Een heerlijke combinatie van modern en klassiek | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een heerlijke combinatie van modern en klassiek

Johan van Dijk Johan van Dijk
modern  door Galleria del Vento, Modern
Loading admin actions …

Houd je van een klassieke stijl, maar vind je moderne elementen in je huis ook mooi? Dan moet je nu goed opletten, want we laten je een heerlijke combinatie van modern en klassiek zien. Een combinatie die regelmatig voorbij komt, maar die elke keer weer heel anders wordt uitgevoerd. In dit geval zie je een prachtig plaatje en een interieur om van te watertanden. De Italiaanse interieurarchitecten van Galleria del Vento hebben een huis op zo’n schitterende wijze ingericht, dat dit werkelijk waar een voorbeeld is voor iedereen die het ultieme huwelijk tussen modern en klassiek tot stand wil brengen. Laat je lekker inspireren!

Frisse uitstraling

Een eerste blik in de woonkamer laat vooral de frisse uitstraling zien. De moderne kant van het interieur is daar vooral verantwoordelijk voor. Het is namelijk vaak zo dat klassiek een beetje zwaar en zelfs soms deprimerend over kan komen. Dat is hier zeker niet het geval, het ziet er juist heel erg licht uit.

Modern en rustiek

De klassieke sfeer proef je al wel een beetje, maar de hoek waarin de tv is ondergebracht is toch vooral modern en rustiek te noemen. En dat past bij het hoge eclectische gehalte van dit interieur, want je zult straks ook nog andere stijlen gaan herkennen. Uitgesproken klassiek is trouwens wel het glaswerk dat je rechts ziet staan.

De klassieke kant

Je zat er misschien al een beetje op te wachten en hier zie je dan ook duidelijk de klassieke kant van het interieur. Maar ook hier keert het rustieke gevoel terug, vooral door de white wash verf op de prachtige antieke kast. De dubbele deurtjes maken de sfeer hier helemaal compleet.

Eclectische keuken

Het is hier allemaal eclectisch wat de klok slaat en de keuken doet daar vrolijk aan mee. Moderne keukenkasten gaan hand in hand met klassiek-rustieke aanrechtbladen en ander fraai houtwerk. Het lage plafond zorgt hier verder voor een hele intieme en gezellige sfeer. Kleine en leuke accessoires vrolijken de ruimte nog meer op.

Extra small wijnkelder

We zien hier een wijnkelder in de extra small uitvoering: geen echte kelder, maar gewoon een leuk hoekje in de keuken om de wijnflessen te bewaren. Een speciale wijnkoelkast zorgt dat ook alle flessen wit en rosé altijd lekker op temperatuur zijn. Moet je nog even niet aan wijn denken en heb je eerder wat cafeïne nodig? Met de espressomachine maak je dat in een handomdraai!

Badkamer als pronkstuk

In het huis bevinden zich twee badkamers, waarvan je de tweede ook nog te zien krijgt. Maar deze badkamer mag toch gerust het pronkstuk van het huis genoemd worden. Wat is de klassieke manier hier op een fantastische moderne manier geïnterpreteerd. En om het geheel mooi symmetrisch op de gevoelige plaat te krijgen, was het wel nodig dat we de fotograaf in de spiegel zien. Van fotoshop houden we namelijk niet bij homify, we willen dat je iets echts te zien krijgt!

Oosters tintje

Verschillende extra stijlen zijn we al tegengekomen en in deze slaapkamer vinden een oosters tintje. Maar dan uiteraard ook weer op modern-klassieke wijze geïnterpreteerd. Het is in ieder geval een fantastische omgeving geworden om heerlijk in te kunnen slapen.

Rustiek-modern

De andere badkamer die we je hadden beloofd laat weer meer een rustiek-modern beeld zien, iets wat aansluit bij de woonkamer die we als eerste zagen. Daarmee is de cirkel letterlijk en figuurlijk weer rond! We hopen dat je genoeg inspiratie hebt gekregen om ook over een eventuele modern-klassieke inrichting van je eigen huis na te denken.

Wil je nog meer eclectische tophuizen zien? We raden je dan zeker aan om ook bij dit prachtige huis even te gaan kijken.

Net zo onder de indruk als wij? Laat gerust een reactie achter!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!