De 10 allermooiste kledingkasten!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

De 10 allermooiste kledingkasten!

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
 Kleedkamer door ZE|Workroom studio
Loading admin actions …

De opslag van je kleding is soms wat lastig en een moeilijke uitdaging in je slaapkamer. En natuurlijk willen we allemaal die prachtige walk-in closet maar meestal moet je jezelf tevreden stellen met iets minder luxueus. Wanneer je op zoek bent naar inspiratie of ideeën, we zijn er natuurlijk voor je om je te helpen!

Vandaag tonen we je een aantal van de beste opslagoplossingen die je ooit hebt gezien. Van goedkope naar luxueuze garderobekasten tot aan simpele hangrekken; er zijn talrijke opties die je zeker zullen inspireren inzake je kledingopslag. We hebben de beste tien voor je geselecteerd die variëren qua maat, stijl en budget. Is je interesse aangewakkerd? Kijk dan met ons mee of onze favorieten ook de jouwe zijn…

Ruimtelijk en ordelijk

Met ruimte voor absoluut alles is deze kledingkast de oplossing die aan alle voorwaarden voldoet. Mooi, stijlvol en praktisch, de open planken zijn gemakkelijk toegankelijk en perfect geschikt om meer op te slaan dan alleen maar kleding.

Spiegel magie

 Slaapkamer door Urban Myth
Urban Myth

Ultra gloss chocolate bedroom suite

Urban Myth

In deze kleedruimte zien we een prachtige setting die bij iedereen in de smaak zou moeten vallen die van zijn kleding houdt en er ook graag goed voor zorgt. Spiegeldeuren helpen om de ruimte meer te openen, terwijl de luxueuze relaxstoel ideaal is om even uit te rusten en jezelf voor te bereiden op de dag.

Een perfecte prinsessekamer

 Kleedkamer door Studio Duggan
Studio Duggan

Master Dressing Room

Studio Duggan

In deze kleedruimte zien we een prachtige opzet die bij iedere kledingfanaat in de smaak zou moeten vallen. De spiegeldeuren zorgen ervoor dat deze zeer smalle kamer stukken ruimer lijkt en ook het daglicht wordt erdoor gereflecteerd wat dit effect nog versterkt. Klein, maar zeker niet benauwd!

Simpel en stijlvol

 Slaapkamer door YAM Studios
YAM Studios

Clapham Common Flat 2

YAM Studios

Simpel, stijlvol, en ultra-chic dit elegante houten kledingrek is ideaal om je volgende outfit klaar te hangen of om items op te hangen die je regelmatig draagt.

De ruimte bespaarder

De ontwerpers van dit prachtige onder-de-trap-systeem hebben de ruimte op zeer effectieve manier gebruikt om het meeste te halen uit deze ruimte die je nooit gebruikt. Deze kast is perfect geschikt als kledingkast of voor jassen en schoenen met planken en rails die een zee aan opslagruimte bieden.

Behulpzame hangers

 Kleedkamer door Calvill

Opgehangen aan het plafond is dit koperen kledingrek perfect geschikt voor degenen die onvoldoende hangruimte in de kast hebben. Hang er je jassen op, je seizoensfavorieten of al je accessoires.

Wanneer je geen kledingkast hebt

Wanneer je geen ruimte hebt voor een kast, dan zou je een kledingrek kunnen overwegen. Dit voorbeeld is chic en eigentijds – niet te vergelijken met de standaardrails in je kast en hij staat garant voor een goede uitbreiding van je opslagruimte. Wil je graag meer garderobekast inspiratie? Dan bevelen we ook: 18 spectaculaire garderobekasten aan.

De perfecte verlichting

Deze kleedruimte is voorzien van luxueuze houten planken in rustieke landelijke look met grote spiegels en een zee aan ruimte voor alles. Als extra sfeermaker is er ook nog prachtige verlichting toegevoegd die het tot een ruimte vol allure en charme maken waar je je op ontspannen wijze klaar kunt maken voor de dag en al je kleding in kwijt kunt. Let ook op de rust die ontstaat door dezelfde afmeting kledingvakken in deze kast.

Hedendaags met allure

Een van mijn persoonlijke favorieten: deze eigentijdse walk-in kast is buitengewoon chic en combineert moderne elementen in de vorm van staal en glas op fenomenale wijze met de traditionele stijl van de woning en rustiek moderne sfeer.

De meest populaire keuze

Een typische en populaire garderobekast die we kennen in allerlei verschillende uitvoeringen. Deze is echter in een aantal details afwijkend anders en heeft een vleugje meer chic! Lange houten deurgrepen sieren elke deur terwijl de witte kastdelen perfect symmetrisch en naadloos zijn.

Heb jij al zo'n glamourous kleedruimte ingericht in je slaapkamer?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!