Ruim wonen in een schitterende omgeving | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Ruim wonen in een schitterende omgeving

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne huizen van ARCHITEKTEN BRÜNING REIN Modern
Loading admin actions …

Lekker landelijk en ruim wonen is een wens die veel mensen in de stad hebben. En als zo’n droom werkelijkheid kan worden, dan is het helemaal ideaal als je je eigen gang kunt gaan op het gebied van het ontwerp van je huis en tuin. We nemen je nu mee naar een manier van ruim wonen die wel heel erg overweldigend is. Dit komt door de zeer ruime tuin, het bijzondere huis zelf en de schitterende omgeving. Ben je benieuwd naar dit geheel? Bekijk dan dit schitterende project waar de experts van Architekten Brüning Rein verantwoordelijk voor zijn geweest.

Ruim en robuust

Een eerste blik op de woning laat ons een huis zien dat erg ruim is en bovendien gekenmerkt wordt door een robuust uiterlijk. Een fraai bakstenen geheel in een hele mooie landelijke, haast parkachtige omgeving. Maar het leuke van deze foto is, dat je geen idee hebt hoe het huis er voor de rest uitziet. De grote verrassing zie je namelijk pas als je in de achtertuin staat.

Verborgen verrassingen

We hadden het net over de verrassing aan de achterkant van het huis en die is je nu vast wel duidelijk geworden! De eigenlijke aard van het huis is namelijk een beetje verborgen vanaf de openbare weg. Maar wat een fantastisch geheel zien we hier: de kleine oorspronkelijke woning, die met een heel groot bouwdeel is uitgebreid en tussen die twee delen is een prachtige overdekte wintertuin gebouwd. Het zorgt dat je op een fantastische manier kunt wonen en het hele jaar door van het daglicht kunt genieten, ook als het buiten koud is. En verder zie je ook al wat van de mooie en ruime tuin rond het huis. Maar wacht ook maar tot je die in volle omvang ziet!

Vijver en zwembad

Is het een vijver of is het een zwembad? Deze waterpartij is het allebei! Op hele mooie wijze is de ene helft te gebruiken als zwembad en is de andere helft een mooie vijver met leuke planten. Ideaal als je het moeilijk vindt om een keuze te maken tussen een vijver of een zwembad in je tuin, alleen moet je er wel de ruimte voor hebben. En daar is nou juist op deze plek geen gebrek aan. Op meerdere plekken zijn leuke zitjes en terrasjes gecreëerd. Wat een feest zal het zijn om hier in de zomer lekker te genieten…

Oude bakstenen en een moderne trap

Oude bakstenen en een moderne trap: ze vormen een schitterende combinatie. En dat oude en nieuwe loopt hier overal op een hele mooie wijze in elkaar over. Traditionele vormen en moderne materialen houden de eclectische balans perfect in evenwicht. Zal dat binnen ook het geval zijn? Laten we daar ook even een kijkje gaan nemen.

Lekker modern

De balans tussen traditioneel en modern is binnen niet zo duidelijk te zien omdat hier gekozen voor een moderne inrichting. Maar daardoor is dit geheel zeker niet minder indrukwekkend. Fantastisch is het om te zien hoe deze trap je naar twee verschillende verdiepingen leidt. En dat geldt uiteraard ook voor de lichtinval.

Dakramen

Die lichtinval die je net beneden zo mooi zag, wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal grote dakramen. Op deze manier is het overal in het huis heerlijk licht en kun je zelfs op een sombere dag nog voldoende licht in je woning hebben. En daar vaart je humeur wel bij! Dat kan trouwens haast ook niet anders met zo’n schitterend huis. Wij zijn fan!

Wil je meer inspirerende huizen in een heerlijke landelijke omgeving bekijken? Sla een rondleiding in deze interessante woning zeker niet over.

Enthousiast geworden door dit huis? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!