Klein huis met een warme uitstraling | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Klein huis met een warme uitstraling

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van w3-architekten Gerhard Lallinger Modern
Loading admin actions …

Een prachtig herenhuis in het idyllische stadje Markdorf is vandaag het onderwerp van dit artikel. Deze historische stad ligt aan de zuidkant van Baden-Württemberg. De bewoners van dit huis hebben in totaal 160 vierkante meter tot hun beschikking. Deze woning heeft een nieuwe look gekregen waardoor deze bijzonder opvalt in het straatbeeld. Soms staat je voor de keuze: verhuizen of de woning verbouwen. Beide opties vragen veel tijd en geld, maar een optie, het verhuizen, vraagt je afstand te doen van je oude woonplek. Dat laatste kan soms lastig zijn als je erg gehecht bent aan je woonplaats. Daarom is een verbouwing vaak hetgeen waar mensen voor kiezen. In het geval van deze mooie woning is er zeker een behoorlijke update geweest van het wooncomfort. De bewoners hebben nu veel meer huis tot hun beschikking. De gevel is geopend en woonruimte binnen is groter en lichter. Door de gevel te openen stroomt er meer daglicht naar binnen waardoor de woonsfeer binnen in een woord geweldig is. Dit project bewijst dat je met goede ideeën je woning en dus letterlijk je leefomgeving kunt transformeren. Kijk met ons mee naar deze inspirerende woning!

Open en gezellig

De woning is gebouwd op een helling, waardoor de architecten een vloer moesten egaliseren door de linkerkant op te hogen. De transformatie van de woning is opmerkelijk in het straatbeeld. Grote ramen laten het licht naar buiten stromen. We kunnen ons goed voorstellen dat de buren een beetje jaloers zijn en kunnen niet uitsluiten dat er in de straat meer woningen gerenoveerd gaan worden. Raadpleeg een expert voor de mooiste woonideeën.

Sfeervol

Vanuit deze hoek zien we hoe mooi de woning verbouwd is. We houden van een open look, die past precies bij de moderne woonwensen. We waarderen onze huis vaak zoals we mensen waarderen, open, transparant, betrouwbaar, etc. Hoe zouden we dit huis kunnen waarderen? Gastvrij? Je voelt je hier vast welkom. Samen met een expert bouw jij je droomhuis. 

Vergelijken

’s middags ziet het geheel er een stuk minder poëtisch uit. We kunnen nu de nieuwe looks mooi vergelijken met de oude woningen. Het verschil is enorm! Rechts zien we de traditionele vormen, terwijl het huis links echt supermodern oogt.

Het moderne bouwen

In de huizen van tegenwoordig is het heel normaal om het beton zo kaal te laten zien. Die manier van denken over architectuur is beïnvloed door de fabrieksarchitectuur en leegstaande panden. De kale muren van die oude gebouwen vinden via de verbeelding hun weg naar de moderne woningen. Hier zien we het kale beton naast het natuurlijke hout. Over een contrast gesproken!

Woonkamer

Zelfde ruimte andere blik. De bank is de ideale plek om een boek te lezen. Boven de bank zien we een mooi raam dat de hele kamer voorziet van het nodige daglicht. Het ziet er mega sfeervol uit! De inrichting van deze woning is modern en strak, precies wat we verwachten bij een eigentijds woonpaleis.

Rustige badkamer

Het is badkamer met een heerlijke rustige sfeer, zo’n ruimte waarin je na je werkweek lekker tot jezelf komt. De inrichting van deze kamer is al net zo strak als de rest van het huis. Binnen en buiten lopen dus in elkaar over. Links zien we het bad waarin je lekker kunt liggen. Rechts staat de waskom op het eenvoudige meubel. Eenvoud is een belangrijke aspect van deze badkamer, maar ook van het huis als geheel. Het ingetogen kleurenpalet spreekt tot de verbeelding en geeft je al snel een ontspannen gevoel. Daar is een badkamer immers voor, niet waar! Deze woning heeft een geweldige verbouwing gehad, waardoor deze nu een jaloersmakend voorbeeld voor de wijk is. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen voor meer mooi woonideeën. Dit huis heeft een gemixte stijl: oud en nieuw, check it out!

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!