homify 360°: Modern vrijstaand huis in Birmenstorf | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

homify 360°: Modern vrijstaand huis in Birmenstorf

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van Bogen Design GmbH Modern
Loading admin actions …

De eenvoudige dingen in het leven zijn het beste, dat weet iedereen. Daaronder valt de klassieke sandwich, maar ook het traditionele familiehuis. Eenvoudig kan dus heel bijzonder zijn, daarom gaan we in dit artikel een keer niet naar verre landen om te kijken naar futuristische gebouwen, maar blijven we in Europa en bezoeken het huis in Birmenstorf, een gemeente in het Zwitserse kanton Aargau. Het huis heeft een klassiek ontworpen uiterlijk, en past daarom fantastisch in zijn omgeving. Maar van binnen is het ontwerp erg modern en minimalistisch. Hoe ziet dit er precies uit? Het antwoord op deze vraag krijg je hieronder! Kom met ons mee voor een tour door het huis.

Blik vanuit de tuin

Gezien vanuit de tuin oogt dit Zwitserse huis idyllisch en modern. Dit is te wijten aan de traditionele vorm en de moderne houten gevel enerzijds, en aan het meanderende tuinpad anderzijds. In deze tuin wil je toch niets anders dan het leven vieren! Vooral in de zomer is het hier heerlijk verpozen. Familie en vrienden nodig je uit voor een barbecue en de avond kan niet meer stuk.

Blik van boven

Het huis heeft een opvallend slim ontworpen dak, dit loopt door tot aan een schutting. Dit ziet er mooi uit, maar is ook erg handig, want zo heb je een beschutte entree. Onder het dakoverstek kun je ook een tafel en wat stoelen plaatsen. Nu kun je ook als het regent genieten van de frisse lucht. Een wijntje in de avond of een goed gesprek is hier altijd mogelijk.

Blik vanaf de straat

Ook vanaf de weg oogt het gebouw supermooi, je maakt direct een goede indruk op collega's en vrienden als ze bij je huis aankomen. Vooral de witte gevel is een beauty, deze past zeer goed bij de uitstraling van de naburige huizen, maar heeft ook een geheel eigen karakter.  Een carport aan de voorkant van het huis geeft de familieauto de nodige beschutting tegen regen en sneeuw.

Interieur

Bij binnenkomst in het Zwitserse huis valt het direct op hoe zeer het interieur licht uitstraalt, dankzij het royale gebruik van de kleur wit weerkaatst het zonlicht en vormt een fijne visuele sfeer.

De vloer steek er mooi bij af door zijn antracietkleur. Deze uniforme vormgeving opent de ruimte als het ware en zorgt voor een smaakvol interieur. Toch is deze ruimte niet monotoon, want we zien verschillende creatieve hoogtepunten, zoals de gedecoreerde houten wand naast de trap en de smaakvolle vormgeving van de doorgangen. Qua kleur is de ruimte zeer basaal, maar geometrisch is hij juist zeer gevarieerd te noemen. Er hangt echt een heerlijke ontspannen sfeer in dit interieur, waardoor je echt tot rust komt.

De keuken

De open keuken beschikt over prachtig weggewerkte witte kasten en werkbladen met een zee van ruimte. Om het plaatje compleet te maken, werden koude witte led-emitters geplaatst in de keuken rond het werkgebied. Zo heb je goed zicht op wat je doet en je keuken oogt fantastisch. Een maaltijd bereiden, met één of meerdere personen, wordt in deze ruimte wel heel erg makkelijk! Gewoonweg genieten!

De badkamer

In deze badkamer wordt het strikte minimalistische kleurenschema een beetje gebroken. Verantwoordelijk hiervoor zijn de lichtbruine vloeren en de natuurlijke rotswand. Tegen deze achtergrond hebben de moderne sanitaire voorzieningen, evenals het bad en wastafel set, een ongekende présence. Het vrijstaande bad heeft een eivormige vorm, waardoor het erg uniek is. Dit is de laatste trend. De badkamer wordt zacht verlicht door led-lampen, die zijn ingebed in het plafond. Ook boven de gootsteen werd een extra lichtbron gemonteerd. Al deze zaken zorgen voor een prachtige sfeer, waarin je 's ochtends en 's avonds helemaal tot jezelf komt. Wonen wordt in de kamer gewoon heilzaam genieten! 

Tot zover de tour door het huis in Birmenstorf. We hopen dat je geïnspireerd en net zo enthousiast bent als wij! 

Hoe woont een architect? Stel jij jezelf die vraag weleens? Lees dit artikel en je weet het antwoord!

Op ons forum helpen expert je met jouw ontwerp!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!