Van oude vochtige kelder naar hypermoderne en luxe wellness | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Van oude vochtige kelder naar hypermoderne en luxe wellness

Stoa. Stoa.
Moderne spa's van La Cucina Küchenspezialist GmbH & Co. KG Modern
Loading admin actions …

Een wellness is een geweldige optie voor de inrichting van je kelder! Veel te vaak worden kelders verwaarloosd: ze zijn rommelig, donker, koel en echt geen plek waar we ons graag bevinden. Maar dat is eigenlijk best jammer, want zo wordt er veel leefruimte onbenut gelaten. Het grootste probleem met kelders is meestal de verlichting, vanwege het gebrek aan natuurlijk licht ontstaat er niet snel een huiselijke sfeer. Maar het kan anders! Vandaag gaan we dat aan jou laten zien. De ontwerpers van La Cucina Küchenspezialist wisten van een donkere kelder een prachtige, heldere wellness-oase te maken. Wil je zien of ze hier werkelijk in geslaagd zijn? De transformatie kun je zien op de volgende foto's!

Voor

Kelders zijn meestal geen lust voor het oog, dat was in deze kelder niet anders. Door het ontbreken van ramen, en de lange smalle vorm van de kamer, oogt deze vrij krap en niet uitnodigend. Deze kelder is bijna eng. Het is misschien moeilijk te geloven dat het doel, het bouwen van een wellness, werkelijk gehaald is! Maar de ontwerpers zijn niet voor één gat te vangen.

Na

Deze afgewerkte, prachtige wellness laat niets te wensen over: gebruikers kunnen niet alleen een sauna, een douche en allerlei soorten sporttoestellen gebruiken, maar ook twee comfortabel ingerichte ontspanningszones.
Maar niet alleen het interieur is enorm verbeterd. De goede verlichting valt ook op, de ruimte lijkt groter, helderder en meer leefbaar. Dit is grotendeels te danken aan de nieuwe verlichting, die bevestigd is aan het plafond. Deze vorm van indirecte verlichting heeft een zacht karakter en zorgt ervoor dat het plafond hoger lijkt, zoals duidelijk te zien is op deze afbeelding. Echt een geweldige transformatie!

Ruime relaxmeubel

Direct voor de glazen sauna staat een op maat gemaakte sofa/slaapbank, deze grote meubel past perfect in de grote ruimte. Het frame is gemaakt van wild eikenhout. De vele zachte kussens nodigen je uit om te ontspannen nadat je eerste genoten hebt van de sauna. Stel je eens voor dat je heerlijk kunt genieten in deze relaxruimte, stress en gejaagdheid lossen op als sneeuw voor de zon. Het is echt een ambinace waar je alleen of samen van je vrije tijd kunt genieten. Een wellness als deze lijkt haast te mooi om waar te zijn, maar toch is hij voor vrijwel iedereen bereikbaar. Je moet er wel wat voor doen natuurlijk, maar als het eenmaal klaar is wegen de kosten niet op tegen de baten.

Baden in het licht

In de voorheen sombere kelder vinden we zelfs een kleine wasruimte. De slimme mooie verlichting valt direct op. Niet alleen de spiegel is verlicht, ook aan de muur tegenover de spiegel is excellente verlichting opgehangen, waardoor het vertrek baadt in het licht. Elke ochtend of avond kom jij in deze wasruimte helemaal tot jezelf, nadat je heerlijk genoten hebt van een ontspannende sauna. Deze ruimte is eigenlijk onmisbaar in een wellness als deze. Het minimalistische ontwerp van het sanitair en de spiegel zorgt er voor dat je ook op visuele gebied niets te kort komt. Dit tijdloze design is gemaakt om vele jaren mee te gaan.
Dit project toont op indrukwekkende wijze aan hoe zelfs de meest donkere, sombere ruimte kan worden omgetoverd tot een ware oase van comfort! 

We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Blijf ons volgen zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste trends.

Kratten en pallets zijn low-budget en erg mooi. Zie hier een aantal erg mooie ideeën! 

Op ons forum wachten experts op je vragen!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!