Bonte woning met Barbie-sfeer | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Bonte woning met Barbie-sfeer

Stoa. Stoa.
Eclectische huizen van Minelli | Architetto Eclectisch
Loading admin actions …

In Athene heeft architect Antonio Minelli een speciaal appartement ontworpen. Zijn cliënten wilde een huis dat eruit moest zien als een Barbie-huis: een eerbetoon aan de favoriete speeltjes van hun kindertijd. Het getuigt van een bijzondere smaak als je daadwerkelijk kunt leven tussen deze moderne en stijlvolle zoete glitter en kunststof? Zie zelf hoe Minelli dit ongewone verzoek van zijn cliënten heeft geïmplementeerd. We mogen stellen, dat het interieur zeker een gewaagd plaatje opgeleverd heeft!

Bijzonder flashy

We durven het aan om de eerste blik in het Barbie-appartement te werpen en stellen opgelucht vast dat er geen fel roze, maar moderne, witte kleuren gebruikt zij. De wensen van de bewoner werden in vervulling gebracht, maar wel op een moderne manier. De anorganische vormen, flashy kleuraccenten en veel plastic zijn geïntegreerd in het ontwerp van deze open woonkamer. En natuurlijk niet te vergeten een stevige scheut roze, dat wel heel smaakvol is geïntegreerd.

Zithoek

Hier zien we de zithoek van de woonkamer in detail. De open haard en het plafond geeft de witte omgeving een gezellig comfort: de designmeubels, het supermoderne lila en de felroze accenten brengen kleur in het geheel. In het plafond zien we verzonken led-spotjes die zorgen voor een optimale verlichting. In deze zithoek kun jij je helemaal overgeven aan je fascinatie voor moderne felle kleuren die je gemoed op een wonderlijke manier vrolijk stemmen en prikkelen.

Keuken

In de open keuken van het appartement domineren ook zuiver wit en enkele roze accenten, maar hier is ook een andere kleur in het spel, namelijk een verse limoenkleur, die fungeert als een coherente en complementaire kleur ten opzichte van het roze, dit oogt zeer verfrissend. Aangezien er slechts een paar ramen in het appartement zijn, waardoor natuurlijk licht het huis binnen valt, is er een uitgekiend belichtingssysteem gerealiseerd, dat voldoet aan de wensen voor dit grote poppenhuis.

Badkamer

Van keuken naar de badkamer op de eerste verdieping van de duplex loopt een trap, deze wordt van onderen verlicht, dit zorgt voor een gezellige sfeer, die precies pas bij dit Barbie-appartement. Het licht in de badkamer is fel, maar dit past juist heel goed bij de felle kleuren van het huis. In dit huis is alles erg aanwezig. Precies zoals de eigenaren het willen.

Mooie zithoek

Op deze foto zien we een zithoek, die in een nis is gerealiseerd. Erboven vinden we de nodige opslagruimte, waar bijvoorbeeld een matras kan worden bewaard, dat gebruikt wordt om de bank om te toveren tot bed voor de gasten. De kleur van dit ontwerp zal geen verrassing meer voor ons zijn: wit, roze en groen zetten ook hier de toon.

Slaapkamer

Barbie's slaapkamer bevindt zich direct onder het dak van deze charmante duplex. Na een drukke dag kun je hier echt rusten en ontspannen. De kamer is iets verlaagd, waardoor deze een gezellige en geborgen sfeer in zich draagt. Het intense en opwekkende limoengroen werd hier weggelaten en het roze is alleen zichtbaar in de vorm van het fleurige  sprei. Afgezien van een kleurrijke print, en een paar subtiele gordijnen, is deze kamer eenvoudig ingericht. Dankzij het wit geschilderde houten plafond is de ruimte erg rustgevend.

Tot zover de tour door het Barbie-huis. We hopen dat je het erg leuk en bijzonder vond. Veel plezier alvast met je nieuwe interieur. Blijf ons volgen dan houden we je altijd op de hoogte van de nieuwste trends! 

Ben je een fan van minimalistisch design? Lees dan dit artikel, zodat je helemaal op de hoogte bent van de nieuwste trends!

Ons forum is de plek om vragen aan experts te stellen!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!