Voor en Na: van beter naar best | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: van beter naar best

Johan van Dijk Johan van Dijk
Klassieke keukens van Espaces à Rêver Klassiek
Loading admin actions …

Als je een doorgewinterde homifybezoeker bent dan weet je als geen ander dat bij de meeste Voor en Na’s de toestand van een huis drastisch veranderd. Maar een enkele keer moet je heel goed kijken om de oude en de nieuwe situatie goed met elkaar te kunnen vergelijken. Daarom hebben we bij dit appartement ook gekozen voor de titel ‘van beter naar best’. Want de nieuwe situatie is vanzelfsprekend nog beter dan de oude. Kijk lekker mee naar alle verschillen die er zijn ontstaan. Een heel erg leuk project van Franse experts.

Voor: een klein beetje rommelig

Een appartement inrichten valt nog niet altijd mee, zeker als de ruimte niet zo heel erg groot is. Een fout die heel veel gemaakt wordt is dat er te veel spullen in een kamer worden gestopt. Die overvloed aan meubels en accessoires kan dan voor een rommelig beeld zorgen. En dat was hier eigenlijk ook een beetje aan de orde, terwijl de afzonderlijke elementen eigenlijk best leuk waren om te zien. De vraag is nu vooral hoe je dit kunt verbeteren.

Na: beter geordend

De woonkamer is qua structuur niet veranderd, maar met nieuwe meubels en andere kleuren is het geheel nu een stuk beter geordend en gestroomlijnd. En er zijn eigenlijk niet eens minder spullen in de ruimte komen te staan, ze zijn nu alleen beter op elkaar afgestemd. Je moet natuurlijk wel van geel houden, maar in deze modern-rustieke kamer komt het uitstekend tot z’n recht.

Voor: er ontbreekt iets

Was de ene kant van de kamer misschien een beetje te vol in de oude situatie, aan de kant van de halfopen keuken ontbreekt er juist iets. Maar wat dan? Dat weten wij nou ook niet precies! Laten we daarom snel kijken wat er is veranderd.

Na: lekker fris

Het is hier een heel stuk opgeknapt en het ziet er nu lekker fris uit. Nog beter dan in het zitgedeelte komt het geel hier uitstekend tot z’n recht. De barkrukken zijn ook een stuk beter dan de vorige en dat geldt ook voor de kleine eethoek. De prachtige houten vloer heeft alles overleefd en ziet er nog beter uit dan in de oude situatie.

Voor: een beetje triest

De slaapkamer was ook zeker niet de meest vreselijke die je tegen kan komen. Maar ook deze ruimte was een beetje triest en je had het gevoel dat er iets ontbrak. Kleur misschien? Laten we ook snel gaan kijken wat er is veranderd.

Na: kleur!

Het zal waarschijnlijk vooral het gebrek aan kleur zijn geweest dat voor het wat trieste beeld zorgde, want kleur zorgt nu voor een dynamische sfeer. Met wat simpele middelen van de Zweedse meubelgigant en een leuke turquoise muur is dit een lekkere omgeving geworden om in te slapen. En zo’n leuke oude radio houdt het authentieke tintje hoog, zeker in combinatie met de mooie houten vloer. En dat geldt niet minder voor de leuke nachtlampjes.

De verrassing op het dak

Soms kun je een overzicht afsluiten met een leuke uitsmijter en dat doen we in dit geval dan ook. De verrassing vind je namelijk op het dak in de vorm van een heel erg leuk dakterras. Wat een leuk en sfeervol plekje om in de zomer heerlijk te kunnen zitten of om, zoals hier, van een intiem etentje te kunnen genieten. En in combinatie met een leuk huis moet dat toch een zeer aangename manier van wonen zijn.

Wil je meer appartementen zien die op leuke wijze zijn opgeknapt? Vergeet dan zeker niet om ook in dit huis even lekker rond te gaan neuzen.

Vind jij dit huis met grote sprongen vooruitgegaan? We zijn benieuwd naar jouw mening!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!