Een van de mooiste huizen van deze week! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een van de mooiste huizen van deze week!

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van Marcus Hofbauer Architekt Modern
Loading admin actions …

Dit is een van de mooiste huizen van deze week, vanwege de zuivere look en de eigentijdse vormgeving. We gaan een wandeling door deze woning maken om je te inspireren. Het design dat je gaat zien is hoogwaardig en totaal niet alledaags. In deze woning hebben de bewoners de vrijheid die ze zochten. Voordat ze hun intrek in het huis genomen hadden woonden ze in een straat waar de huizen maar weinig vierkante meters woonoppervlakte hadden. Toen ze de kans kregen een nieuwe woning te bouwen grepen ze die natuurlijk met beide handen aan. Het resultaat van ontwerpen, overleggen met experts en het uiteindelijke bouwen ga je hier onder zien. Kijk met ons mee en laat je creativiteit prikkelen!

Ruimte en openheid

Het lijkt net alsof er hier twee huizen naast elkaar gebouwd zijn, maar niets is minder waar. Je hebt als bewoner hier echt twee keer een bijzonder grote set raampartijen: één links en één rechts. Je kunt je vast wel voorstellen hoe licht en open de sfeer binnen moet zijn. Hier buiten hebben we een mooie kijk op de woning. Het gazon ligt er strak bij en het terras is schoon en ruim. Een prima plek om in de zomer van je tuin te genieten. Door de grote schuifpuien kun je eenvoudig de lente- of zomerwind je woning binnenlaten. Superfijn natuurlijk! Samen met een expert ontwerp je snel je droomhuis. Laten we snel even binnen gaan kijken. 

De smaakvolle hal

In de hal worden we getrakteerd op een smaakvol design. Als je een rood stoeltje in een hal ziet staan die verder zuiver wit is met een blanke houtvloer, dan weet je dat je te maken hebt met bewoners die ervan houden om hun gasten te verrassen. Let ook even op de lichtstreep in het plafond bij de linkerwand: echt leuk! Een interieurexpert is de eerste hulp bij het ontwerpen van je woning.

Visueel spel

We staan even weer buiten om je te laten zien hoe bijzonder de vormgeving van het huis is. Vanaf de andere kant ditmaal zien we vooral veel wit en grijstinten, maar toch ook een gele deur. Kleur en tinten vormen hier een speels visueel spel. Het een vult het ander aan. 

Open keuken

De schuifpui geeft een volkomen nieuwe betekenis aan het woord open keuken. Het is vooral erg fijn om in de lente en zomer de deuren lekker open te zetten. Daarbij is het wel aan te raden om voor een hor te kiezen, zodat insecten en andere gevleugelde vrienden geen kans krijgen de keuken in te vliegen.

Strakke keuken

Deze strakke keuken doet onze mond openvallen. Het keukeneiland ziet er fantastisch uit en is erg prakisch. Er is ook genoeg werkruimte op het aanrechtblad rechts. De ramen van de keuken aan de rechterkant zijn breed en laag, typisch iets van deze tijd!

Superstrak

We kunnen dit bijna een futuristisch beeld noemen: de hoogwaardige keukenapparatuur, waar we tegenwoordig niet meer zonder kunnen, is in de monochrome wand geïntegreerd. Dit is natuurlijk gedaan om de minimalistische stijl van de keuken extra dik aan te zetten. Als je deze apparaten op een plank had neer gezet was het hele effect weg geweest. Nu is de keuken bijna een abstract kunstwerk te noemen, zo strak ziet het er hier allemaal uit!

Eetkamer

In deze eetkamer, die superlicht en sfeervol is, zien we een mooi spel met de vormen: spiraalvormige lampen, een rechthoekige tafel en stoelen. De ruimte is hoekig, maar met een zachte tint die huiselijkheid oproept.

Woonkamer

In de woonkamer verlangen we meestal naar iets meer gezelligheid dan in de rest van het huis. Geschikt design helpt ons dit gevoel op te roepen. Het bruine kleed en de grote sofa zijn de twee belangrijkste spelers in deze woonkamer, want zij zorgen voor die huiselijke feel. Plof lekker neer en geniet van je welverdiende rust! 

Lezen en relaxen

Hou je van lezen en relaxen? Dan moet je echt in deze kamer zijn. Je pakt een boek uit de mooie boekenkast, gaat liggen op de unieke ligstoel en je bent klaar om een nieuwe wereld, die van het boek, binnen te wandelen. 

Goede afsluiting

In deze kamer vinden we een goede afsluiting, niet alleen van dit ideabook, maar ook van de dag in het huis. De bewoners relaxen hier elke dag in de avond, zoveel mogelijk. Dat zorgt voor een goede nachtrust. In de ochtend gebeurt het tegenovergestelde: je wordt lekker wakker door het zonlicht dat door het raam naar binnenvalt. 

Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!