Unieke houten meubels: ecologisch mooi

Stoa. Stoa.
Echtholz? Natürlich!, holzgespür holzgespür Moderne eetkamers
Loading admin actions …

Ligt in jouw appartement de nadruk op de charme van het materiaal waar je meubels van gemaakt zijn? Dan zijn deze houten meubels precies de flair die je voor je interieur zoekt. Deze meubels zorgen voor een unieke sfeer in je woning, die deels door het materiaal veroorzaakt wordt, namelijk door het prachtige hout, en door de wijze waarop dit hout ambachtelijk bewerkt is. We hebben het hier over meubels met een hoge kwaliteit waar je het traditionele vakmanschap vanaf ziet stralen. We zijn trots dat we je deze schitterende meubels kunnen laten zien, want ze gaan echt voor een grote verandering in je interieur zorgen. Kijk snel met ons mee.

Wat is er bijzonder aan het hout?

Iedere klant krijgt precies het meubel dat hij wil. Het Duitse bedrijf Holzgespür zorgt ervoor, met behulp van een zogenaamde 3D configurator, dat elke tafel online aan te passen is aan de wensen van de klant.  De omvang en het type hout zijn zelf te bepalen en direct in de 3D simulatie in te voren, je ziet dan ook direct hoe de tafel eruit komt te zien.
Je kunt kiezen uit diverse klassieke houtsoorten, zoals eiken en walnoot, maar ook uit zelden gebruikte types zoals iep. Elmhout is een uitstekend voorbeeld van een bijzondere veelkleurige houtsoort, waardoor meubels een indrukwekkende verscheidenheid aan kleuren kunnen hebben. Deze naam klinkt exotisch, maar is eigenlijk een andere naam voor de iep. Dit is de enige boom waarvan de naam in de loop van de tijd veranderd is.

Eenvoud

Naast het bepalen van materiaal van het tafelblad kun je ook het materiaal van de poten selecteren. Je kunt kiezen voor staal, aluminium of zelfs hout. Staal biedt het voordeel dat iets robuuster en krasbestendiger is dan aluminium. Uiteindelijk hangt het natuurlijk van je eigen smaak af, welk materiaal je voor je tafelpoten kiest en of je een harmonieuze of een contrastrijke tafel wilt creëren. De klant is koning en kan altijd rekenen op een persoonlijk gesprek met de ontwerper, waardoor ook speciale verzoeken kunnen worden geïmplementeerd. Natuurlijk kunnen er ook verschillende houtsoorten worden gecombineerd voor een specifieke tafel. Lekker flexibel dus! Be creative!

Sample

Om een idee te krijgen van de verschillende soorten hout kun je een gratis monster bestellen, dat is handig en leuk. Zo heb je zowel een visuele en een tactiele ervaring. Om de houtnerf en kleur te selecteren worden ook video's online gezet, die voor elke klant uniek zijn, zo wordt het pas echt eenvoudig om een meubel te kiezen!  De meubelmaker beschrijft in de video hoe hij het hout bewerkt en geeft tips voor het onderhoud. Dus elk meubel heeft individueel karakter dat op basis van een goede besluitvorming op ambachtelijke wijze tot stand komt.

Populaire dame

De eettafel Marliese is een van de meest populaire modellen. Het tafelblad is gemaakt van een 4,5-cm-dikke massieve houten plaat. Deze lijkt echter minder massief dankzij het slimme moderne design. De naar beneden afgeronde randen en speelse poten geven de tafel een zekere lichtheid. De hele tafel is gemaakt van het hout uit één enkele boomstam, waardoor hij extra bijzonder wordt. De textuur van dit meubelstuk is grandioos en voelt heerlijk aan. Deze unieke meubels zijn supermooi en kunnen helemaal naar jouw wens aangepast worden. Dat zorgt voor een heerlijke woonbeleving. 

Tot zover de unieke persoonlijke houten meubels. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. 

Slimme ontwerpen zijn erg mooi, kijk maar!

Ons forum is de juiste plek om je vragen te stellen!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine