homify 360º: Een rijtjeshuis dat echt opvalt! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

homify 360º: Een rijtjeshuis dat echt opvalt!

Stoa. Stoa.
Moderne woonkamers van ONE!CONTACT - Planungsbüro GmbH Modern
Loading admin actions …

Als je denkt aan rijtjeshuizen, dan heb je al snel het beeld van een lange rij van uniforme gebouwen in je hoofd. Het klassieke ontwerp, dat nogal monotoon oogt, is niet het toonbeeld van ruimte, creativiteit en individualiteit. Maar vandaag ga je een heel ander rijtjeshuis zien, dat totaal het tegenovergestelde is. Namelijk een ultra-modern rijtjeshuis dat op alle fronten uniek is! De architect van dit huis heeft het op ongelooflijke manier gemoderniseerd.  Zowel visueel als qua energie-concept is dit huis een prachtige vreemde eend in de bijt. We kunnen alleen maar hopen dat de rest van de huizen in de straat ook zo'n verandering door gaat maken. Al nieuwsgierig? Kom met ons mee op tour!

Een bijzonder gezicht

Zelfs op het eerste gezicht kun je zien dat dit rijtjeshuis niet past bij de buren links en rechts van het huis. Het gemoderniseerde rijtjeshuis heeft een moderne grijze gevel in plaats van de traditionele bakstenen variant, de grote ramen en hedendaagse vormen zijn uniek in deze straat. Het huis oogt koel en modern in deze traditionele straat. Op deze manier trekt het huis alle aandacht. Toch blijf je het klassieke ontwerp van het dak en ramen zien, waardoor het toch in zeker zin verwijst naar de klassieke naburige huizen.

Modern interieur

Ook binnen is het 275 vierkante meter grote rijtjeshuis een schoonheid, het wordt gekenmerkt door moderne vormen en heeft een eigentijdse sfeer. We zien veel wit, warme houten vloeren en een minimalistische, huiselijke open woonkamer. Dit huis is gewoon vriendelijk en erg gastvrij! Dit is een familiehuis waarin er voor iedereen ruimte genoeg is. Aan de sfeervolle tafel achter in de kamer, zo naast de open haard, zul jij gouden familiemomenten beleven in een prachtige setting. De haard werkt trouwens op bio-ethanol, dit maakt hem zeer milieuvriendelijk en erg modern. Niet alleen is hij er milieuvriendelijk, maar ook erg mooi. Wat een sfeer!

Strakke badkamer

De badkamer komt overeen met de moderne stijl in de rest van het huis. Weer domineren zuiver wit, hoogwaardige materialen en eenvoudige vormtaal het vertrek. Maar het huis is niet alleen op visueel gebied modern te noemen, ook heeft het veel eigentijdse technische eigenschappen. De verwarming en de warmwaterfuncties worden gerealiseerd met behulp van thermische zonne-energie, dit is een zeer milieuvriendelijke, duurzame en effectieve oplossing. Bovendien, de inrichting heeft een centraal gecontroleerde ventilatie met warmteterugwinning. Wat een duurzaamheid!

De heerlijke tuin

De tuin is open en bijzonder modern. Hier zien we royale ramen en glazen schuifdeuren, waardoor je makkelijk toegang tot de tuin hebt en daarnaast kan het daglicht eenvoudig doordringen in de woonkamer. De bewoners kunnen zo ten alle tijden genieten van hun tuin, zelfs bij slecht weer. De naadloze en soepele overgang tussen binnen en buiten verbetert de kwaliteit van leven enorm, vergelijk dat maar eens met de oude rijtjeshuizen ernaast.

Slaapkamer

Een heerlijke slaapkamer natuurlijk! Een kijkje in de slaapkamer verraadt al snel dat deze ruimte ook heerlijk helder wit is, en een minimalistische, moderne ambiance heeft. De donkere accessoires zorgen ervoor dat de kamer nog stijlvoller en eleganter wordt. Wie slaapt hier nu niet heerlijk? Deze kamer is de parel van dit duurzame huis. 

Tot zover de tour door dit opvallende en beeldige rijtjeshuis. We wensen je alvast veel plezier met het inrichten of verbouwen van je eigen huis! Blijf ons volgen, dan weet je altijd wat er speelt in de wereld van architectuur en design. 

Zoek je een wastafel met uitstraling? Dan moet je echt even deze schitterende voorbeelden bekijken! 

Op ons forum kun je tips krijgen van interieurexperts, waardoor jij je droominterieur kunt realiseren! 

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!