Een gezellig familiehuis | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een gezellig familiehuis

Johan van Dijk Johan van Dijk
van Müllers Büro Klassiek
Loading admin actions …

Als gezin is het fijn als je een plek hebt waar je je thuis voelt. Soms kan het best lastig zijn om zo’n plek te kunnen vinden. Maar er is natuurlijk altijd de optie om je eigen droomhuis werkelijkheid te laten worden! De bewoners van dit huis hebben die plek waarschijnlijk wel gevonden. De architecten van Müllers Büro uit het bruisende Berlijn hebben er alles aan gedaan om dit op het platteland mogelijk te maken. Een ontzettend gezellig familiehuis is het resultaat. Let vooral even op de leuke kleuren en het interessante interieur.

Rechthoekig grondplan

Je ziet overduidelijk dat er gekozen is voor een rechthoekig grondplan. Gelijk valt ook op dat het huis niet zo heel erg groot is. Maar dat mag de pret niet drukken! De vrijstaande ligging en de mooie omgeving zijn ook heel wat waard en je zult straks zien dat het best ruim is binnen.

Zacht geel

Vanuit een iets ander perspectief als bij de vorige foto, bekijken we het huis nog een keer van dezelfde kant. Met het mooie zonlicht dat de woning verlicht, valt op hoe mooi zacht geel deze woning is. Vaak kan zo’n kleur een heel verkeerde uitwerking hebben op de uitstraling van een huis, maar in dit geval ziet het er heel erg mooi uit. Het zorgt voor een heel rustiek gevoel en dat past natuurlijk perfect bij de fraaie landelijke omgeving. Een klein detail als het hekje van het Franse balkon zorgt echter weer voor een fris en modern randje. En dat dit een familiehuis is mag blijken: de schommel daar kun je niet omheen!

Intiem terras

Deze kant van het huis hadden we nog niet goed gezien en dat is dan ook eigenlijk de meest leuke kant om te bekijken. Wat een ontzettend leuk intiem terras is hier! Terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn, zorgen pa en ma dat er op de barbecue lekker eten wordt bereid. En dan is het vervolgens een klein feestje om gezellig met z’n allen te gaan eten. En zoiets kan in het drukke bestaan van een gezinsleven een heel leuk moment zijn. De mengeling van landelijke en moderne elementen is trouwens ook op deze plek erg goed zichtbaar. De leuke lampjes laten die combinatie het beste zien.

Inspirerende leefruimte

De leefruimte, die bestaat uit keuken, eetkamer en woonkamer, mag gerust erg inspirerend genoemd worden. Wat een opvallend geheel is dit namelijk geworden! De boekenkasten geven hier een heel leuk ongedwongen effect en dat geldt ook voor de andere meubels en accessoires. Lekker rustiek en door alle ramen ook nog eens heel erg licht.

Aan tafel!

Als er buiten niet gegeten kan worden dan is het binnen ook heel erg leuk om het gezin aan tafel te zitten. In deze fraaie omgeving word je toch helemaal vrolijk?

Plattegrond benedenverdieping

We zien hier een plattegrond van de benedenverdieping die ons een duidelijk beeld geeft hoe het huis is ingedeeld. Aan de ene kant zie je de leefruimte met keuken, woonkamer en eetkamer en aan de andere kant is een werkkamer gepland. Maar die laatste zou natuurlijk ook prima als slaapkamer dienst kunnen doen. Verder is hier een toilet en de trap naar de bovenverdieping.

Plattegrond bovenverdieping

Twee slaapkamers, een badkamer en een kleine technische ruimte zijn op de bovenverdieping te vinden. En als dat niet genoeg is kan nog altijd beneden geslapen worden. Eigenlijk ruimte genoeg dus en een gezin met twee of drie kinderen kan hier prima wonen. Al met al een heel leuk huis!

Wil je meer leuke gezinswoningen bekijken? Begin je verdere zoektocht dan bij dit leuke project.

Aangenaam verrast door dit project? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!