Handige schuifdeuren: topdesign | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Handige schuifdeuren: topdesign

Stoa. Stoa.
van Lignum Möbelmanufaktur GmbH Aziatisch
Loading admin actions …

Hoewel grote en open ruimtes erg fijn zijn, is het noodzakelijk om ook je privacy en rust te hebben. Tegenwoordig is het een drukte van belang: we moeten 24/7 presteren, flexibel zijn, 20 dingen tegelijk kunnen en ook nog een sociaal leven leiden. Er was in de geschiedenis van de wereld nog nooit zo veel gemak, maar ook nog nooit zo veel hectiek. De snelheid van onze digitale techniek drijft de snelheid van onze wereld op tot ongekende hoogte. Natuurlijk wennen we hier voor een deel aan, maar we moeten ook bewust tijd in plannen om tot rust te komen: te ontprikkelen, zoals dat tegenwoordig heet. Met schuifdeuren kun jij de ruimte in je huis flexibel aanpassen aan je specifieke ontprikkelbehoeften, zonder dat je iets van het gevoel van ruimte en vrijheid verliest. Schuifdeuren zijn veel meer dan alleen een scheidingswand. Dankzij het trendy design zijn het zelfs creatieve elementen in het interieur, die een rustgevende sfeer generen. We gaan je in dit artikel een aantal schitterende onderwerpen laten zien die je interieur een bijzondere sfeer geven. Kijk met ons mee.

Kleurrijke deuren

Moderne slaapkamers van homify Modern

Dit model toont goed aan hoe indrukwekkend schuifdeuren in een kamer kunnen zijn. Met hun felle frisse kleur geven deze flexibele deuren veel sfeer aan de kamer . Dankzij het gespiegelde glazen oppervlak zijn de schuifdeuren minder massief en ontstaan er lichtreflecties in de ruimte. Mooi, licht en sprankelend: het zijn allemaal woorden die horen bij deze prachtige schuifdeuren. De stoelen, de bank en het bed staan door hun ingetogen kleurenpallet erg goed bij deze mooie groene deuren.

Slaapkamer

Vooral in de slaapkamer zijn schuifdeuren erg populair. Aan de ene kant garanderen ze hier je privacy aan de andere kant scheiden ze de grote kleedkamer van het slaapgedeelte. Het minimalistische design zorgt voor veel rust en orde, precies wat je nodig hebt in de slaapkamer! De slaapkamer is allang niet meer de kamer waar je alleen maar slaapt: het is tegenwoordig een echte relaxzone waar je veel ontspannende zaken doet.

Japanse schuifdeur

Deze schuifdeuren in de Aziatische stijl zijn geschikt voor de scheiding van de kleding- en de woonkamer. De semi-transparante look wordt gecreëerd door het gebruik van Japans papier. Dit wordt omlijst door latjes gemaakt van kersenhout. Het resultaat is een moderne Aziatische look, die zijn minimalistische zenachtige sfeer in je interieur laat gelden.

Schuine schuifdeur

Bent je ooit op het idee gekomen om een kast onder een schuin dak te realiseren, compleet met schuifdeur? Het is een goed idee! Speciaal voor kleine kamers met een schuin dak is dit idee een uitkomst. Want zo kunt je gebruik maken van de opslagruimte en door middel van een schijfdeur de inhoud van de kast mooi afdekken. Door deze oplossing oogt de ruimte netjes, ordentelijk en door de frisse kleuren erg fleurig.

Niche schuifdeur

modern  door homify, Modern

Als je in je appartement een niche hebt die veel opbergruimte heeft, maar niet goed kan worden afgesloten, dan is er deze oplossing voor je ontwikkeld! Je kunt kiezen voor een transparant of voor een mat model. De schuifdeur wordt al snel een designelement in je huiskamer en zorgt voor een interessante toevoeging aan de uitstraling van je muur.  Het eigentijdse drukke behang contrasteert mooi met de ingehouden vormtaal van de schuifdeur, waardoor een schitterende visuele symbiose ontstaat. 

Tot zover de mooie toepassingen van de schuifdeur. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan houden we je op de hoogte van de trends van dit moment. 

Hedendaagse kunst is iets waar Nederlanders goed in zijn. Van Dessel & Joosten maken muurdecoraties: objecten met een bijzondere zeggingskracht. In dit artikel zie je hun meest recente werk. 

Ons forum is de plek waar je inspiratie en nieuwe ideeën opdoet.

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!