Voor en Na: een huis onherkenbaar veranderd | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: een huis onherkenbaar veranderd

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne huizen van di architekturbüro Modern
Loading admin actions …

Over huizen en verbouwen zou je hele boeken vol kunnen schrijven en als het dan op de persoonlijke smaak van mensen aan gaat komen dan wordt het nog ingewikkelder. Want wat de een mooi vindt, kan de ander spuuglelijk vinden. Over smaak valt daarom ook niet te twisten! Maar heel veel mensen hebben toch wel voorkeuren die overeenkomen. Dat zal dan ook de reden zijn dat vrijwel iedereen die dit leuke Ideabook bekijkt, zal zeggen dat dit huis ten positieve onherkenbaar is veranderd. De Duitse experts van DI Architekturbüro zijn verantwoordelijk geweest voor dit fraaie ontwerp. Kijk lekker met ons mee!

Voor: de oude situatie

We zien hier het huis zoals het was. Op zich niet zo’n verkeerde woning, maar toch deed het op sommige punten een beetje oubollig en gedateerd aan. Een opknapbeurt zou misschien geen verkeerd idee zijn. Hoe zal dat aangepakt worden?

Na: een wereld van verschil

Bij een opknapbeurt is het niet gebleven, je ziet namelijk een wereld van verschil. Het huis is inderdaad onherkenbaar veranderd dankzij een zeer uitvoerige verbouwing. Vrijwel niets is meer hetzelfde, maar als je heel goed kijkt heeft één onderdeel alles overleefd: de voordeur is namelijk nog exact hetzelfde!

Prachtige omgeving

Naast een mooi huis, zie je hier vooral ook een prachtige omgeving. De heuvel op de achtergrond met de berijpte bomen zorgt namelijk voor een schitterend uitzicht. Maar even terug naar de woning zelf: wat een leuk modern geheel is het geworden. Het vele hout geeft het huis een Scandinavisch en ook een rustiek tintje.

Achtertuin met zwembad

Aangezien we hier in de winter zijn geweest om foto’s te nemen, was het geen tijd om te zwemmen. Maar in deze leuke achtertuin met zwembad kan dat natuurlijk heel goed in de zomer. En vanuit dit perspectief heb je ook een erg fraai gezicht op de achterkant van het huis. Een royale vierkante uitbouw heeft voor nog meer woonplezier gezorgd. Het moderne beeld is daarmee aan de achterkant nog beter te zien dan vanaf de straat.

Laatste blik van de buitenkant

Nog even een laatste blik van de buitenkant om je een indruk te geven van de zijkant van het huis. Tijd om naar binnen te gaan en het mooie interieur te bekijken.

Schitterende keuken

Dat niet alleen de buitenkant mooi is om te zien, bewijst de schitterende keuken wel. Een modern exemplaar waar een natuurstenen aanrechtblad een klassiek tintje aanbrengt. De ideale plek om heerlijk te koken, te bakken en te braden. Er is hier lekker veel werkruimte en ook aan opbergmogelijkheden is geen enkel gebrek.

Naar boven!

Als je hier naar boven wilt, dan kom je terecht bij een van de absolute pronkstukken van het interieur: een prachtige trap. De fraaie betonnen eerste treden en de bijzondere wenteltrap maken hier een hoogstaand stukje interieurarchitectuur van. En de sfeer die binnen heerst, kun je hier ook prima opvangen: modern met een vleugje landelijke en rustieke elementen. De prachtige lichtinval maakt het plaatje helemaal compleet.

In bad onder het dak

Aan de buitenkant was je misschien wel opgevallen dat de dakkapel is verdwenen. Maar op deze plek mis je die ook helemaal niet, want je kunt hier nu in bad onder het dak. Twee grote dakramen zorgen in de badkamer voor een heerlijke lichtinval. Het kan haast niet anders dat je zeer ontspannen en opgefrist deze badkamer weer verlaat. En dat geldt voor dit hele huis, het is werkelijk waar op prachtige wijze getransformeerd.

Wil je meer oude woningen zien die helemaal zijn veranderd in iets nieuws en moderns? Neem dan ook zeker een kijkje bij dit inspirerende huis!

Een grote vooruitgang? We horen je mening graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!