Abstracte woning met een warme touch | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Abstracte woning met een warme touch

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van homify Modern
Loading admin actions …

Een abstracte woning staat een mooie sfeervolle vibe niet in de weg. We laten je er vandaag een concreet voorbeeld van zien. In dit artikel ga je een voorbeeld van die eigentijdse architectuur zien die helemaal aansluit op de hedendaagse woonwensen. Kijk met ons mee naar de mooie foto's die we van dit huis gemaakt hebben.

Strak

Moderne huizen van homify Modern

We genieten van de looks van deze woning. Het is een open structuur die sterk communiceert met de omgeving, precies wat we verwachten en verlangen van een moderne woning. Hier buiten zien we een voorbeeld van een mooie vlonder. Bovenop het terras kun je mooi uitkijken over de omgeving. De raampartijen zijn supergroot en laten al het daglicht door, zo kunnen de bewoners genieten van een relaxte setting. Samen met een expert ontwerp je snel een mooie woning.

Middenpunt

Moderne huizen van homify Modern

Buiten in de tuin is er veel aandacht besteed aan een unieke look. In het midden is een open plek van beton gerealiseerd die een beetje te functie van een rustpunt heeft. In het oosterse design heeft het middelpunt van een tuin altijd een symbolische waard. In de avond loop je rond dit punt in de tuin en orden je jouw gedachten. Samen met een expert ontwerp je snel je droomtuin! 

Zwembad

Moderne zwembaden van homify Modern

Er zijn maar weinig zaken die kunnen tippen aan het zwembad in de tuin. Hier heeft de buitenruimte een betonnen look, het zwembad sluit daar bij aan. Ondanks de harde feel is het hier heerlijk genieten. Leg een handdoek op een tuinstoel (direct op de grond ligt niet zo lekker) en geniet van de zomerbries in de avond. Dit is ook echt een plek waar je lekker met een leuke gezelschap kunt ontspannen.

Hal

De vide maakt dat het interieur baadt in het daglicht. Wat een open sfeer! De wanden zijn bijna de strak om waar te zijn, dit is toch wel het toppunt van minimalistisch interieurdesign. Dit is een absolute eenheid. Laat je adviseren door een expert als je een unieke woning wilt ontwerpen. 

Inloopkast

Wie wil er nu geen inloopkast? Sinds enige jaren is deze kast super populair! Waarom? Omdat dat je er zoveel en makkelijk je kleren in kwijt kunt. Zwart-wit vormt hier de basis voor het interieur. Zo wordt het wel heel makkelijk om een gevarieerde eenheid in het “kleuren”spectrum op te roepen. Links en rechts van het looppad zien we de mooie kasten die speciaal voor deze kamer ontworpen zijn. Zie jij je hier in de ochtend al superhandig en ontspannen je garderobe voor de dag uitzoeken.

Open kamer

In de hoek van de kamer zien we de moderne haard. Die is al eeuwen een uitstekende kompaan in de huishouding, zeker in de winter, dan zorgt deze warmtebron voor een huiselijke sfeer. Wij zijn fan van het uitzicht. Hoe mooi moet het hier in de avond wel niet zijn? Grandioos!

Relaxkamer

Heb je ooit zo’n badkamer gezien? Eigenlijk is het een soort ontspanningsruimte, waarin je kunt bewegen en genieten van een lekker bad. Ga gewoon even liggen in het uniek ontworpen vrijstaande ligbad. Het valt direct op dat deze kamer van a tot z speciaal voor de bewoners ontworpen is. Rechts breekt elke dag de zon door zodat jij je helemaal top voelt.

Kijkje in de keuken

We willen het artikel graag afsluiten met een kijkje in de keuken. Deze minimalistische schoonheid spreekt direct tot de verbeelding: krijg je ook al zin om culinair aan de slag te gaan? Je zie natuurlijk wel dat hier meer dan genoeg ruimte is om je lekker met vrienden te vermaken. Het contrast tussen de vloer en de hagelwitte muren vinden wij een van de eye-catchers van dit huis. We zijn met deze foto aan het einde van onze tour gekomen. Blijf ons volgen voor meer mooie ideeën en woontrends.

Deze woning is ook supermooi! 

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!