homify 360°: Klein, betaalbaar en knus | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

homify 360°: Klein, betaalbaar en knus

Stoa. Stoa.
Minimalistische huizen van smartshack Minimalistisch
Loading admin actions …

De onroerendgoedmarkt is booming. Het leven in de wereld van vandaag vraagt om individuele, flexibele, energieke en hoogwaardige oplossingen. Juist de focus op deze aspecten maakt het huis dat we vandaag aan je laten zien erg aantrekkelijk. Dit huis is een soort module die afhankelijk van jouw voorkeur wel of niet uitgebreid kan worden. We gaan zien dat het idee van het vrijstaande huis in dit geval een geheel nieuwe betekenis krijgt. Al nieuwsgierig? Kom even met ons mee op een bijzondere tour naar dit innovatieve huis.

Verleidelijk en ecologisch

De modules kunnen vrij worden gecombineerd en gemakkelijk worden bijgewerkt. Dus het huis wordt op de leefsituatie van de bewoner aanpast. Naast deze ruimtelijke flexibiliteit is de woning ook een lage energieverbruiker, waardoor hij erg milieuvriendelijk is. Het ontwerp van dit huis distantieert zich duidelijk van de klassieke modulaire systemen die vaak de charme van een zeecontainer hebben, vaak zijn het oude containers en niet iedereen is daarvan gecharmeerd. Dit huis verleidt je wel met zijn charmante voorkomen, de horizontale balken met hun warme kleur zorgen voor een verfijnde vriendelijke look. De technische kant van het huis is ook mooi te noemen, het ventilatiesysteem met zijn warmteterugwinning en een fotovoltaïsch systeem geeft het huis zijn ecologische karakter.

Blik vanuit de tuin

Hoewel er al geprefabriceerde huizen zij die flexibele modulaire systemen en individuele opties bieden, ontbreekt het bij die huizen vaak aan de nodige functionaliteit. De ontwikkelaars van dit project zijn het erover eens, dat wanneer de functionaliteit verbetert, er kostbare ruimte en energie kan worden bespaard, puur omdat het gebouw efficiënt is ingericht is. In dit huis is het motto: vorm volgt functie, van kracht.

Het terras

Het terras klampt zich welhaast vast aan de lange zijde van het huis. De houten planken werden evenwijdig aan de gevel gelegd. Tijdens de warme maanden van het jaar is dit het gebied waar je als gezin kunt genieten. We kijken vanaf het terras, dat ietwat verhoogd is, over het glooiende landschap.
Het speciale systeem van diffuse open wanden, vloeren en plafonds zorgt voor een U-waarde van 0,10 W / m²K, dat is een erg laag jaarlijks energieverbruik en dus erg milieuvriendelijk! Naast een goede isolatie heeft het huis ook een uitstekende geluidsisolatie. Dus als je houdt van muziek maken, dan is dit huis een voltreffer. Hoewel je in dit vrijstaande huis geen last zult hebben van buren die klagen over het te hoge geluidsniveau.

De woonkamer

Binnen in het huis vinden we een nogal licht kleurenschema, dat voor een rustgevende sfeer zorgt. De hoogte van het plafond is 2.80 meter. De witte kleur opent de kamer als het ware en maximaliseert de kracht van het wit dat een geheel nieuwe dimensie lijkt te vormen. In de kookhoek werd een eethoek geïntegreerd, waardoor een huiselijke en comfortabele sfeer ontstond. Echt een plek waar je graag je ontbijt nuttigt. De schuifdeuren lopen vanaf de vloer tot het plafond en laten veel zonlicht het vriendelijke interieur binnenvallen. Gewoon genieten!

Kinderkamer

In de kwekerij zien we een typische speelse flair. Het valt op hoe mooi de kamer is door al dat licht. Dit is natuurlijk een erg fijne plek voor de kleinste van het huis. Van bijna alle kanten heeft deze kamer directe toegang tot de tuin. De zonnewering beschermt de ruimte op warme dagen tegen al te veel zonlicht en natuurlijk ook tegen nieuwsgierige ogen, hoewel je die hier niet zo snel zult tegenkomen!

Badkamer

De gootsteen van de badkamer heeft een modern design. Let op het prachtige roestvrij staal, een nogal ongebruikelijk  materiaal voor in de badkamer! Dit sanitaire gedeelte werd in een rechthoekige uitsparing gerealiseerd en is omgeven door praktische kasten met veel bergruimte. Wat een sfeer!

Nog even de belangrijkste informatie voor je op een rijtje:

Oppervlakte: 50 vierkante meter

Kosten per vierkante meter: 2.000 EUR

Afmetingen: 12.80 meter x 4.80 meter

Bouw: houtskeletbouw

Tot zover de tour door het huis. Hopelijk ben je net zo enthousiast als wij. Alvast veel plezier met het inrichten van je eigen interieur.

De Scandinavische stijl is populair en erg mooi. In dit artikel vind je super mooie ideeën om je huis Scandinavisch in te richten! 

Op ons forum vind je de juiste experts bij jouw vragen!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!