Een super uniek huis die het bekijken waard is! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een super uniek huis die het bekijken waard is!

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van Marcus Hofbauer Architekt Modern
Loading admin actions …

Dit huis is echt een bijzondere woning. In de normale straat valt het pand zeker op. Met name de zuivere looks spreken tot de verbeelding. Het kleurenschema dat voor deze woning gekozen is noemen we typisch iets van deze tijd. De bewoners van deze woning wilden graag een nieuwe start maken, ze kozen voor deze woning vanwege de heerlijke sfeer die er in aanwezig is. Kijk samen met ons mee naar de voorbeelden en leer deze zelf kennen.

Zuivere look

De gevel van het huis heeft een prachtige uitstraling in de buurt. Het gaat hier om een vrij compacte woning met een grijs-wit kleurenpalet. Het is gemaakt van betonplaten, deze overdekken de ingang en de poort naar de garage. De twee vrij lage en brede ramen, die nu verborgen zitten achter zonnewering, zorgen voor de nodige hoeveelheid licht val. Het is een woning die zich kenmerkt door een functionele indeling waaruit een goed gevoel voor smaak spreekt. Kijk snel met ons mee en laat je inspireren door het interieur. Samen met een expert ontwerp je de woning van je dromen. 

Conceptueel

Wij vinden de woning conceptueel erg sterk. Vooral het huis”nummer” spreekt tot de verbeelding. Hier is gekozen voor het woord boven het getal.

Terras

Tussen de wereld buiten en binnen zit maar een dunnen scheidslijn: de schitterende grote ramen. Vanuit de woonkamer sta je zo op het ruimte terras waarop je in de zomer kunt genieten van het buitenleven. Dat terras staat al net zo strak als de gevel, lekker modern en luxe! Laat je verrassen door de ideeën van een professional. 

Minimalistisch

In deze minimalistische setting vindt elke gast het leuk om een vriendelijk onthaal te krijgen. Deze esthetiek is eigenlijk afkomstig uit de fabriek: de hoge, industriële architectuur wordt vermengt met conceptuele verlichting die vooral heel eenvoudig oogt: dat is typisch iets van onze tijd.

Multifunctionele kast

Overal in het huis is alles tot op het kleinste detail doordacht, zoals het geval is met deze kast. Deze is multifunctioneel, want herbergt kastruimte en zorgt voor een prettige scheiding tussen keuken en eetzone, zonder de transparantie van deze multifunctionele kamer te verminderen. Er wordt dus niets afgesloten door een vaste wand. Dat maakt deze kast geschikt voor in dit huis.

Tijdloos

Geheel in lijn met de strakke vormgeving van het huis, zien we hier de mooie keuken met de praktische inrichting. Ook hier was het device: ‘less is more’. De keukenapparatuur is hier in de meubels geïntegreerd waardoor de looks van deze keuken strak en eenvoudig zijn. Echt een plek in huis waar je lekker tot rust komt.

Privé sauna

In deze ruimte worden twee zaken gecombineerd die we maar wat graag in ons huis zien: een douche en een sauna. De laatste biedt de bewoners een uitstekende manier om in de avond lekker tot rust te komen. Het bezoek in een sauna staat in de Scandinavische landen te boek als zeer gezond en heilzaam. Deze woning sluit aan op de traditie van de thuissauna. Gewoon even een kleine opgieten en je bent zo een tijdje onder de pannen. We zoomen tot slot even in op de details van de douche. 

Eigenheid

Na de sauna sluit je af met een verkwikkende douche. Deze inloopdouche heeft een eigenheid die we direct opmerken. Het raam laat door het mat glas een tijdloos schijnsel door. Links en rechts zien we zuivere, mega strakke tegels, deze vormen de minimalistische wereld van deze douche. Een waar kunstwerkje is de industriële kraan, die door zijn subtiele vorm mooi matcht met de tegels. Zou jij hier lekker kunnen ontspannen? Wat een fantastische huis is dit! Een huis waarin we een stukje van de toekomst zien. 

Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!