Een ruime prefab woning voor 83.000 euro

Stoa. Stoa.
DOM MARCEL G2 - przytulna nowoczesność w najlepszym wydaniu!, Pracownia Projektowa ARCHIPELAG Pracownia Projektowa ARCHIPELAG Moderne huizen
Loading admin actions …

Je wilt toch eigenlijk niet anders, niet waar? Een woning in een frisse groene setting, met veel ruimte rond je huis, waarin je lekker kunt chillen. Vandaag kijk je met ons naar een gezellige familiewoning in een groene omgeving. Daar kun je dan mooi inspiratie opdoen. Als bewoner raak je echt in touch met de natuur. Het mooie van deze woning/omgeving is dat je buren hebt, al grenzen ze niet direct aan je woning, er zit veel ruimte tussen de huizen, zo is er de nodige gezelligheid en privacy. De bewoners van deze woning zijn echt natuurliefhebbers, dat is een van de redenen dat ze deze woning betrokken hebben. Je gaat hieronder zien voor welk woningontwerp ze gekozen hebben. Laat je vooral inspireren door de schitterende voorbeelden en gebruik de leukste ideeën voor je eigen woningontwerp.

We gaan samen een tour maken langs deze woning, kom snel met ons mee!

Open look

Lekker open en ruim. Zie jij jezelf hier al genieten. Superleuk terras hier! Deze familiewoning is typisch het kind van zijn tijd: de lage, benaderbare gevel, de combinatie van hout en stak beton en veel raampartijen die het interieur van daglicht voorzien. In de zomer worden wij erg enthousiast door het fijne weer, zeker de kinderen. Voor hen is het gazon dan ook een geweldige plek om te spelen. Zo'n gazon wil je na een tijdje echt niet meer missen. Ook een moderne woning ontwerpen? Raadpleeg een expert om je te assisteren in het proces van brainstormen, uittekenen, plannen en het daadwerkelijke bouwen!

Ontspannen

Dit kiekje van het terras laat ons zien hoe mooi het minimalistische terras aansluit op de tuin, waarin een aantal planten en vooral veel zand te zien zijn. Dit is echt een design met een oosterse twist! Een prima plek om even te mediteren… .. Samen met een expert richt je zo een gave tuin in. 

Hekwerk voor grandeur

Als je denk dat alles en iedereen maar zo het terrein op kan wandelen dan is dit hekje een verrassing. De looks zijn mooi modern en elegant strak. Je zult dus niet snel een verdwaalde hond over je gazon hebben lopen, om maar eens een buitenplaats op te noemen. Daarbij krijgt de woning een beetje extra grandeur door de plaatsing van het hek. Het is mooi dat het hek laag is, want dan blijf het mooie uitzicht bewaard. Ook als je zou kiezen voor een muur raden we je aan om deze vooral niet te hoog te bouwen. De omgeving van het huis is erg mooi en ruim (die moet je natuurlijk blijven zien!), en biedt de bewoners vele mogelijkheden om zich te ontspannen, zoals een wandeling in de natuur.

Garage

Een gesloten garage naast je huis is zo’n beetje de meest veilige manier om je bolide te stallen. Je kunt met een afstandsbediening de deur open maken, daarna stap je uit, je opent het hekje zodat je vervolgens de weg op kan. Garage en huis sluiten perfect op elkaar aan. Je ziet direct dat deze woning met veel zorg ontworpen is, zeer minimalistisch en bijna rustgevend. Daarbij is een garage nog steeds de meest handige plekken in de woning, de echte knutselaar weet waar we het over hebben. Ook is het een uitstekende plek om surplus huisraad in op te slaan.

Voortuin

Een familiehuis wordt natuurlijk nog leuker en gezelliger als dit een voortuin heeft. Deze voortuin is echt lekker minimalistisch, maar toch ook heel natuurlijk. Eigenlijk een beetje zoals de gevel. Wat ziet dat hout met de witte muur er toch sprankelend uit! Het is belangrijk dat de voortuin en de gevel in een uitstekend staat verkeren, ook qua look, want een gevel is toch het eerste dat je gasten zien. Hier is een uitstekend resultaat geboekt! 

We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie woontrends en inspirerende designideeën.

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine