Een renovatie waar je mond echt van open valt! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een renovatie waar je mond echt van open valt!

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
Moderne keukens van arqubo arquitectos Modern
Loading admin actions …

Kleine ruimtes zijn functioneel, rationeel en efficiënt zeker wanneer je ze op moderne en eenvoudige wijze inricht. Met een licht kleurenpalet en strakke belijning werd dit appartement getransformeerd tot een klein paradijsje dat voldoet aan al onze zintuigen en tegelijkertijd rust, vrede en harmonie uitstraalt. 

Het maken van een harmonieus en aangenaam huis is echter niet eenvoudig, daarom raden wij u aan homify in te schakelen en het aan de bekwame handen van een professional over te laten om de diverse standaardfouten te voorkomen. In feite is het ook noodzakelijk om een studie te maken van van de ruimte, de hoeveelheid daglicht en de verschillende manieren van communicatie tussen de ruimtes. Evenals een zorgvuldige analyse van de werkelijke behoeften van de klant voordat je een goed design kunt ontwikkelen. In ons volgende voorbeeldproject is dit alles perfect gerealiseerd en ontstond een prachtige moderne en warme ruimte. Kijk met ons mee…

De keuken

We bekijken vandaag met name de woonkamer, keuken en eetkamer. Zoals duidelijk blijkt uit de foto's is wit de overheersende kleur; ideaal voor het vergroten van de ruimte en weerspiegelen van de natuurlijke lichtinval. Een andere slimme oplossing is dat de ruimte niet vol geplaatst is met meubilair en accessoires. Deze zouden zowel een visuele belemmering vormen als de doorstroming hinderen. Aan de rechterzijde zien we een grote ingebouwde kast ter grootte van de volledige muur. Ondanks de grootte zien we niets van deze kast! In het midden van de keuken werd een groot rechthoekig kookeiland geplaatst die de ruimte rationaliteit en elegantie verleend. Achter de keuken vinden we de eetkamer en ook hier zien we dezelfde eenvoud terug in het meubilair.

Het eetgedeelte

Het totale project is gebaseerd op een zeer eenvoudig concept waarbij twee belangrijke pijlers het fundament vormen: elegant minimalisme en een verfijnd gevoel voor ruimte. Uit de foto's wordt duidelijk dat dit doel ruimschoots is bereikt. De grootte en het gevoel aan ruimte van het pand is totaal niet verminderd, maar elke kamer geeft een aangenaam gevoel van luchtigheid en vrijheid. Ideaal voor een perfecte, jonge en moderne woning.

De woonkamer

We zijn omhuld door een witte wolk die verder gaat langs de entree naar de woonkamer. Het concept is eenvoudig maar mooi, net als in de andere ruimtes. De stijl is weer ultra modern en discreet en het enige belangrijke lijkt hier de ruime hoeveelheid natuurlijk licht die hier binnenvalt. De neutrale kleur van het parket zorgt voor een nog meer natuurlijke en ontspannen sfeer. Vind je wit en hout een mooie combinatie? Dan raden we ook dit artikel aan: we love it: wit & hout.

De eerste badkamer

We reizen door naar de badkamer; een ruimte die heel vaak ten onrechte wordt verwaarloosd in vergelijking tot de rest van het huis. In dit geval kunnen we zeggen dat er veel aandacht is besteed aan deze ruimte en om deze reden besteden we hier extra aandacht aan. De eerste badkamer baseert zijn charme op een elegant samengaan tussen wit en grijs. De toiletten zijn van de laatste generatie, terwijl het wastafelmeubel met een enkel volume de ruimte elegant en praktisch vult.

De tweede badkamer

Net als de eerste is de tweede badkamer discreet en verfijnd ontworpen maar deze keer is er nog een extra element toegevoegd in de vorm van en douche. De transparantie en reflectie helpt om de ruimte te zien als een geheel zonder obstakels die in de weg staan. Het ontwerp vergroot zelfs de diepte en de grootte van de ruimte.

Een in de muur ingebouwde kast die je nauwelijks ziet: praktisch en mooi!!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!