door Auraprojekt

Voor en Na: uitgewoond bouwval wordt strak en luxe appartement

TILL BEHNE TILL BEHNE
Google+
Loading admin actions …

Lelijke eendjes kunnen wel degelijk een mooie zwaan worden. Dat bewijst deze metamorfose van het Poolse Aura Projekt. Dat Polen goed kunnen klussen, is bekend. Maar deze transformatie is echt ongekend. Dit uitgewoonde bouwval is door deze professionals omgetoverd tot een strak, modern en luxe appartement. Laten we gauw gaan kijken.

Voor: keuken

  door Auraprojekt

Dit is echt een zo'n keuken die je in RTL4-programma's ziet over mensen met verzamelwoede die niet kunnen opruimen. Gedateerd, vies en niet om aan te zien. Tijd voor verandering!

Voor: woonkamer

  door Auraprojekt

De woonkamer is al niet veel beter. Grauwe muren, lage plafonds en gedateerde meubels. Hier kan niemand zich toch echt thuis voelen.

Voor: badkamer

  door Auraprojekt
Auraprojekt

łazienka

Auraprojekt

En de badkamer is misschien nog wel het ergste van allemaal. Oud en vies, ondanks de vele schoonmaakartikelen. Er is een hoop werk te doen!

Na: woonkamer

  door Auraprojekt

Wat een verschil! Het uitgewoonde bouwval is omgetoverd tot een prachtig modern en luxe appartement. In de woonkamer zien we een mooie mix van strak wit, warme houttinten en stoere bakstenen. In deze multifunctionele ruimte zijn eetkamer en woonkamer prachtig in elkaar verweven.

Na: keuken

  door Auraprojekt

Ook in deze prachtige moderne keuken zien we een mooie combinatie uit veel wit en de nodige houtelementen. En ook de stoere bakstenen zie we hier terugkeren. Dankzij een mooie mix van sfeerlicht en het daglicht dat door het grote raam binnenvalt, is het hier altijd sfeervol en gezellig.

Na: slaapkamer

  door Auraprojekt
Auraprojekt

sypialnia

Auraprojekt

In de slaapkamer voert wederom wit de boventoon. De ideale 'kleur' voor een rustgevende kamer. De warme houten vloer zorgt voor een aangename balans en de fraaie inloopkast voor de nodige bergruimte.

Na: badkamer

  door Auraprojekt
Auraprojekt

łazienka

Auraprojekt

Herinner je je de badkamer in de oude situatie nog? Nee, daar denken wij liever ook niet aan terug. Dan is dit toch een wereld van verschil. Fris, schoon, nieuw, mooi. Alles wat je van een badkamer wenst.

Inspiratie voor de make-over van je eigen huis kan hier opdoen. Heb je hulp nodig, schakel dan een van deze professionals in. En in dit Ideabook laten we je nog een paar geweldige metamorfoses zien.

Heb je ooit wel eens zo'n transformatie gezien? Geef je mening in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!