Top 5 van de week: van schuifdeuren tot wastafels! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5 van de week: van schuifdeuren tot wastafels!

Edwin Pesschier Edwin Pesschier
van BETONT GmbH Minimalistisch
Loading admin actions …

Aan het eind van deze week in maart kijken we nog even naar een overzicht van de meest populaire ideabooks van de afgelopen week, oplopend naar de nummer 1 van het magazine: het artikel dat het vaakst door jullie is gelezen! Zo kun je iedere week op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. 

5: Expressieve en zwierige kunst van de 21ste eeuw: Inspiratie voor je nterieur

Moving Circle II, 2008 - unicum: modern  door Galerij Theaxus, Modern
Galerij Theaxus

Moving Circle II, 2008 – unicum

Galerij Theaxus

In dit artikel gaan we je kennis laten maken met nieuwe vormen uit de wereld van de beeldende- en toegepaste kunst. Het verschil is soms lastig te maken, maar van oudsher stelt men dat een beeldend kunstwerk een reflectie op de werkelijkheid geeft, terwijl toegepaste kunst dit niet doet. Maar het hangt van je visie op kunst af wat je van dit onderscheid vindt. Feit blijft, dat er tegenwoordig veel nieuwe vormen en stijlen in de hedendaagse kunst ontstaan die een geweldige sfeermaker in je interieur kunnen zijn. Daarom laten we je in dit artikel een aantal bijzondere kunstwerken zien. 

4: Vijf moderne wastafels met uitstraling

Op plaats vier vinden we het artikel over moderne wastafels. Er zijn zoveel verschillende wastafels op de markt, getuige alleen al deze betonnen variant hier op de foto te zien. Materiaal- en kleurgebruik staan in dit artikel centraal.

3: Het voorjaar in en om het huis: Lichte lente inspiratie

Cradle Noach: modern  door VanJoost, Modern
VanJoost

Cradle Noach

VanJoost

Niet meer dan logisch dat dit artikel zo populair was deze week. Wie verlangt er niet naar de lente? Ben je benieuwd op welke manieren je de lente in huis kunt halen, dan is dit artikel waar je naar op zoek bent. Want wie houdt er nu niet van het voorjaar? Met zijn ontluikende bloemen, het aan warmte en kracht toenemende zonlicht en het opgewekte humeur van de mensen! Bekijk onze lente-ideeen en laat je creativiteit ontluiken!

2: Donker en licht: Eenvoud & kracht

Project Glasshouse van Proest Interior Minimalistisch
Proest Interior

Project Glasshouse

Proest Interior

Donker en licht, zwart en wit, dat is waar het om draait in dit artikel. Het artikel zoomt in op de interieurbouwers van Dylan & van Laatum, zij koppelen een ambachtelijke visie aan passievol handwerk en een hypermoderne technologie om tot fantastische creaties te komen. Kijk met ons mee en laat je verassen!

1: Het gemak en de eenvoud van een schuifdeur

Renovatie herenhuis te Den Haag Klassieke woonkamers van Kodde Architecten bna Klassiek
Kodde Architecten bna

Renovatie herenhuis te Den Haag

Kodde Architecten bna

Het meest populaire artikel van deze week betreft een artikel over schuifdeuren. Dat klinkt misschien suf maar neem maar eens een kijkje en ontdek de effecten die schuifdeuren kunnen hebben op het interieur van je huis. Schuifdeuren hebben niet alleen een klassieke uitstraling, ook bieden zij voordelen die andere typen deuren niet bieden. Welke dat zijn? Lees het artikel!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!