Voor en Na: van donker en gedateerd naar fris en chic | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: van donker en gedateerd naar fris en chic

TILL BEHNE TILL BEHNE
van A54Insitu
Loading admin actions …

In onze reeks Voor en Na laten we jullie elke keer geweldige transformaties zien van gedateerde en uitgerangeerde huizen die volledig op hun kop gezet worden. En ook deze keer is het resultaat weer geweldig. Een moderne, frisse en stijlvolle woning waar je interieurhart sneller van gaat kloppen. Laten we snel kijken naar deze geweldige metamorfose.

Voor: keuken

Eigenlijk alles aan deze keuken is fout. Het is donker, gedateerd en weinig smaakvol. Hoogste tijd dus voor een grondige aanpak.

Na: keuken

En aan deze keuken is juist weer alles goed. Alles klopt, van de vloer tot de keukenkastjes en alle kleine details. We zien veel wit, zoals dat een echte moderne keuken betaamt. Maar de vrolijke vloer en de warme houten elementen maken er toch een sfeervol geheel van.

Voor: badkamer

Ook de badkamer is donker en gedateerd. Meestal geeft marmer een luxe en eigentijdse uitstraling, maar hier slaat het de plank volledig mis.

Na: badkamer

En dit is hoe we een badkamer willen zien. Fris, schoon en met smaak ingericht. We zien een klassieke donkere vloertegel en een wandtegel in een kleiner formaat. Naast het traditionele wit is in de douche gekozen voor een wat meer sprekende kleur en dat geeft deze badkamer meteen meer body. Tot slot is er gekozen voor een houten wastafel, hetgeen de boel nog een beetje warmte geeft.

Voor: slaapkamer

Op zich is op deze slaapkamer niet heel veel aan te merken, behalve dat deze een beetje donker en gedateerd is. En dat heeft ook zo zijn voordeel: met een minimale ingreep is hier iets heel leuks van te maken.

Na: slaapkamer

En dat blijkt. Fris geverfd en met nieuwe gordijnen is deze slaapkamer al flink opgeknapt. Vervolgens staat er een nieuw bed in met aan de linkerkant een grote spiegel en aan de rechterkant een leuk kastje. Meer heb je niet nodig.

Voor: woonkamer

Ook deze woonkamer heeft zijn beste tijd gehad. De meubels zijn niet meer van deze tijd en vooral de vloer oogt heel ongezellig.

Na: woonkamer

Heerlijk! Wat een verademing deze woonkamer. Frisse muren en een fijne houten vloer maken deze ruimte meteen al gezellig. En de mooie nieuwe meubels zijn de kers op de taart. Ondanks dat het dezelfde woonkamer is als voorheen, oogt deze ook meteen een stuk lichter.

Is jouw huis ook aan een flinke metamorfose toe? Schakel dan de hulp in van een van deze professionals. Inspiratie voor jouw eigen make-over kan je hier opdoen. En in dit Ideabook laten we je nog een aantal zeer geslaagde metamorfoses zien.

Geslaagde transformatie? Geef je mening in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!