Een prachtig klassiek huis met een grote verrassing | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een prachtig klassiek huis met een grote verrassing

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne huizen van Andreas Edye Architekten Modern
Loading admin actions …

Een groot klassiek huis in een schitterende parkachtige omgeving: voor veel mensen een grote droom met helaas ook een groot prijskaartje. Maar als je eenmaal zo’n prachtige stadsvilla in bezit hebt, dan ben je vast heel erg tevreden, zeker als het in perfecte staat van onderhoud verkeerd. Toch kan zelfs in zo’n groot huis soms nog een gebrek aan ruimte zijn. De bewoners van dit huis met bedrijfsruimte zijn met dat probleem naar de Duitse architect Andreas Edye gegaan en het resultaat mag gerust een grote verrassing genoemd worden. Verbaas je over dit bijzondere project.

Klassiek met een twist

De grote verrassing wordt gelijk duidelijk als je naar deze foto kijkt: een bijzondere glazen constructie is als uitbreiding gebouwd bij deze schitterende klassieke stadsvilla. Er zijn ongetwijfeld mensen die zo’n oplossing wat minder mooi vinden, maar als je het geheel zo bekijkt, dan ziet het er toch wel heel erg spectaculair uit. Vooral ook met de prachtige tuin begin je toch stiekem te dromen dat je in zo’n heerlijk groot huis mag wonen.

Dakterrassen

Nog een beeld van het huis met de uitbreiding laat de ruime tuin in volledige omvang zien. Een heerlijke plek om hele leuke feesten te organiseren! Maar die tuin is niet de enige plek waar je kunt genieten van mooi weer. Maar liefst vier dakterrassen en balkons zijn namelijk bij deze woning te vinden. Op die manier is er altijd wel een plekje waar je lekker buiten kunt zitten om te ontspannen of te werken. En heb je ondertussen al bedacht wat je van de uitbreiding van het huis vindt?

Schitterende omgeving

Voor we naar het indrukwekkende interieur van het huis gaan kijken (bereid je maar vast voor!), zien we buiten nog een beeld van de schitterende omgeving. Vlak bij een meertje gelegen kun je haast niet beter wonen. Stel je toch eens voor dat je ’s ochtends met dit uitzicht kunt genieten van je eerste kopje koffie: je moet dan toch wel een erg tevreden mens zijn!

Op en top klassiek

Met een blik in deze prachtige werkkamer zie je een interieur dat op en top klassiek is. Zo klassiek als dit zie je het op homify niet zo vaak. In perfecte staat is alles gerestaureerd: het plafond, de muren en de vloer doen je aan vervlogen tijden denken. Het meubilair is daar dan ook helemaal op aangepast. Je lijkt bijna terug te gaan in de tijd en moet je je dan ook nog eens voorstellen dat je dit als kantoor kunt gebruiken…

Nog meer klassieke details

Twee foto’s die inzoomen op de klassieke details doen liefhebbers van oude huizen watertanden. Het lijkt wel een klein paleis. Vergulde elementen en een natuurstenen trap met een fantastisch smeedijzeren hekwerk. En dan heb je ook nog eens al die prachtige zuilen die de klassieke stijl nog meer onderstrepen. Verder zie je dat vroeger ook erg goed om de lichtinval werd gedacht. Alleen de moderne verlichting verraad dat je in deze tijd bent.

Lekker modern

En dan hebben we natuurlijk nog de uitbreiding die lekker modern is en een heel groot contrast vormt met het oude gedeelte van het huis. En dat is maar goed ook eigenlijk, je kunt de klassieke stijl van het oorspronkelijke huis eigenlijk ook niet imiteren. Hier is een frisse en ook erg inspirerende omgeving ontstaan om te werken. En nu je weet met wat voor uitzicht je hier achter je bureau kunt werken, mag je hopen dat je bij deze baas aan de slag kunt gaan!

Op zoek naar meer huizen met een moderne uitbreiding? Bekijk dan ook deze leuke woning.

Ben jij onder de indruk van dit project? We zijn benieuwd naar jouw mening!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!