Top 5 van de week: ideeën voor je hal en meer... | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5 van de week: ideeën voor je hal en meer…

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
Camp Hammer Moderne huizen van Uptic Studios Modern
Loading admin actions …

Ook deze zondagmorgen presenteren we je de vijf toppers van afgelopen week. Mocht je er een paar gemist hebben, ga er dan lekker voor zitten en neem ze heerlijk op je gemak door. 

Lees bijvoorbeeld ons populairste artikel over fantastische ideeën voor je hal, en check meteen of je nog iets aan je hal kunt verbeteren. De overige artikelen zijn ook zeker de moeite waard, met een uniek huis en het perfecte huis volgens je sterrenbeeld.  

Waar wacht je nog op? Bekijk ze meteen!

1. Ideeën voor je hal

modern  door Heatons Home Styling, Modern
Heatons Home Styling

Entrance staged for sale with hired furniture and accessories.

Heatons Home Styling

De ingang van een huis is vaak het visitekaartje van een woning. Het is namelijk de eerste indruk die je op je gasten maakt. Helaas wordt deze ruimte vaak snel vergeten. Is jouw ingang rommelig of stijlloos? 

Bekijk dan goed de volgende 12 voorbeelden. Deze hallen zijn namelijk stijlvol ingericht en zijn een goede inspiratiebron!

2. Uniek huis

Grijs is saai, alledaags, te voor de hand liggend? Wie dat zegt moet maar eens even met ons meekijken naar deze geweldige woning in stralend antraciet. We bedoelen dat deze gave woning duidelijk niet bedoeld is voor grijze muizen. Een woning als deze mag in het rijtje van 'bijzonder inspirerend' staan. Hoe we dat weten? 

Kijk zelf maar eens naar het gave design dat binnen en buiten dit huis zijn unieke gestalte geeft. 

3. Badkamerfouten…

Je badkamer is de ruimte in huis die absoluut liefde, aandacht en zorg verdient maar die vaak over het hoofd wordt gezien. De woonkamer waar mensen veel tijd in doorbrengen wordt vaak als belangrijker gezien. Maar ga eens na voor jezelf hoeveel tijd je eigenlijk in de badkamer doorbrengt en je realiseert je dat het het absoluut de moeite waard is om hier voor een goddelijk design te kiezen.

Daarom laten we je zien hoe je deze ruimte op snelle en comfortabele wijze kunt verbeteren. Kijk snel mee!

4. Een woning volgens je sterrenbeeld

Camp Hammer Moderne huizen van Uptic Studios Modern
Uptic Studios

Camp Hammer

Uptic Studios

Astrologie is een fascinerend gebied; voor sommigen een fantasie en voor anderen werkelijkheid. Of je er nu in gelooft of niet, waarschijnlijk herken je in de karaktereigenschappen van jouw sterrenbeeld een deel van jezelf. 

Wij hebben daarom vandaag een interessant Ideabook voor jou samengesteld; herken jezelf in het ontwerp van een woning! 

Bekijk de volgende 12 woningen en ontdek of jouw woning bij jouw sterrenbeeld past!

5. Je huis inrichten vanaf de basis

Het huis van onze dromen: we hebben er lang naar gezocht en uiteindelijk hebben we het gevonden! Nu hoeven we alleen nog maar na te denken over de inrichting. Maar hoe kun je je het huis vanaf de basis inrichten? Laten we eens kijken in deze nieuwe mini homify planningsgids: Met stap voor stap de keuzes inzake alle verschillende details en alle belangrijke stappen om in gedachten te houden om je nieuwe huis te transformeren tot het huis waar je altijd al had gedroomd. 

Welk artikel is jouw favoriet? 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!