be inspired!

Conceptueel uitdagende woonkamer

In deze woonkamer zit de stemming er direct goed in: de enorme lamp aan het plafond hangt als de zon in het zonnestelsel. Deze conceptuele reus (zowel letterlijk als figuurlijk) zorg voor een ongekend moderne sfeer. Een van de mooiste dingen aan deze kamer is natuurlijk de lichtval, die komt met bakken naar beneden door de grote raampartijen. Maar laten we vooral de schuifpuien niet vergeten, die zijn erg handig want op een fijne zomerdag zet je daarmee makkelijk je woning voor de zomerwind open. Op de vloer zien we een Perzisch tapijt liggen, deze is enige tijd weggeweest uit onze interieurs, maar lijkt tegenwoordig weer met een opmars bezig te zijn. Wij zijn in ieder geval enthousiast over de combinatie van het kleed en de houten vloer. Rechts zien we de prachtige kasten die echt hun stempel op de ruimte drukken. En dan hebben we natuurlijk de grote sofa nog, je ploft er idealiter op neer om te kunnen genieten van home entertainment op de tv! Ben jij een fan van series, een film freak of toch echt een gamer? Dan is dit de plek waar je in de avond wilt zijn. Samen met een expert ontwerp je snel je droomwoning.

Eetkamer

Aan de andere kant van de ruimte zien we een schitterende eetkamer. Let eens op het plafond in combinatie met de koperkleurige hanglampen boven de tafel. Je kunt echt zien dat dit een kamer is die door een getalenteerde designer ontworpen is. We zien dat de open haard naast warmtebron tevens de functie van room divider heeft. Zo schep je sfeer en orde op hetzelfde moment! Een expert helpt je om je huis mooi in te richten.

Hypermodern design

In een woning als deze, waarvan de verschillende functies (eetkamer, living en keuken) zich in dezelfde ruimte bevinden, is het handig om een slim design toe te passen. In dit keukeneiland zien we hoe mooi en praktisch dat uitgewerkt kan worden. Er wordt hier geen ruimte verspild.

Sfeervol

Verlichting is een essentieel punt van de woning, het spreekt direct tot de verbeelding en bepaalt de sfeer sterk. Dat zien we terug in deze gang: de groenen lampen passen perfect bij de donkere houten wanden, zo creëer je een sfeer die op een of andere manier erg exotisch oogt. Als we nu verder doorlopen komen we weer in de grote ruimte terecht waar we zojuist stonden. Het licht loopt dus vanuit de gang door naar de grote living, zo wordt er een sterke eenheid in het huis opgeroepen die zijn doel zeker niet mist.

Variatie

O ja, het leukste is dat je de kleuren van de verlichting aan kunt passen aan je stemming. Zo ben jij altijd de baas over de sfeer in je woning. We kijken na in dezelfde ruimte, maar nu vanaf de andere kant. Het toilet zit links, rechts zien de trap naar de eerste verdieping. Recht voor ons bevindt zich de voordeur. In deze hal zien we een wonderlijke combinatie: een ietwat oubollige stenen vloer, donkere houten wanden (doet ons aan de jaren zeventig denken) en de felle kleuren van de verlichting. De term eclectisch is hier wel op z’n plek, dat wil zeggen lekker vrij en ongedwongen; een interieur inrichting die niet in een keurslijf van een interieurstijl gedwongen hoeft te worden. Wij zijn fan!

Helder

'Helder' is een woord dat past bij deze ruimte. Links en rechts zien we spiegelende wanden die worden opgelicht door het daglicht dat via het raam naar binnen stroomt. Mooi gekozen is de lichte houten vloer. Het pad eindigt hier bij de wandkast onder het dakraam. Wij zijn helemaal fan van deze fantastische inloopkast. 

Toetje

We zijn nu aan gekomen bij het toetje. Ziet het er niet zoet uit? Deze badkamer is mooi ingericht met een wastafel op een een temperamentvol meubelstuk, daar achter is de douche gerealiseerd. Deze opstelling bespaart aardig wat ruimte in de badkamer. Slim design betaalt zich altijd uit in wooncomfort. 

Laat je inspireren door meer mooie woonideeën

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!