15 moderne badkamers; doe inspiratie op! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

15 moderne badkamers; doe inspiratie op!

Mariska Middelbeek Mariska Middelbeek
Moderne badkamers van ARCHiPUNKTURA .architekci detalu Modern
Loading admin actions …

Heb je net een nieuw huis gekocht en ga je daar ook een nieuwe badkamer in laten plaatsen? Of heeft je huidige badkamer zijn beste tijd gehad en ben je toe aan een nieuwe? Dan wil je vast wel wat inspiratie opdoen. Daarom hebben we dit Ideabook voor je samengesteld. Hierin laten we je foto’s van vijftien moderne badkamers zien die je ter inspiratie kunt gebruiken. Kijk snel verder. Dan kun je binnenkort je nieuwe badkamer gaan uitzoeken.

1. Elegant grijs

Grijs, wit en een vleugje hout worden in deze badkamer met elkaar gecombineerd. Door alleen voor het badkamermeubel hout te gebruiken, valt het extra op. Toch kun je ook het prachtige, vrijstaande bad niet over het hoofd zien.

2. Veel hout

Hoewel hout in veel verschillende woonstijlen terugkomt, wordt het niet vaak met een moderne inrichting geassocieerd. Toch gaan modern en hout prima samen, zoals je kunt zien op de foto hierboven. Een moderne badkamer met veel houten accenten.

3. Optische illusie

De muurtegels in de badkamer op de foto hierboven zorgen voor een optische illusie. Het is net alsof de muur doorloopt op het plafond. Een leuk accent waar je zeker de aandacht mee zult trekken.

4. Binnentuin

Douchen naast een binnentuin; in de badkamer op de foto hierboven kan het! Als dit in je eigen badkamer echt niet te realiseren is, kun je er ook voor kiezen om een paar planten los in je badkamer neer te zetten.

5. Glazen deuren

Glas wordt misschien wel het meest geassocieerd met een moderne inrichting. Daarom komt het in de badkamer op de foto hierboven ook zo goed tot zijn recht. Veel moderner dan dit wordt het niet.

6. Mozaïektegels

Bij het gebruik van de mozaïektegels in de badkamers kun je het beste kiezen voor een terugkerend patroon, anders wordt het al snel te druk. Op de foto hierboven pakt het heel goed uit. Ook de kleur van de tegeltjes is wat ons betreft een echte aanrader.

7. Nog meer mozaïektegels

Op de foto hierboven kun je nog meer mozaïektegels zien. Hier past de kleur van de tegels perfect bij het marmeren blad van het badkamermeubel.

8. Iets heel anders

Spelen met verschillende stijlen, structuren en texturen is tricky, maar kan heel erg goed uitpakken. In de badkamer op de foto hierboven komt alles heel goed tot zijn recht. Laat je wel altijd eerst goed informeren als je zoiets als op de foto wilt hebben.

9. Wit en zwart

Wit en zwart zijn twee constaterende kleuren die in een badkamer heel goed tot hun recht kunnen komen. Kijk maar eens naar de badkamer op de foto hierboven. De kleurcombinatie pakt heel goed uit, of niet soms?

10. Een dubbele wastafel

Het is de wens van velen om een dubbele wastafel te hebben in de badkamer, dan sta je elkaar immers nooit meer in de weg. Mocht je er de ruimte voor hebben dan raden we je aan om zeker een dubbele wastafel in je badkamer te laten plaatsen.

11. Veel kleur

Meestal beperken we het kleurgebruik in de badkamer tot een minimum, maar op de foto hierboven kun je zien dat je prima voor een gekleurde wand in je badkamer kunt kiezen. De gekleurde tegeltjes op de muur komen hier hartstikke goed tot hun recht.

12. Grijs en roestvrijstaal

Donkergrijs en roestvrijstaal gaan uitstekend samen. Dat is goed te zien op de foto hierboven. De donkergrijze wanden en roestvrijstalen elementen zijn een prima combinatie. Het witte bad en wastafel maken het geheel helemaal af.

13. Pastelkleuren

Naast felle kleuren kun je in de badkamer ook kiezen voor zachte pastelkleuren, zoals op in de badkamer op de foto hierboven is gedaan. Het zijn kleuren die prima tot hun recht komen als ze worden gecombineerd met wit.

14. Mozaïektegels achter de douche

In de badkamer op de foto hierboven zien we wederom de mozaïektegels terugkomen. Dit keer is de wand achter de douche met deze tegels betegeld. Hierdoor is de douche meteen een echte eyecatcher.

15. Harmonie tussen vloeren en wanden

In de badkamer op de foto hierboven is sprake van een prachtige harmonie tussen de vloer en de wand achter het bad. Hierdoor wordt de ruimte echt één geheel.

Wil je meer weten over badkamers? Lees dan ook dit Ideabook eens! 

Ken jij nog mooie moderne badkamers die we niet hebben genoemd? Laat het ons weten in de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!