Voor en Na: het is onherkenbaar geworden! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: het is onherkenbaar geworden!

TILL BEHNE TILL BEHNE
Moderne slaapkamers van Happy Ideas At Home - Arquitetura e Remodelação de Interiores Modern
Loading admin actions …

Vandaag bekijken we de bijzonder goed geslaagde renovatie van een oud en matig onderhouden appartement. Wat mooi is aan deze make-over is dat niet alles eruit gesloopt is en een geheel nieuw interieur is verwezenlijkt. Nee veel oude elementen zijn behouden gebleven en daardoor behoudt het appartement veel van zijn originele sfeer. Laten we snel kijken.

Gang

In de gang wordt al meteen duidelijk dat ik dit appartement aan een opfrisbeurt toe is. Alles weer strak in de verf en zoals je ziet, ligt er al een prachtige visgraten vloer. Alleen moest deze even flink geschuurd en gelakt worden.

Woonkamer

Hetzelfde geldt voor de woonkamer. We zien vochtige muren en de mooie houten vloer is bedekt met isolatiemateriaal waar waarschijnlijk tapijt overheen heeft gelegen. Ook hier zie je nog oude elementen die gelukkig in de nieuwe situatie behouden konden blijven, zoals de deur.

Keuken

De keuken in de oude situatie is bijna een lachertje. Vies en uitgewoond en heel dringend aan vervanging toe. In de nieuwe situatie zien we een simpele maar keurige keuken die wordt opgevrolijkt door de kleurrijke vloertegel.

Licht

Dankzij het grote raam is de keuken lekker licht en ontstaat er ook een gevoel van openheid, omdat je naar buiten kan kijken.

Badkamer

De badkamer in de oude situatie is om te gruwelen. Oud sanitair en vieze tegels, kortom hoog tijd dat er iets gebeurt. In de nieuwe situatie zien we een frisse badkamer met alle hedendaagse gemakken. Een grote spiegel, de ruime inloop douche en het oogt gewoon fris en schoon.

Balkonnetje

En tenslotte is ook het balkon aangepakt. Op het nieuwe balkon kun je zonder er over na te denken op je blote voeten van het zonnetje genieten. Een echte aanwinst voor dit huis.

Denk jij ook na over een complete renovatie? Schakel dan de hulp in van een van deze professionals. Inspiratie voor de inrichting, als het eenmaal af is, kan je hier op doen. En meer geslaagde make-overs zie je in dit Ideabook.

Een geslaagde make-over? Geef je mening in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!