De transformatie van een vergane studio

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

De transformatie van een vergane studio

TILL BEHNE TILL BEHNE
modern  door Insides, Modern
Loading admin actions …

Je hebt renovaties en je hebt renovaties. Van de make-over die we jullie vandaag laten zien in deze Voor en Na worden wij persoonlijk heel blij. De verbouwing is zo slim en vooral smaakvol gedaan dat we stiekem wel een beetje jaloers zijn op degene die hier straks gaat wonen.

Voor: keuken/badkamer

{:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Insides,

Deze keuken/badkamer is om te gillen. Zo vies en afgeragd, dat gun je je ergste vijand niet. De douche staat naast het fornuis en de gasfles staat midden in de ruimte, levensgevaarlijk.

Voor: slaapkamer

{:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Insides,

Deze slaapkamer oogt niet alleen vies en rommelig, maar is ook onverzorgd en gedateerd. Hoogste tijd dus voor een flinke opknapbeurt.

Na: entree

 Gang en hal door Insides, Modern

Wat een verschil! Deze fijne studio heeft nu een heerlijke ruime entree met rechts een kleine keuken. Er is gekozen voor hoogwaardige materialen en aangenaam zachte kleuren waardoor deze studio een verzorgde en frisse uitstraling krijgt.

Na: keuken

 Keuken door Insides, Modern

Ook in de nieuwe situatie is de keuken klein, maar dit keer wel fijn. Geen douche meer naast het fornuis, maar wel alle benodigdheden die je wil, zelfs een opklaptafeltje waar je aan kunt eten of werken. De deur voert naar een fijn stadsbalkon.

Fijn stadsbalkon

 Terras door Insides, Mediterraan

Als je in een kleine studio woont, is het fijn dat je ook nog een beetje buitenruimte hebt. En dat heb je op dit schattige kleine balkonnetje. Maar wat wil je nog meer, als je zo'n geweldig uitzicht hebt.

Na: slaapkamer

 Slaapkamer door Insides, Modern

De rommelige onverzorgde slaapkamer is omgetoverd tot een super sfeervol en smaakvol geheel. Door de hele studio is gekozen om dezelfde kleur te hanteren, waardoor er een fijne eenheid ontstaat. Het geheel is fraai aangekleed met leuke accessoires.

Na: woonkamer

 Woonkamer door Insides, Modern

Wat een heerlijke sfeervolle ruimte, leuk aangekleed met fijne accessoires en genoeg comfortabele zitplekken. Dankzij het grote raam komt er ook nog het nodige daglicht binnen.

Na: badkamer

 Badkamer door Insides, Modern

Moest je in de oude situatie nog douchen tussen de vieze pannen en bestek, in de nieuwe situatie is dat wel anders. Een aparte badkamer die strak en fris en schoon is en is voorzien van de beste materialen. Vooral de fraaie vloertegel springt er natuurlijk uit.

Zie je zo'n complete transformatie van je eigen huis ook wel zitten, praat dan eens met een van deze professionals. Qua inrichting valt deze studio haast niet te overtreffen, maar wil je toch nog wat inspiratie opdoen, doe dat dan hier. En in dit Ideabook zie je nog een hele fijne metamorfose van een huis.

Worden jullie ook blij van deze Voor en Na? Geef je mening in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten, Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!