Een modern en fris huis | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een modern en fris huis

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne huizen van Marcus Hofbauer Architekt Modern
Loading admin actions …

Sommige huizen zien er gewoon lekker fris uit. En dat is in het geval van ons onderwerp van vandaag ook het geval. Deze moderne woning is gewoon leuk om te bekijken en vormt een mooi object in de omgeving waarin het is gebouwd. En dat geldt ook zeker voor het interieur! De Duitse architect Marcus Hofbauer is verantwoordelijk geweest voor het ontwerp van dit huis. Laat je verrassen door strakke vormen en een comfortabele inrichting. Tijd voor een kleine rondleiding.

Een kleurrijke blokkendoos

Bij moderne architectuur kan kleur een grote rol spelen, of juist helemaal niet. Het eerst is hier het geval! Want naast de geel-groene kleur die boven te herkennen is, zie je dat er heel erg leuk is gespeeld met grijs, wit en zwart. De ruwe betonnen muren in de voortuin maken dit kleurenpalet helemaal compleet. En wat hier natuurlijk ook opvalt, is hoe mooi vrijstaand en landelijk dit huis gelegen is. Een leuk plekje om te wonen.

De achtertuin

Een ruim gazon vormt de achtertuin van deze woning. Door een klein hoekje op de benedenverdieping open te laten, is een kleine veranda ontstaan waar je ook buiten kunt zitten als het regent, of juist even de schaduw opzoekt als het in de zon net iets te warm is. Deze tuin is heel erg geschikt voor een gezellig tuinfeest. De barbecue staat in ieder geval al klaar.

Modern interieur

Niet alleen de buitenkant van dit huis is modern, ook het interieur is dat geworden. En met een prachtig resultaat! We zien een fraaie kastenwand die een hele creatieve en artistieke uitstraling heeft. En dat geldt ook zeker niet minder voor de open haard. De vloer zorgt trouwens voor een klein rustiek tintje.

Fraaie zichtlijnen

De fraaie zichtlijnen in het interieur komen het beste tot uiting als je kijkt naar het mooie uitzicht dat je hier in de gang hebt. Een redelijk minimalistisch geheel met fraaie kastenwanden waarin een simpele plant op een sokkel een prachtig beeldbepalend element is. En ook hier zie je weer hoe het fraaie rustieke randje is toegevoegd door de laminaatvloer met houtmotief. Dat past perfect bij de landelijke omgeving!

Nog meer rustiek

Dat het niet allemaal modern en minimalistisch is, bewijst het trappenhuis wel. Hier is de gehele trap uit houten elementen opgebouwd. En met zo’n stoer traphek ontstaat daardoor een heel eigentijds en inspirerend beeld. Het doet zelfs een beetje industrieel aan! Witte muren en een hele fraaie lichtinval zorgen dat deze ruimte echt helemaal af is.

Heerlijk sanitair

De badkamer laat iets andere kleuren zien omdat hier voornamelijk grijze tinten het beeld bepalen. Heerlijk sanitair is het gevolg. Lekker languit in bad bijkomen in het weekend of ’s ochtends een opwekkende douche nemen als je naar je werk moet. Erg leuk is de verhoging waarop de douche is gelegen. En dat leuke rustieke randje ontbreekt ook hier niet doordat gedeeltelijk laminaat is toegepast op de vloer. En dat kan prima, er zijn namelijk een aantal soorten laminaat die heel goed tegen nattigheid kunnen.

Moderne kunst

Vind je de wastafel ook niet een vorm van moderne kunst? Lekker apart en daarmee druk je een extra leuke stempel op het interieur. Die grote keuze die er is op het gebied van kranen en wastafels maakt dat je van de badkamer een hele persoonlijke ruimte kunt maken. En we nemen aan dat de bewoners hun wensen allemaal in dit huis hebben kunnen verwerken. Wat ons betreft is het zeer goed geslaagd.

Op zoek naar meer moderne huizen in een mooie landelijke omgeving? Zorg dan zeker dat je dit project ook niet mist!

Wat vind jij van dit project? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!